Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

KILIAN pisze: U mnie (na razie próbowałem na alcie) sposób z nową grą raczej nie działa. Licznik się zwiększył (Odblokowane karty 5) ale w ekwipunku nadal nic nie ma :(

Edit: Skoro licznik pokazuje, że dostałem karty to chyba powinny prędzej czy później trafić do ekwipunku. Jak myślicie?
Powiem Ci, że pierwszego dnia miałem taką samą sytuację. Gdzieś po pół godziny karty pojawiły się w ekwipunku więc niedługo powinieneś dostać swoje.

Co do samej gry, planujecie w niej brać udział przez następne dni?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Zer0 pisze: Co do samej gry, planujecie w niej brać udział przez następne dni?
dołączyć i dostać karty? czemu nie.
bawić się w ulepszanie i klikać? niekoniecznie
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Zer0 pisze: Co do samej gry, planujecie w niej brać udział przez następne dni?
Jasne - dlaczego nie ? Zawsze to te parę centów do przodu na następną grę
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Mam dziwny problem z gemami w ekwipunku -> mam grupy po kilkaset gemów -> przeważnie po 400 ileś, bez żadnej blokady na wymianę a mimo to nie mogę tych grup po 400 ileś połączyć w żaden sposób w jedną by spakować w worek ... Jestem ograniczony tylko i wyłącznie do craftingu gemów w karty, ale wiadomo, że to mniej opłacalne.
B3T
Awatar użytkownika
B3T
Robin Hood
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

Revan pisze: Mam dziwny problem z gemami w ekwipunku -> mam grupy po kilkaset gemów -> przeważnie po 400 ileś, bez żadnej blokady na wymianę a mimo to nie mogę tych grup po 400 ileś połączyć w żaden sposób w jedną by spakować w worek ... Jestem ograniczony tylko i wyłącznie do craftingu gemów w karty, ale wiadomo, że to mniej opłacalne.
wymien sie z kims gemami a potem wez z powrotem,powinno polaczyc :)
Ostatnio zmieniony 13 cze 2015, o 14:42 przez B3T, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 16 razy

Revan pisze: Mam dziwny problem z gemami w ekwipunku -> mam grupy po kilkaset gemów -> przeważnie po 400 ileś, bez żadnej blokady na wymianę a mimo to nie mogę tych grup po 400 ileś połączyć w żaden sposób w jedną by spakować w worek ... Jestem ograniczony tylko i wyłącznie do craftingu gemów w karty, ale wiadomo, że to mniej opłacalne.
Spróbuj przenieść na inne konto i później dać znowu na swoje - powinny się połączyć w całość
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 23 razy
Kontakt:

http://www.siliconera.com/2015/06/12/to ... ing-to-pc/
http://www.siliconera.com/2015/06/12/ta ... station-4/

To tak, żeby wprowadzić jakieś urozmaicenie od postów o wyprzedażowej minigrze :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

To z kupkami gemów po 100 - 200 sztuk to znany błąd. Tak jak powiedzieli wyżej, jedynym sposobem, żeby je połączyć jest ich przetransferowanie na inne konto i przerzucenie z powrotem na swoje główne.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 19 razy

Mógłby ktoś wypisać do którego levela można wbijać exp na odznace, bo póki co mam 836lvl i nie wiem czy to już koniec czy na np: 900lvl wpadnie kolejne 100 PD.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Breaking Bread pisze: Mógłby ktoś wypisać do którego levela można wbijać exp na odznace, bo póki co mam 836lvl i nie wiem czy to już koniec czy na np: 900lvl wpadnie kolejne 100 PD.
Mniej więcej do 450lvl, później nic nie jest dodawane do odznaki (maks. 200PD).
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 97 razy
Podziękowania: 79 razy
Kontakt:

Dokładnie na 410 lvl-u wpada 200 expa i na tym koniec (przynajmniej ja nabiłem do 1500lvl-u i exp nie wzrósł).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

u mnie tak samo 200 maks później już tylko odznaka się zmienia

z moich testów dropów wyszło tyle, że udało mi się zdropić karty tylko na kontach 10+ w tym na 2 z 3 tylko po 1 przy nowej grze
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Uruchomiona nowa gra - 15-20 minut czekania na 1000 osób, za wejście 1 karta a druga za pokonanie bossa na 10lvl. I od tego momentu posucha jeśli chodzi o dropy.

EDIT: Jeśli miałbym zgadywać to powiedziałbym, że karty są przyznawane za milestony (dołączenie, zabicie bossa, zgarnięcie odpowiedniej ilości kasy/ulepszenia/zadane obrażenia).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

na jednym koncie wczoraj po starcie wbilem i do tej pory zero karty. Od nowa wpelzlem i z automatu mi karte dalo
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Zer0 pisze: Uruchomiona nowa gra - 15-20 minut czekania na 1000 osób, za wejście 1 karta a druga za pokonanie bossa na 10lvl. I od tego momentu posucha jeśli chodzi o dropy.

EDIT: Jeśli miałbym zgadywać to powiedziałbym, że karty są przyznawane za milestony (dołączenie, zabicie bossa, zgarnięcie odpowiedniej ilości kasy/ulepszenia/zadane obrażenia).
Napewno nie bądź jeśli już jest to zbugowane. Póki nie podano sposobu na wejście do innej gry by dostać kolejną kartę to od startu eventu wypadła mi 1 a 2 dostałem za dołączenie do innego serwera/gry mimo aktywnego trzepania bossów i wbicia ponad 1000 lvl.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

@UP, najwyraźniej jest to zbugowane (albo jest użyty bardzo chamski RNG). Niby mam napisane że mogę jeszcze otrzymać 5 kart ale jakoś nie żyję nadzieją że je dostanę.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

O ktorej chcesz tylko bede pare min szukac ci ludzi. Ja mam napisane, ze moge dropac 6 kart, ale jak zaczelem owa gre to na start dostalem i juz nic wiecej..
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

pawelek91 pisze: o której można dołączać do nowych teamów?
pawelek, Ty powinienes miec bana na to forum. Ogarnij sie troche, bo zameczasz tu wszystkich. Jak mozna w kolko pytac o to samo albo o rzeczy, ktore doslownie strone/dwie wczesniej zostaly tu szeroko opisane i wyjasnione? Co Ty, licznik postow sobie nabijasz, czy co? Szanuj troche innych i czasem zajrzyj na strone wczesniej (a przeciez "aktywnie" uczestniczysz w dyskusji niemal co chwile, wiec jak mogles te informacje przegapic?). Wszyscy maja wszystko rzucac i w kazdym temacie tlumaczyc wszystko od nowa, bo Tobie nie chce sie wykonac odrobiny wysilku i sprawdzic czy zadawane przez Ciebie pytanie nie padlo juz wczesniej? No ile mozna?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 21 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

O 18 reset gry. Start nowej i nowe oferty o 19.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Ta ich gra to powinna mieć plakietkę "Early Access" tak jest zbugowana. :E

Wielkie dzięki za opisanie sposobu z nową grą, bo do tej pory na alternatywnym koncie żadnej karty od wczoraj nie miałem. A tylko rozpocząłem nową grę, to od razu 5 kart mi wpadło a niedługo potem jeszcze jedna (czyli, że wczorajsze mi na szczęście również przyznało). :tak:

Ale do jakiejś badziewnej grupy na głównym koncie trafiłem, bo dopiero 302 level mam, co daje mi jedynie 125 XP za odznakę.
ODPOWIEDZ