Słuchawki do ps4

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Poszukuję dobrych słuchawek do ps4. Zastanawiałem się między turtle beach recon 60P, sony playstation wireless stereo headset 2.0 lub hyperx cloud 2 (przewodowe lub bezprzewodowe, nie robi mi to różnicy). Ważne aby grały dobrze i głośno tak abym musiał je przyciszać :gwizdany: no i aby dobrze wyciszały otoczenie.
Budżet to 300zł i bardzo bym chciał go nie przekraczać :E , choć wiem, że słuchawki od sony są troszkę droższe.
Mile widziane inne oferty innych słuchawek ale nie do przesady, żeby mi się nie zrobiła lista 100 najlepszych pozycji i wcale nie będę wiedział co wybrać :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

ja Ci moge polecic te ktore sam uzywam
Sony PS3 Wireless Stereo Headset 7.1
słychawki dedykowane do ps3 ale spokojnie dogaduja sie z PS4 i PC ( maja dongla USB)
Nie wiem tylko czy je gdzieś kupisz teraz . Mam je od 5 lat i kupowalem ponizej 300zl z czech. od tamtej pory graja rewelacyjnie. uzywane codziennie nawet po kilkanascie godzin ( PS3,PS4 i PC) jedyne co robilem z nimi to niedawno wymienialem baterie bo po tylu latach nie trzymala juz za dlugo i w trakcie dnia musialem podlaczac do kabla. baterie wlazulem od pada ps3 tylko mocniejsza bo sa takie same
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy

foxe pisze: ja Ci moge polecic te ktore sam uzywam
słychawki dedykowane do ps3 ale spokojnie dogaduja sie z PS4 i PC ( maja dongla USB)
Nie wiem tylko czy je gdzieś kupisz teraz . Mam je od 5 lat i kupowalem ponizej 300zl z czech. od tamtej pory graja rewelacyjnie. uzywane codziennie nawet po kilkanascie godzin ( PS3,PS4 i PC) jedyne co robilem z nimi to niedawno wymienialem baterie bo po tylu latach nie trzymala juz za dlugo i w trakcie dnia musialem podlaczac do kabla. baterie wlazulem od pada ps3 tylko mocniejsza bo sa takie same
Mam 2 pytania .
powiedz mi prosze czy w PS3 masz dzwieki z gry czy tylko dzialaja jak chat glosowy ?
Ps4 czy musisz je kabelkiem do pada podlaczac czy normalnie bezprzewodowo dzialaja ?zzz
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

Spideros pisze:
Mam 2 pytania .
powiedz mi prosze czy w PS3 masz dzwieki z gry czy tylko dzialaja jak chat glosowy ?
Ps4 czy musisz je kabelkiem do pada podlaczac czy normalnie bezprzewodowo dzialaja ?zzz
tak jak pisałem maja dongla usb podpinanego do konsoli bądź pc także do pada nie trzeba.
na ps3 mam normalnie wszystkie dźwięki. Jako ze słuchawki sa dedykowane do PS to maja ustawienie balansu między czatem a grą. czyli możesz sobie przyciszyć czat a pogłośnić grę i na odwrót
to sa te https://www.ceneo.pl/14899679
ale jak pisałem nie wiem czy gdzieś je kupisz
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

A sony playstation wireless stereo headset 2.0 to nie jest przypadkiem ta sama wersja co te z ps3? tlyko nowsze/ulepszone czy coś?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

Greg pisze: A sony playstation wireless stereo headset 2.0 to nie jest przypadkiem ta sama wersja co te z ps3? tlyko nowsze/ulepszone czy coś?
są na tyle ulepszone, że pałąk nie przeżywa do końca gwarancji. A jego gwarancja nie obejmuje.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

buck pisze: są na tyle ulepszone, że pałąk nie przeżywa do końca gwarancji. A jego gwarancja nie obejmuje.
Czytałem wiele opinii na temat pałąka. Jednym wytrzymał pół roku, a innym po 2 latach nic się nie dzieje. Nie wiem czy to kwestia użytkowania, czy po prostu pech?
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Kwestia użytkowania. Tzn, że się w ogóle użytkuje. Jak długo leżą w pudełku, nic się nie dzieje.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

I co, nikt nic nie poleci? Czy za taką kasę nie da się kupić w miare dobrych słuchawek do ps4?

