Heroes II Gold z KŚ Gry Extra - mapy
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Jak w temacie. Poszukuję kogoś kto ma płytkę z Heroes of Might and Magic II Gold z wydania Komputer Świat Gry Extra (było to wydanie o Heroes V z demo Heroes V). Zależy mi na tym, aby ktoś mógł mi wysłać na maila / podrzucić link do chmury i udostępnić tej płytki mapy do wszystkich części Heroesów. Było tam dużo map całkiem spoko jakościowo i "gejmplejowo", a nie chce mi się i nie mam czasu obecnie tego szukać osobno. Jakby ktoś miał to poproszę o kontakt tutaj bądź priv.
Jakby sie mi chcialo szukac to mialem gdzies kilka tys map do heroes 3 sod ab i wog... ale znajdz tu jeden plik rar... jak nawet nazy nie pamietam xDHemiq pisze: 5 sie 2022, o 23:38 Jak w temacie. Poszukuję kogoś kto ma płytkę z Heroes of Might and Magic II Gold z wydania Komputer Świat Gry Extra (było to wydanie o Heroes V z demo Heroes V). Zależy mi na tym, aby ktoś mógł mi wysłać na maila / podrzucić link do chmury i udostępnić tej płytki mapy do wszystkich części Heroesów. Było tam dużo map całkiem spoko jakościowo i "gejmplejowo", a nie chce mi się i nie mam czasu obecnie tego szukać osobno. Jakby ktoś miał to poproszę o kontakt tutaj bądź priv.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Ja gram w czystą wersję z GOGa. Ewentualnie z HD Modem. W HotA i w WoGa nigdy nie grałem.pelikulas pisze: 6 sie 2022, o 00:10Jakby sie mi chcialo szukac to mialem gdzies kilka tys map do heroes 3 sod ab i wog... ale znajdz tu jeden plik rar... jak nawet nazy nie pamietam xDHemiq pisze: 5 sie 2022, o 23:38 Jak w temacie. Poszukuję kogoś kto ma płytkę z Heroes of Might and Magic II Gold z wydania Komputer Świat Gry Extra (było to wydanie o Heroes V z demo Heroes V). Zależy mi na tym, aby ktoś mógł mi wysłać na maila / podrzucić link do chmury i udostępnić tej płytki mapy do wszystkich części Heroesów. Było tam dużo map całkiem spoko jakościowo i "gejmplejowo", a nie chce mi się i nie mam czasu obecnie tego szukać osobno. Jakby ktoś miał to poproszę o kontakt tutaj bądź priv.
Głównie zależy mi na mapkach do dwójki i czwórki. Chce sobie zrobić rundkę po serii i troszkę ponaparzać w Hot Seata.