Tani pad pc
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowania: 53 razy
- Kontakt:
Czesc, szukan taniego pada do pc najlepiej w okolicach 100 zl. I zeby mozna bylo go emulowac np w motion joy na pada od xboxa 360, bedzie to moj drugi pad , pierwszy to xeox pro ktory rowniez jest emulowany w motion joy na pada od xboxa 360
Kupiłem na allegro (pewnie od chińczyka) akumulatorki, bo kolega polecał. 12zł za sztukę, darmowa wysyłka. Kupiłem to miesiąc temu, naładowałem do pełna i do teraz działa bez ładowania. Gram na padzie dość często, Rocket League, Fifa, Dark Souls, teraz Euro Truck. Także to taki koszt jak paka dobrych baterii, a działa elegancko. Ziomuś ma już to ponad rok i sobie chwali.
- Podziękował: 254 razy
- Podziękowania: 194 razy
- Kontakt:
Ja mam pada xbox 360 na kabel, kupionego z normalnego sklepu online za ok 110zł kilka lat temu, wymiana z jakiegoś Tracer Proton Shot, to kolosalna różnica, do tego wszystko działa, gałki wykrywa, a nie mam jakiś cyrków jak samo chodząca postać, czy wariująca kamera- przez brak kompatybilności pada.(akurat to było w Dead Space1 i Dark Souls1).
Zresztą był pad od xbox one nie dawno za 99zł
Można było spróbować upolować.
Zresztą był pad od xbox one nie dawno za 99zł

- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
Pad od iksa 360 to pancerna konstrukcja - mam czarnego na kablu już chyba 4 lata i nic się z nim nie dzieje, do tego mam jeszcze starszego (bezprzewodowego) kupionego razem z Konsolą (Jasper) - więc chyba 2008 rok (chyba...) - oba działają jak nowe (oprócz wytartych gumek) - polecam przewodowy - kabel jest długi i pad dużo wygodniejszy - nie ma garba na baterie pod spodem.
- Podziękował: 118 razy
- Podziękowania: 81 razy
- Kontakt:
U mnie też wzorowo działa x360 pad przewodowy.dudu66 pisze: Pad od iksa 360 to pancerna konstrukcja - mam czarnego na kablu już chyba 4 lata i nic się z nim nie dzieje, do tego mam jeszcze starszego (bezprzewodowego) kupionego razem z Konsolą (Jasper) - więc chyba 2008 rok (chyba...) - oba działają jak nowe (oprócz wytartych gumek) - polecam przewodowy - kabel jest długi i pad dużo wygodniejszy - nie ma garba na baterie pod spodem.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Możesz podrzucić info nt tych akumulatorów? Jakaś nazwa sprzedawcy albo inne koordynaty?Matt3rs pisze:Kupiłem na allegro (pewnie od chińczyka) akumulatorki, bo kolega polecał. 12zł za sztukę, darmowa wysyłka. Kupiłem to miesiąc temu, naładowałem do pełna i do teraz działa bez ładowania. Gram na padzie dość często, Rocket League, Fifa, Dark Souls, teraz Euro Truck. Także to taki koszt jak paka dobrych baterii, a działa elegancko. Ziomuś ma już to ponad rok i sobie chwali.
- Podziękował: 46 razy
- Podziękowania: 28 razy
- Kontakt:
Akumulatory Sanyo Eneloop są bardzo dobre i długo trzymają. Jak kupowałem swego czasu 4-pak to płaciłem chyba po 7 złotych za sztukę. Razem z ładowarką wychodziło coś 59 złotych.Możesz podrzucić info nt tych akumulatorów? Jakaś nazwa sprzedawcy albo inne koordynaty?