Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

kamil950 pisze:
KQuest pisze:
DomT2000 pisze: Jeżeli pograsz z dłuższy czas, to powinny.
jeśli już został poruszony ten temat to przy okazji zapytam, warto kupować przepustkę do operacji? ile trzeba pograć żeby się zwróciło, o ile się w ogóle zwróci? nie grałem wcześniej w CSa i nie do końca wiem jak to działa
Skoro nie kupiłeś przepustki do Operacji Bloodhound, a ona trwa już chyba ponad 3 tygodnie, to może warto się też zastanowić czy nie zaczekać na zniżkę tej przepustki (chyba do każdej operacji, a przynajmniej do kilku ostatnich one były przeceniane). Chociaż mogę się mylić i może nadal opłaca się dołączyć za obecną cenę - nie wiem.
na razie i tak nie będę grał, dopiero po egzaminach będę miał czas, więc teraz i tak nie będę kupował. jeśli do tego czasu cena spadnie to nawet lepiej
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Do wszystkich zainteresowanych: Borderki GOTY za 7,49 (-80%) lub w pakiecie z podstawką Borderlands 2 za 11,99. Bordery 2 GOTY za 9,89 (-78%). Pre Sequel za 18,14 (z DLC za 23,23).

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

KQuest pisze:
kamil950 pisze: Skoro nie kupiłeś przepustki do Operacji Bloodhound, a ona trwa już chyba ponad 3 tygodnie, to może warto się też zastanowić czy nie zaczekać na zniżkę tej przepustki (chyba do każdej operacji, a przynajmniej do kilku ostatnich one były przeceniane). Chociaż mogę się mylić i może nadal opłaca się dołączyć za obecną cenę - nie wiem.
na razie i tak nie będę grał, dopiero po egzaminach będę miał czas, więc teraz i tak nie będę kupował. jeśli do tego czasu cena spadnie to nawet lepiej
Jeśli dobrze pamiętam, to ostatnio (chociaż nigdy wcześniej chyba tak nie było) operacja była przedłużana i chyba jakiś miesiąc czy może trochę więcej czasu przed jej właściwym końcem była przeceniana i chyba też nie na stałe.

PS Zresztą właśnie przed chwilą znalazłem stronę, gdzie masz dokładniej napisane jak było - http://counterstrike.wikia.com/wiki/Operation_Vanguard
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

KVBA pisze: Stoły do Pinball FX2 były rok temu na summer sale przecenione 75% lub więcej?
Rok temu nie pamietam ale zima były bardzo słabo przeceniane i to tylko te które były w bundlach.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Zer0 pisze: Do wszystkich zainteresowanych: Borderki GOTY za 7,49 (-80%) lub w pakiecie z podstawką Borderlands 2 za 11,99. Bordery 2 GOTY za 9,89 (-78%). Pre Sequel za 18,14 (z DLC za 23,23).

Obrazek
Obrazek
Border 2 GOTY dopiero co był za 8 dolców na Amazonie, więc deal raczej słaby, a za Pre Seqel chyba nikt tyle nie da ;D
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

weszloc cos wam dzisaij bo mi nic:(
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

taniec_chochola pisze:
Spoiler:pokaż
Border 2 GOTY dopiero co był za 8 dolców na Amazonie, więc deal raczej słaby, a za Pre Seqel chyba nikt tyle nie da ;D
Nie wiem czy deal dobry czy też zły, po prostu o nim informuję.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

Zer0 pisze:
taniec_chochola pisze:
Spoiler:pokaż
Nie wiem czy deal dobry czy też zły, po prostu o nim informuję.
Spoko, jasne - komentuję też raczej pro forma, bo niektórzy jednak tych promocji nie śledzą stale i mogą np. uznać, że cena za Pre Seqel to oferta życia, więc warto przy okazji powiedzieć parę słów więcej o tym dealu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Też mnie cena Pre-Sequela nie zadowoliła. Miałem go na liście do uzupełnienia kolekcji, ale pozostanie jeszcze dłużej, jak i inne pozycje ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 1 raz

Warto dawać wszystko w spoilery, a nie pokazywać wszystko normalnie i trzeba przesuwać cały czas forum.
to dla Panów którzy byli zbulwersowani, ze za dużo piszę.

