na razie i tak nie będę grał, dopiero po egzaminach będę miał czas, więc teraz i tak nie będę kupował. jeśli do tego czasu cena spadnie to nawet lepiejkamil950 pisze:Skoro nie kupiłeś przepustki do Operacji Bloodhound, a ona trwa już chyba ponad 3 tygodnie, to może warto się też zastanowić czy nie zaczekać na zniżkę tej przepustki (chyba do każdej operacji, a przynajmniej do kilku ostatnich one były przeceniane). Chociaż mogę się mylić i może nadal opłaca się dołączyć za obecną cenę - nie wiem.
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 11 razy
- Kontakt:
- Kontakt:
Do wszystkich zainteresowanych: Borderki GOTY za 7,49 (-80%) lub w pakiecie z podstawką Borderlands 2 za 11,99. Bordery 2 GOTY za 9,89 (-78%). Pre Sequel za 18,14 (z DLC za 23,23).

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jeśli dobrze pamiętam, to ostatnio (chociaż nigdy wcześniej chyba tak nie było) operacja była przedłużana i chyba jakiś miesiąc czy może trochę więcej czasu przed jej właściwym końcem była przeceniana i chyba też nie na stałe.KQuest pisze:na razie i tak nie będę grał, dopiero po egzaminach będę miał czas, więc teraz i tak nie będę kupował. jeśli do tego czasu cena spadnie to nawet lepiejkamil950 pisze: Skoro nie kupiłeś przepustki do Operacji Bloodhound, a ona trwa już chyba ponad 3 tygodnie, to może warto się też zastanowić czy nie zaczekać na zniżkę tej przepustki (chyba do każdej operacji, a przynajmniej do kilku ostatnich one były przeceniane). Chociaż mogę się mylić i może nadal opłaca się dołączyć za obecną cenę - nie wiem.
PS Zresztą właśnie przed chwilą znalazłem stronę, gdzie masz dokładniej napisane jak było - http://counterstrike.wikia.com/wiki/Operation_Vanguard
- Kontakt:
Nie wiem czy deal dobry czy też zły, po prostu o nim informuję.taniec_chochola pisze:Border 2 GOTY dopiero co był za 8 dolców na Amazonie, więc deal raczej słaby, a za Pre Seqel chyba nikt tyle nie da ;DSpoiler:pokaż
- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
Spoko, jasne - komentuję też raczej pro forma, bo niektórzy jednak tych promocji nie śledzą stale i mogą np. uznać, że cena za Pre Seqel to oferta życia, więc warto przy okazji powiedzieć parę słów więcej o tym dealu.Zer0 pisze:Nie wiem czy deal dobry czy też zły, po prostu o nim informuję.taniec_chochola pisze:Border 2 GOTY dopiero co był za 8 dolców na Amazonie, więc deal raczej słaby, a za Pre Seqel chyba nikt tyle nie da ;DSpoiler:pokaż
Warto dawać wszystko w spoilery, a nie pokazywać wszystko normalnie i trzeba przesuwać cały czas forum.
to dla Panów którzy byli zbulwersowani, ze za dużo piszę.
Swoją drogą za tą cenę 23 euro to jest w ogóle nie opłacalne, skoro grę dodawali do kart graficznych ?
to dla Panów którzy byli zbulwersowani, ze za dużo piszę.
Swoją drogą za tą cenę 23 euro to jest w ogóle nie opłacalne, skoro grę dodawali do kart graficznych ?
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 121 razy
- Kontakt:
Czy to nie jest tak, że za wyrobienie seta dostaje się kartę Monstera ? Zastanawiam się bo dałem klika na 'Wytwórz odznakę' i dostałem tylko emotki etc. bez karty Monstera :/ (3 razy) Sorry jak było, ale wróciłem z Narodowego ... po meczu jestem
Są jakieś limity czy to awaria ?
@down
uprościłem

@down
uprościłem
Ostatnio zmieniony 14 cze 2015, o 08:59 przez vattax, łącznie zmieniany 3 razy.
Fajną cenę ma chyba Space Hulk http://store.steampowered.com/app/242570/ Myślicie, że może dostać jeszcze większą obniżkę w daily? Czekam jeszcze na obniżkę Resident Evil 6.
Mi za każdą odznakę wypadła karta. Ale te z gierki wciąż są uwięzione. Sposób z rozpoczęciem nowej gry zadziałał raz. Mam lvl 2100. Osobiście klikałem chyba w dwóch bossów, dzisiątki zginęły gdy spałem...
Mi za każdą odznakę wypadła karta. Ale te z gierki wciąż są uwięzione. Sposób z rozpoczęciem nowej gry zadziałał raz. Mam lvl 2100. Osobiście klikałem chyba w dwóch bossów, dzisiątki zginęły gdy spałem...
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Jak dla mnie to zwykłe lagi... po pewnym czasie dochodziły. Nie mam głowy przy takiej ilości liczyć
W ogóle i tak już mam wymieszane z mini gierką, z której powinienem mieć jeszcze 5.

Czy Tomb Raider w obecnej obniżce się opłaca? To jedna tych gier, którą trudno mi ogarnąć w śledziu :/ Zastanawiam się też ile z tych DLC faktycznie jest przydatne, jeżeli multiplayer nie jest dla mnie zbyt atrakcyjny. Chyba tylko jeden dodatek działa w Singlu.
- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Aż dziwne, że nikt nie zachwyca się świetną ceną na paczkę gier od Microsoftu
Age of Empires II HD, Age of Empires II HD: The Forgotten, Age of Empires® III: Complete Collection, Age of Mythology: Extended Edition, Rise of Nations: Extended Edition za 18,6€
http://store.steampowered.com/sub/54651/
Age of Empires II HD, Age of Empires II HD: The Forgotten, Age of Empires® III: Complete Collection, Age of Mythology: Extended Edition, Rise of Nations: Extended Edition za 18,6€
http://store.steampowered.com/sub/54651/
- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Opłaca, może było parę groszy taniej, ale 4€ to też dobra cena. Jedyne "singlowe" DLC nad jakim można się zastanowić to Tomb of the Lost Adventurer, ale podobno bardzo krótkie, więc nie wiem czy warto. Ja grałem bez żadnych dodatków i nie czuję się w żaden sposób pokrzywdzony.
- Kontakt:
jeszcze w temacie kart z minigierki. poprzedniego dnia dostałem jedną za rozpoczęcie, a potem po nocy dwie kolejne dopiero po tym jak zacząłem grę.
od wczoraj od 19 nie dostałem nic pomimo wejście do gry i bodajże dwukrotnego rozpoczęcia nowej. dopiero teraz dostałem pierwszą od razu jak rozpocząłem nową grę (jeszcze oczekując w kolejce)
od wczoraj od 19 nie dostałem nic pomimo wejście do gry i bodajże dwukrotnego rozpoczęcia nowej. dopiero teraz dostałem pierwszą od razu jak rozpocząłem nową grę (jeszcze oczekując w kolejce)