Budżet to 300zł i bardzo bym chciał go nie przekraczać

Mile widziane inne oferty innych słuchawek ale nie do przesady, żeby mi się nie zrobiła lista 100 najlepszych pozycji i wcale nie będę wiedział co wybrać

Mam 2 pytania .foxe pisze: ja Ci moge polecic te ktore sam uzywam
Sony PS3 Wireless Stereo Headset 7.1
słychawki dedykowane do ps3 ale spokojnie dogaduja sie z PS4 i PC ( maja dongla USB)
Nie wiem tylko czy je gdzieś kupisz teraz . Mam je od 5 lat i kupowalem ponizej 300zl z czech. od tamtej pory graja rewelacyjnie. uzywane codziennie nawet po kilkanascie godzin ( PS3,PS4 i PC) jedyne co robilem z nimi to niedawno wymienialem baterie bo po tylu latach nie trzymala juz za dlugo i w trakcie dnia musialem podlaczac do kabla. baterie wlazulem od pada ps3 tylko mocniejsza bo sa takie same
tak jak pisałem maja dongla usb podpinanego do konsoli bądź pc także do pada nie trzeba.Spideros pisze:Mam 2 pytania .foxe pisze: ja Ci moge polecic te ktore sam uzywam
słychawki dedykowane do ps3 ale spokojnie dogaduja sie z PS4 i PC ( maja dongla USB)
Nie wiem tylko czy je gdzieś kupisz teraz . Mam je od 5 lat i kupowalem ponizej 300zl z czech. od tamtej pory graja rewelacyjnie. uzywane codziennie nawet po kilkanascie godzin ( PS3,PS4 i PC) jedyne co robilem z nimi to niedawno wymienialem baterie bo po tylu latach nie trzymala juz za dlugo i w trakcie dnia musialem podlaczac do kabla. baterie wlazulem od pada ps3 tylko mocniejsza bo sa takie same
powiedz mi prosze czy w PS3 masz dzwieki z gry czy tylko dzialaja jak chat glosowy ?
Ps4 czy musisz je kabelkiem do pada podlaczac czy normalnie bezprzewodowo dzialaja ?zzz
foxe pisze: ja Ci moge polecic te ktore sam uzywam
Sprawdź na stronie steelseries czy jest wsparcie lub aktualizacja firmware słuchawek. Jeśli te słuchawki można odpiąć od doungla (tak jest np w HyperX Cloud), to słuchawki możesz podpiąć bezpośrednio do dualshocka - nie zauważyłem by miało to jakikolwiek wpływ na długość działania baterii (który i tak jest skandalicznie niski w porównaniu do np baterii joyconów w nintendo switch)