Powiem Ci, że pierwszego dnia miałem taką samą sytuację. Gdzieś po pół godziny karty pojawiły się w ekwipunku więc niedługo powinieneś dostać swoje.
Co do samej gry, planujecie w niej brać udział przez następne dni?
Powiem Ci, że pierwszego dnia miałem taką samą sytuację. Gdzieś po pół godziny karty pojawiły się w ekwipunku więc niedługo powinieneś dostać swoje.
wymien sie z kims gemami a potem wez z powrotem,powinno polaczycRevan pisze: Mam dziwny problem z gemami w ekwipunkumam grupy po kilkaset gemów
przeważnie po 400 ileś, bez żadnej blokady na wymianę a mimo to nie mogę tych grup po 400 ileś połączyć w żaden sposób w jedną by spakować w worek ... Jestem ograniczony tylko i wyłącznie do craftingu gemów w karty, ale wiadomo, że to mniej opłacalne.
Spróbuj przenieść na inne konto i później dać znowu na swoje - powinny się połączyć w całośćRevan pisze: Mam dziwny problem z gemami w ekwipunkumam grupy po kilkaset gemów
przeważnie po 400 ileś, bez żadnej blokady na wymianę a mimo to nie mogę tych grup po 400 ileś połączyć w żaden sposób w jedną by spakować w worek ... Jestem ograniczony tylko i wyłącznie do craftingu gemów w karty, ale wiadomo, że to mniej opłacalne.
Napewno nie bądź jeśli już jest to zbugowane. Póki nie podano sposobu na wejście do innej gry by dostać kolejną kartę to od startu eventu wypadła mi 1 a 2 dostałem za dołączenie do innego serwera/gry mimo aktywnego trzepania bossów i wbicia ponad 1000 lvl.Zer0 pisze: Uruchomiona nowa gra - 15-20 minut czekania na 1000 osób, za wejście 1 karta a druga za pokonanie bossa na 10lvl. I od tego momentu posucha jeśli chodzi o dropy.
EDIT: Jeśli miałbym zgadywać to powiedziałbym, że karty są przyznawane za milestony (dołączenie, zabicie bossa, zgarnięcie odpowiedniej ilości kasy/ulepszenia/zadane obrażenia).
pawelek, Ty powinienes miec bana na to forum. Ogarnij sie troche, bo zameczasz tu wszystkich. Jak mozna w kolko pytac o to samo albo o rzeczy, ktore doslownie strone/dwie wczesniej zostaly tu szeroko opisane i wyjasnione? Co Ty, licznik postow sobie nabijasz, czy co? Szanuj troche innych i czasem zajrzyj na strone wczesniej (a przeciez "aktywnie" uczestniczysz w dyskusji niemal co chwile, wiec jak mogles te informacje przegapic?). Wszyscy maja wszystko rzucac i w kazdym temacie tlumaczyc wszystko od nowa, bo Tobie nie chce sie wykonac odrobiny wysilku i sprawdzic czy zadawane przez Ciebie pytanie nie padlo juz wczesniej? No ile mozna?