Tani pad pc

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 14 razy
Podziękowania: 53 razy
Kontakt:

Czesc, szukan taniego pada do pc najlepiej w okolicach 100 zl. I zeby mozna bylo go emulowac np w motion joy na pada od xboxa 360, bedzie to moj drugi pad , pierwszy to xeox pro ktory rowniez jest emulowany w motion joy na pada od xboxa 360
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

W okolicach 100 zeta to idzie wyrwać pada od x360 nowego - więc po co emulować ?
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

dudu66 pisze: W okolicach 100 zeta to idzie wyrwać pada od x360 nowego - więc po co emulować ?
no niby tak, ale pady xboxowe sa na baterie a wolalbym na akumulator
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Podziękowania: 82 razy
Kontakt:

Nic bardziej mylnego. Do pada od X360 można spokojnie dokupić akumulator, lub akumulatorki AA do koszyczka.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

GhostHound pisze: Nic bardziej mylnego. Do pada od X360 można spokojnie dokupić akumulator, lub akumulatorki AA do koszyczka.
tak ale to jest dodatkowy koszt w wysokosci (w x-kom) 59 zl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

letsgamingtogame pisze:
GhostHound pisze: Nic bardziej mylnego. Do pada od X360 można spokojnie dokupić akumulator, lub akumulatorki AA do koszyczka.
Kupiłem na allegro (pewnie od chińczyka) akumulatorki, bo kolega polecał. 12zł za sztukę, darmowa wysyłka. Kupiłem to miesiąc temu, naładowałem do pełna i do teraz działa bez ładowania. Gram na padzie dość często, Rocket League, Fifa, Dark Souls, teraz Euro Truck. Także to taki koszt jak paka dobrych baterii, a działa elegancko. Ziomuś ma już to ponad rok i sobie chwali.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 24 razy
Kontakt:

Osobiście używam bezprzewodowego pada X360, do tego porządne akumulatorki (polecam Panasonic Eneloop) i naprawdę długo się gra na jednym ładowaniu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Ja mam pada do xbox'a 360 na kablu. Do kompa nie potrazebuję bezprzewodowego. I nie ma opcji żeby podczas grania online nagle baterie/akumulator siadł ;) Cena 99zl.
P.S. Kabel 2,7m więc chyba wystarczy każdemu
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 254 razy
Podziękowania: 194 razy
Kontakt:

Ja mam pada xbox 360 na kabel, kupionego z normalnego sklepu online za ok 110zł kilka lat temu, wymiana z jakiegoś Tracer Proton Shot, to kolosalna różnica, do tego wszystko działa, gałki wykrywa, a nie mam jakiś cyrków jak samo chodząca postać, czy wariująca kamera- przez brak kompatybilności pada.(akurat to było w Dead Space1 i Dark Souls1).

Zresztą był pad od xbox one nie dawno za 99zł :P Można było spróbować upolować.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 44 razy
Kontakt:

Pad od iksa 360 to pancerna konstrukcja - mam czarnego na kablu już chyba 4 lata i nic się z nim nie dzieje, do tego mam jeszcze starszego (bezprzewodowego) kupionego razem z Konsolą (Jasper) - więc chyba 2008 rok (chyba...) - oba działają jak nowe (oprócz wytartych gumek) - polecam przewodowy - kabel jest długi i pad dużo wygodniejszy - nie ma garba na baterie pod spodem.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ok dzieki ! Zdecyduje sie jednak na pada od xboxa 360 bezprzewodowego, narazie bede uzywal na baterii a najwyzej kiedys dokupie akumulator !
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Za 100zł na allecostacostam kupisz pada od xbox one z 6 miesięczną gwarancją + kabel pc. Moim zdaniem lepszy od tego z 360.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 118 razy
Podziękowania: 81 razy
Kontakt:

dudu66 pisze: Pad od iksa 360 to pancerna konstrukcja - mam czarnego na kablu już chyba 4 lata i nic się z nim nie dzieje, do tego mam jeszcze starszego (bezprzewodowego) kupionego razem z Konsolą (Jasper) - więc chyba 2008 rok (chyba...) - oba działają jak nowe (oprócz wytartych gumek) - polecam przewodowy - kabel jest długi i pad dużo wygodniejszy - nie ma garba na baterie pod spodem.
U mnie też wzorowo działa x360 pad przewodowy.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 154 razy
Kontakt:

papcioszek pisze: Za 100zł na allecostacostam kupisz pada od xbox one z 6 miesięczną gwarancją + kabel pc. Moim zdaniem lepszy od tego z 360.
Za 100zł to obstawiam że jest to zwykła chińska podróbka.
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Tak jak koledzy, polecam przewodowca z X360.
Lui
Awatar użytkownika
Lui
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Ja mam bezprzewodowego i polecam :D Idzie przywyknąć do tego garba od akumulatora/baterii.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Matt3rs pisze:
letsgamingtogame pisze:
Kupiłem na allegro (pewnie od chińczyka) akumulatorki, bo kolega polecał. 12zł za sztukę, darmowa wysyłka. Kupiłem to miesiąc temu, naładowałem do pełna i do teraz działa bez ładowania. Gram na padzie dość często, Rocket League, Fifa, Dark Souls, teraz Euro Truck. Także to taki koszt jak paka dobrych baterii, a działa elegancko. Ziomuś ma już to ponad rok i sobie chwali.
Możesz podrzucić info nt tych akumulatorów? Jakaś nazwa sprzedawcy albo inne koordynaty?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 28 razy
Kontakt:

Możesz podrzucić info nt tych akumulatorów? Jakaś nazwa sprzedawcy albo inne koordynaty?
Akumulatory Sanyo Eneloop są bardzo dobre i długo trzymają. Jak kupowałem swego czasu 4-pak to płaciłem chyba po 7 złotych za sztukę. Razem z ładowarką wychodziło coś 59 złotych.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 24 razy
Kontakt:

Również polecam Eneloopy. Długo trzymają, a po jakimś czasie użytkowania nie czuć, żeby zmniejszała się ich pojemność (tzn. pewnie się zmniejsza, ale nieodczuwalnie).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Dzięki za info. Będę polować na dobrą cenę
ODPOWIEDZ