JasonTodd pisze: 27 kwie 2020, o 20:31
Genialne. Czasem brakuje takich prostych rzeczy w necie, człowiek chce coś kupić i chciałby sprawdzić jakiś szczegół i nie można się doszukać. Osobiście to bym jeszcze chciał szczegóły na temat każdej edycji - jeśli takowe posiadasz. Jeśli skupujesz same steelbooki to ok, ale jak masz jakieś wydanie kolekcjonerskie, to nakręć szczegółowe filmiki z każdym detalem edycji - dosłownie, papiery i instrukcje też (zasłaniając kody, oczywiście); pudło dookoła ze wszelkimi informacjami. Czasem człowiek szuka jakiegoś info z pudła, to by było świetne. A czego mi tu brakuje - to raczej nie filmiki, tylko zlepki zdjęć. I to jest ok, ale przydałaby się taka "jazda" przez cały steelbook, z góry na dół, powoli, żeby się dało spauzować.
Dziękuję za miłe słowa. Myślę bardzo podobnie, czasami chciałbym zobaczyć coś, co mnie interesuje ze szczegółami i nie na PRowych fotkach ani rozpikselowanych filmikach.
Niestety mieszkam w bloku, nie mam zbyt wiele miejsca na kolekcjonowanie, a zbieram... dośc sporo rzeczy, jeśli się nad tym zastanowić (płyty z muzyką / soundtracki, filmy, komiksy, artbooki). Dlatego jakiś czas temu, jesli chodzi o gry, przestawiłem się na digital i steelbooki. Często robię tak, że kupuję jakąś edycję kolekcjonerską, a potem sprzedaję wszystko, co nie jest samą grą / steelbookiem / artbookiem / soundtrackiem. Dlatego nie mam praktycznie żadnych kompletnych edycji kolekcjonerskich.
Co do formy, to zdecydowałem się na "pokazy slajdów" ze względu na prostotę. Próbowałem nagrywać filmiki, nawet z komentarzem, ale szybko stwierdziłem, że to nie to. Ręka mi się trzęsie, język plącze. Wszystko z tej krótkiej fazy eksperymentowania wylądowało w koszu

Staram się robić dużo zdjęć i nie omijać żadnego istotnego elementu grafiki.
GThoro pisze: 27 kwie 2020, o 20:20
Podziwiam za pasję, ale czy ta czarna ramka musi być?
W takiej rozdzielczości mój telefon robi zdjęcia. Mógłbym je potem konwertować, żeby proporcje były 16:9, ale według mnie te czarne paski niczego nie psują
TheLastJedi pisze: 28 kwie 2020, o 08:26
Tytuł masz po angielsku dla zasięgu ale też i opis by się przydał po angielsku
A to już jest tylko i wyłącznie moje lenistwo

Nie spodziewam się jakiegoś ogromnego zainteresowania, ale jesli jakiś english speaker poprosi, to pewnie zrobię.