Członkostwo Humble czy można kupić dwa razy?
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 371 razy
- Kontakt:
Można, ale trzeba użyć innego konta Humble. Należy przy tym pamiętać, żeby do wszystko co z nim związane robić na innej przeglądarce niż ta, na której używasz pierwszego konta. Co do metod płatności, to bez problemów da się na jedną metodę kupować na 3 różnych kontach, potem robią już problemy z weryfikacją numeru telefonu i inne, ALE jeśli masz możliwość to użyj innej metody, bo niestety ostatni HB lubi się dowalać, a jak wiemy przezorny zawsze ubezpieczony 

- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 66 razy
Taka polityka firmy. W miesięcznych dają na ogół trochę lepsze/nowsze tytuły, na pozostałych paczkach jest częściej rotowanie szrotu.
Drugą paczkę jak chcesz to lepiej brać za pośrednictwem innego konta. Poproś kogoś o zakup i z głowy.
Drugą paczkę jak chcesz to lepiej brać za pośrednictwem innego konta. Poproś kogoś o zakup i z głowy.
- Podziękował: 286 razy
- Podziękowania: 90 razy
- Kontakt:
Ja odkąd pamiętam często biorę po dwie zwykłe paczki i jeszcze nigdy nie miałem problemów. W przypadku choice lepiej zrobić jak radzą wyżej. Słyszałem wiele historii o utraconych kontach.
Czy ja wiem, że paczki miesięczne mają lepsze tytuły, tak się składa że 2KMegahits zdecydowanie ma lepsze gry i dużo droższe i można kupowac na jedno konto ile chce się paczek. Dlatego zadałam pytanie czemu nie ma możliwości zakupów wiele paczek tych z miesięcznych humble choice
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Dlatego że Choice to nie jest pojedynczy zakup tylko subskrypcja i działa na takich samych zasadach jak każda inna subskrypcja. Tutaj tak naprawdę nie płacisz za paczkę gier, tylko za ważność subskrypcji na kolejny miesiąc, a paczka gier to po prostu jeden z profitów które dostajesz w zamian gdy masz opłacony dany miesiąc.Weronika08 pisze: 21 wrz 2022, o 01:09 Dlatego zadałam pytanie czemu nie ma możliwości zakupów wiele paczek tych z miesięcznych humble choice
Działa to tak samo jak na serwisach VOD typu Netflix czy HBO Max lub serwisach muzycznych jak Spotify, Tidal itp, gdzie też nie możesz na jednym koncie mieć więcej niż jedną aktywną subskrypcję (zresztą bo i po co).