W przyszłym tygodniu już planuję zakup więc jak nikt nic innego nie doradzi to wybór padnie na na oryginalne słuchawki od sony :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Nie kupuj Sony playstation wireless stereo headset 2.0. Pałąk połamie ci się po kilku miesiącach, kupiłem coś takiego i najpierw pękł lewy pałąk - skleiłem taśmą. Po chwili pękł prawy - też skleiłem, ale już nie przylegały dobrze do uszu i wyglądały jak z mad maxa. Strata kasy kompletna.
Teraz mam HyperX Cloud 2 i jestem bardzo zadowolony. Podpinam je pod pada, więc robią jako "prawie bezprzewodowe". Pałąk jest metalowy i nie wygląda by miał się połamać. Dźwięk lepszy od soniaków. Jedynym minusem jest brak potencjometru do regulacji głośności (jest na części kabla USB który służy do połączenia z PC). Kabel USB działa z PS4 w ograniczonym zakresie - przesyła dźwięk, ale nie działa regulacja głośności.
Awatar użytkownika
Łowca

Witam,
szukam słuchawek bezprzewodowych z wbudowanym mikrofonem i możliwością podłączenia do nich kabla, by działały także jako przewodowe. Słuchawki służyć mają głównie do słuchania muzyki z telefonu, ale pomyślałem, że skoro już mam jakieś kupić to dobrze by były kompatybilne z PS4. Z tego co się orientuje mało jakie słuchawki bezprzewodowe, o ile w ogóle jakiekolwiek oprócz typowych słuchawek do PS4, są z nią kompatybilne. Stąd pomysł by miały dołączalny kabel, tak bym mógł bezproblemowo podłączyć je pod pada. Mój budżet to max. 300zł. Przykładowe słuchawki, które spełniają moje kryteria to Bluedio T4S. Zastanawia mnie, czy są jeszcze inne godne polecenia :)
Awatar użytkownika
Łowca

mam dokładnie te same i też sobie chwalę! :tak:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Do gier XyperX Cloud to świetne słuchawki
Awatar użytkownika
Łowca

Hej,
jestem starym PC-towcem i nie orientuję się w konsolach nowej generacji - mianowicie chodzi mi o słuchawki. Posiadam Steelseries Siberia (przewód USB) i czy takowe mi zadziałałaby na konsoli, czy jednak będę zmuszony kupić 'dedykowane' do PS4?
Awatar użytkownika
Łowca

mgyarin pisze: Hej,
jestem starym PC-towcem i nie orientuję się w konsolach nowej generacji - mianowicie chodzi mi o słuchawki. Posiadam Steelseries Siberia (przewód USB) i czy takowe mi zadziałałaby na konsoli, czy jednak będę zmuszony kupić 'dedykowane' do PS4?
Sprawdź na stronie steelseries czy jest wsparcie lub aktualizacja firmware słuchawek. Jeśli te słuchawki można odpiąć od doungla (tak jest np w HyperX Cloud), to słuchawki możesz podpiąć bezpośrednio do dualshocka - nie zauważyłem by miało to jakikolwiek wpływ na długość działania baterii (który i tak jest skandalicznie niski w porównaniu do np baterii joyconów w nintendo switch)
Awatar użytkownika
Wiedźmin

Do dualshocka chyba można dopiąć dowolne słuchawki z minijackiem. Ale czy to nie będzie dźwięk mono?
Słuchawki z USB muszą być dedykowane, bo konsola jest wybredna. Za to, jeśli uda Ci się je podpiąć do TV (np. przez jakąkolwiek przejściówkę), to spokojnie możesz puścić dźwięk po HDMI i odbierać na słuchawkach wpiętych do TV.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

buck pisze: Do dualshocka chyba można dopiąć dowolne słuchawki z minijackiem. Ale czy to nie będzie dźwięk mono?
Dałbym głowę, że jest stereo - raczej zwróciłbym uwagę, że głosy nadchodzą zewsząd. Ale teraz zasiałeś wątpliwość. W każdym razie jest jak mówisz - minijack i zero problemu.
Awatar użytkownika
Łowca

jak mają być na prawdę dobre i na PC i na konsolę zobacz sobie te nowe Genesis Argon 600
ODPOWIEDZ