Swoją drogą za tą cenę 23 euro to jest w ogóle nie opłacalne, skoro grę dodawali do kart graficznych ?
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 121 razy
Kontakt:

Czy to nie jest tak, że za wyrobienie seta dostaje się kartę Monstera ? Zastanawiam się bo dałem klika na 'Wytwórz odznakę' i dostałem tylko emotki etc. bez karty Monstera :/ (3 razy) Sorry jak było, ale wróciłem z Narodowego ... po meczu jestem :) Są jakieś limity czy to awaria ?

@down
uprościłem
Ostatnio zmieniony 14 cze 2015, o 08:59 przez vattax, łącznie zmieniany 3 razy.
Ci użytkownicy podziękowali vattax za ten post:
Wasser
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

vattax pisze: Czy to nie jest tak, że za wyrobienie seta dostaje się kartę Monstera ? Zastanawiam się bo dałem klika na Gotowa i dostałem tylko emotki etc. bez karty Monstera :/ Sorry jak było, ale wróciłem z Narodowego ... po meczu jestem :) Są jakieś limity czy to awaria ?
Tylko tapeta i emotka.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

12 czerwca wytworzyłem 4 odznaki i wypadły mi 3 monsterki. Może od fuksa to zależy?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Fajną cenę ma chyba Space Hulk http://store.steampowered.com/app/242570/ Myślicie, że może dostać jeszcze większą obniżkę w daily? Czekam jeszcze na obniżkę Resident Evil 6.

Mi za każdą odznakę wypadła karta. Ale te z gierki wciąż są uwięzione. Sposób z rozpoczęciem nowej gry zadziałał raz. Mam lvl 2100. Osobiście klikałem chyba w dwóch bossów, dzisiątki zginęły gdy spałem...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Jak dla mnie to zwykłe lagi... po pewnym czasie dochodziły. Nie mam głowy przy takiej ilości liczyć ;) W ogóle i tak już mam wymieszane z mini gierką, z której powinienem mieć jeszcze 5.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Czy Tomb Raider w obecnej obniżce się opłaca? To jedna tych gier, którą trudno mi ogarnąć w śledziu :/ Zastanawiam się też ile z tych DLC faktycznie jest przydatne, jeżeli multiplayer nie jest dla mnie zbyt atrakcyjny. Chyba tylko jeden dodatek działa w Singlu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 143 razy
Podziękowania: 331 razy
Kontakt:

Aż dziwne, że nikt nie zachwyca się świetną ceną na paczkę gier od Microsoftu
Age of Empires II HD, Age of Empires II HD: The Forgotten, Age of Empires® III: Complete Collection, Age of Mythology: Extended Edition, Rise of Nations: Extended Edition za 18,6€
http://store.steampowered.com/sub/54651/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

Koshara pisze: Czy Tomb Raider w obecnej obniżce się opłaca? To jedna tych gier, którą trudno mi ogarnąć w śledziu :/ Zastanawiam się też ile z tych DLC faktycznie jest przydatne, jeżeli multiplayer nie jest dla mnie zbyt atrakcyjny. Chyba tylko jeden dodatek działa w Singlu.
Opłaca, może było parę groszy taniej, ale 4€ to też dobra cena. Jedyne "singlowe" DLC nad jakim można się zastanowić to Tomb of the Lost Adventurer, ale podobno bardzo krótkie, więc nie wiem czy warto. Ja grałem bez żadnych dodatków i nie czuję się w żaden sposób pokrzywdzony.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Do posiadaczy Prototype 2, ta gra naprawdę działa tak tragicznie na kartach AMD?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

jeszcze w temacie kart z minigierki. poprzedniego dnia dostałem jedną za rozpoczęcie, a potem po nocy dwie kolejne dopiero po tym jak zacząłem grę.
od wczoraj od 19 nie dostałem nic pomimo wejście do gry i bodajże dwukrotnego rozpoczęcia nowej. dopiero teraz dostałem pierwszą od razu jak rozpocząłem nową grę (jeszcze oczekując w kolejce)
ODPOWIEDZ