Nie mówię tutaj już o jakimś radykalnym podnoszeniu limitu, ale np. do 5 pewnie załatwiłoby sprawę na dłuższy czas.
Nie ma co na to w ogóle liczyć. Mój dialog z wiatrakami się rozpoczął tutaj viewtopic.php?p=421231#p421231 i stwierdzam, że dopóki nie wyczarują osoby, która ogarnie kod bazaru, to nic, ale to NIC nie zostanie zmienione, bo wcześniejszy twórca sobie zrezygnował ze współpracy. Więc musimy się pogodzić ze stanem faktycznym i jeśli możemy mieć obiekcje, to można je włożyć między bajki. Bardzo lubię wszystkie projekty Remike i nie zamierzam budować złej atmosfery, ale smuci mnie fakt, że już któryś raz ktoś prosi i ponagla o potrzebie zmian jednego dość porzuconego projektu, to jedyna na to odpowiedź to: nie da się, nie ma czasu i nie ma komu robić.eldawido159 pisze: 26 cze 2020, o 23:22 Ogólnie widzę, że bazar jest już od dawna porzucony przez Łowców. Ciężko dopatrzeć się jakiejkolwiek zmiany na bazarku. Skoro mówią, że mają straty z bazaru to ile to dodać opłatę za transakcję? Np. grosza. Zobaczcie ile już by mieli hajsu na luzie. A co do limitu to jest śmieszny, bo co to są tylko 2 sztuki gier żeby wystawić? Były kiedyś 2 bundle tego samego dnia z tą samą grą i jak sprzedałeś to na bazarze to już lipa. Jestem za tym, żeby w końcu wziąć bazar na warsztat! Mam nadzieje, że ktoś to przeczyta i wprowadzi wiele zmian na bazarze. Polecam też zacząć go promować na stronie głównej, wtedy o wiele więcej ludzi na niego wejdzie. Tyle ode mnie. Miłej nocy )
Maikeru pisze: 27 cze 2020, o 14:51Nie ma co na to w ogóle liczyć. Mój dialog z wiatrakami się rozpoczął tutaj viewtopic.php?p=421231#p421231 i stwierdzam, że dopóki nie wyczarują osoby, która ogarnie kod bazaru, to nic, ale to NIC nie zostanie zmienione, bo wcześniejszy twórca sobie zrezygnował ze współpracy. Więc musimy się pogodzić ze stanem faktycznym i jeśli możemy mieć obiekcje, to można je włożyć między bajki. Bardzo lubię wszystkie projekty Remike i nie zamierzam budować złej atmosfery, ale smuci mnie fakt, że już któryś raz ktoś prosi i ponagla o potrzebie zmian jednego dość porzuconego projektu, to jedyna na to odpowiedź to: nie da się, nie ma czasu i nie ma komu robić.eldawido159 pisze: 26 cze 2020, o 23:22 Ogólnie widzę, że bazar jest już od dawna porzucony przez Łowców. Ciężko dopatrzeć się jakiejkolwiek zmiany na bazarku. Skoro mówią, że mają straty z bazaru to ile to dodać opłatę za transakcję? Np. grosza. Zobaczcie ile już by mieli hajsu na luzie. A co do limitu to jest śmieszny, bo co to są tylko 2 sztuki gier żeby wystawić? Były kiedyś 2 bundle tego samego dnia z tą samą grą i jak sprzedałeś to na bazarze to już lipa. Jestem za tym, żeby w końcu wziąć bazar na warsztat! Mam nadzieje, że ktoś to przeczyta i wprowadzi wiele zmian na bazarze. Polecam też zacząć go promować na stronie głównej, wtedy o wiele więcej ludzi na niego wejdzie. Tyle ode mnie. Miłej nocy )
P.S.: Mam nadzieję, że potraktujecie moje żale w miarę łagodnie![]()
A ja dalej się z tym nie pogodzę, bo jestem na bazarze od samego początku i szkoda mi go jest strasznie. Nie chcę żeby upadł, bo to jedna z najlepszych platform sprzedażowych!Xanthi pisze: 27 cze 2020, o 15:05Maikeru pisze: 27 cze 2020, o 14:51Nie ma co na to w ogóle liczyć. Mój dialog z wiatrakami się rozpoczął tutaj viewtopic.php?p=421231#p421231 i stwierdzam, że dopóki nie wyczarują osoby, która ogarnie kod bazaru, to nic, ale to NIC nie zostanie zmienione, bo wcześniejszy twórca sobie zrezygnował ze współpracy. Więc musimy się pogodzić ze stanem faktycznym i jeśli możemy mieć obiekcje, to można je włożyć między bajki. Bardzo lubię wszystkie projekty Remike i nie zamierzam budować złej atmosfery, ale smuci mnie fakt, że już któryś raz ktoś prosi i ponagla o potrzebie zmian jednego dość porzuconego projektu, to jedyna na to odpowiedź to: nie da się, nie ma czasu i nie ma komu robić.eldawido159 pisze: 26 cze 2020, o 23:22 Ogólnie widzę, że bazar jest już od dawna porzucony przez Łowców. Ciężko dopatrzeć się jakiejkolwiek zmiany na bazarku. Skoro mówią, że mają straty z bazaru to ile to dodać opłatę za transakcję? Np. grosza. Zobaczcie ile już by mieli hajsu na luzie. A co do limitu to jest śmieszny, bo co to są tylko 2 sztuki gier żeby wystawić? Były kiedyś 2 bundle tego samego dnia z tą samą grą i jak sprzedałeś to na bazarze to już lipa. Jestem za tym, żeby w końcu wziąć bazar na warsztat! Mam nadzieje, że ktoś to przeczyta i wprowadzi wiele zmian na bazarze. Polecam też zacząć go promować na stronie głównej, wtedy o wiele więcej ludzi na niego wejdzie. Tyle ode mnie. Miłej nocy )
P.S.: Mam nadzieję, że potraktujecie moje żale w miarę łagodnie![]()
Ja już dawno pogodziłem się z tym ze nic się z bazarem nie dzieje i nie będzie działoDla większości Bazar jest ważniejszy, ale priorytetem niestety jest gg.deals... Także nie ma się co za szybko łudzić na zmiany
![]()
Z promowania innych stron na głównej mają hajs. Z Bazarku nie ma nic. Więc nie masz co liczyć na zmiany.eldawido159 pisze: 26 cze 2020, o 23:22 Polecam też zacząć go promować na stronie głównej, wtedy o wiele więcej ludzi na niego wejdzie.
Racja, ale starczy dać reklamy na bazarze i opłatę 1 grosz za każdą transakcje i się cały bazar zwraca od razu. Starczy tylko pomyśleć i się za to wziąć, a nie od razu to porzucać.aRo pisze: 27 cze 2020, o 16:08Z promowania innych stron na głównej mają hajs. Z Bazarku nie ma nic. Więc nie masz co liczyć na zmiany.eldawido159 pisze: 26 cze 2020, o 23:22 Polecam też zacząć go promować na stronie głównej, wtedy o wiele więcej ludzi na niego wejdzie.
Przecież są. Czyżby ktoś z nas je sobie wyłączył adblockiem?
Nie mówię od razu nie, ale...i opłatę 1 grosz za każdą transakcje i się cały bazar zwraca od razu. Starczy tylko pomyśleć i się za to wziąć, a nie od razu to porzucać.
Może i masz rację, lecz da się to jeszcze obejść tak, żeby Łowcy mieli z tego jakiś zysk. Także takie twoje gadanie od razu jest bez sensu, bo przez takie myślenie nigdy nic się nie zmieni i bazar poleci do piachu, na co się zapowiada od dawna.lewriczin pisze: 27 cze 2020, o 23:15Przecież są. Czyżby ktoś z nas je sobie wyłączył adblockiem?![]()
Nie, nic nie wyłączałem, ale te reklamy nie zawsze się pojawiają. Zauważ, że 2 reklamy to za mało.Nie mówię od razu nie, ale...i opłatę 1 grosz za każdą transakcje i się cały bazar zwraca od razu. Starczy tylko pomyśleć i się za to wziąć, a nie od razu to porzucać.
Po pierwsze, teraz każdy umawia się na płatności bezpośrednie, a żeby bazar automatycznie mógł przechwycić tego "grosza" to musiałaby nastąpić dogłębna zmiana kodu do tego stopnia że bazar musiałby przejąć na siebie funkcję pośrednika w płatnościach. Czyli bazar przestałby być bazarem, a stałby się jakimś kolejnym g2a, kinguinem czy enebą.A gdyby to się stało, to dopiero zacząłby się kołowrót - bo bazar musiałby zacząć odpowiadać za transakcje, także finansowo oraz - ojej - przed fiskusem. A wszystko to, żeby dostać tego jednego grosza od transakcji powiadasz...?
W sumie to i owszem, ledwo wysłałem poprzedniego posta to wpadłem na inny, dużo mniej inwazyjny pomysł. Jeśli ktoś kiedyś się obudzi z zimowego snu i będzie coś robił z bazarem to mogę na życzenie rozwinąć, teraz to nawet klepać mi się nie chce.eldawido159 pisze: 29 cze 2020, o 00:24 Może i masz rację, lecz da się to jeszcze obejść tak, żeby Łowcy mieli z tego jakiś zysk.
Nie no teraz to nie ma co nawet. Mi też już się nie chce bo przykro mi, że bazar upadnie prędzej czy później. Miłego wieczoru mordolewriczin pisze: 29 cze 2020, o 22:44W sumie to i owszem, ledwo wysłałem poprzedniego posta to wpadłem na inny, dużo mniej inwazyjny pomysł. Jeśli ktoś kiedyś się obudzi z zimowego snu i będzie coś robił z bazarem to mogę na życzenie rozwinąć, teraz to nawet klepać mi się nie chce.eldawido159 pisze: 29 cze 2020, o 00:24 Może i masz rację, lecz da się to jeszcze obejść tak, żeby Łowcy mieli z tego jakiś zysk.
Zawsze można sprzedać na Allegro Lokalnie (jak tak robię z każdą kolejną powtórką gry, której nie mogę wystawić na Bazarku oraz grubasami z Humble Choice, które są droższe niż maksymalna kwota za jaką mogę wystawić, z reguły 90% sprzedaję na Bazarku)muniek1555 pisze: 23 mar 2021, o 10:21 Wiadomo coś czy będą jakieś zmiany Fanatical daje tyle powtórek w paczkach że 2 sztuki to zdecydowanie za mało nie mam co z tymi kluczami robić.
Osobiście jestem za całkowitym zniesieniem tego limitu.eldawido159 pisze: 23 mar 2021, o 11:25 Prawda, dajcie limit chociaż ma 5 sztuk danej gry. Za dużo powtórek.