Epic Games - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Pal sześć Borderlands 3, "Untitled Goose Game" też zostało Epickim "ekskluziwem". :E
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 91 razy
Podziękowania: 259 razy
Kontakt:

nerka99 pisze:
bolesna prawda pisze: Coś dziwnie tu cicho, a 2K się pochwaliło rekordową sprzedażą Borderów 3 i stwierdzili, że to najlepsiej sprzedające się bordery.
A mówili o sprzedaży na PC czy ogólnej?
Sytuacja adekwatna jak z Metro Exodus, kiedy to CEO nie chciał komentować sprzedaży na PC

https://twitter.com/DarkDetectiveNL/sta ... 2512846848
https://twitter.com/DarkDetectiveNL/sta ... 9699194880
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Instalował ktoś Metro 2033 Redux? Ma to polską wersję językową pomimo informacji na stronie sklepowej że nie ma?
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

@Hemiq
Zainstalowałem, żeby sprawdzić. Włącza się po angielsku, ale w opcjach jest możliwość zmiany na polski.
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali sergeron za ten post:
Hemiq
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

https://www.epicgames.com/store/pl/prod ... story/home Epic zaczal flirtowac z Techlandem?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to pre-order at the Epic Games store, Greenman Gaming, the Humble Store, GameStop and additional digital retailers starting October 23rd with a pre-order bonus of 25 Gold Bars for Red Dead Online. Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to purchase on Steam this December.
https://rsg.ms/b584ca8
doją graczy jak mogą, tym razem STEAM z miesięcznym poślizgiem
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 139 razy
Kontakt:

i tak steam ebdzie mial lepszą sprzedaż niz epic mimo takiej obsuwy xD
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 98 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Zakładam, że jeśli ktoś czekał na wersję pecetową od momentu premiery na konsolach, to poczeka jeszcze ten miesiąc bez problemu. No bo kto to weźmie na Epicu?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 123 razy
Podziękowania: 478 razy
Kontakt:

Na epikowym kramiku sprzedaż RDR2 z pewnością będzie mizerna. Zwłaszcza że u nich cena gry nie będzie niższa. Tylko poszczególne jednostki zdecydują się na zakup u nich. Większość niecierpliwych łyknie bezpośrednio rockstarową wersję, a pozostali odczekają aż wyjdzie na Steamie. A najbardziej cierpliwi poczekją 3 lata na dobrą obniżkę xD
Ciekawi mnie ile zapłacili Rockstarowcom za miesięczne opóźnienie wydania na Steamie. Kiedyś krążyły ploty, że są gotowi zapłacić pół miliarda za wyłączność, ale to raczej było z góry wiadome że taki gigant jak Rockstar, nie odda swojej gry całkowicie na odsprzedawanie takiej nędzy jak epik. Ani Gabenowi, ani nikomu innemu.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 32 razy
Kontakt:

Jeszcze trochę i Timmy będzie zmuszony sprzedać swoją hacjendę.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1293 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Już dawno podpisał pakt z diabłem więc sprzedaż czegokolwiek mu nie straszna ]:->
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 303 razy

robart_ pisze:
Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to pre-order at the Epic Games store, Greenman Gaming, the Humble Store, GameStop and additional digital retailers starting October 23rd with a pre-order bonus of 25 Gold Bars for Red Dead Online. Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to purchase on Steam this December.
https://rsg.ms/b584ca8
doją graczy jak mogą, tym razem STEAM z miesięcznym poślizgiem
Dobrze, że Rockstar jest takim gigantem i się grubo wypiął na pieniądze Epic, oferując miesięczną obsuwę za dodatkowy szmal na GTA VI. R* wie, gdzie hajs się będzie zgadzać najbardziej, a gra przecież już zarobiła na siebie dzięki graczom konsolowym.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Się szczekacze jeszcze zdziwicie i to mocno ;) Łowców wśród gier jest mało i każdy kto czekał na grę, kupi ją niezależnie, gdzie ona będzie :)
Nikt nie zauważył, że remik już nie jęczy na epic? Ale pierwszy przekaz w główkach został...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

No ciekawe. Czekałem tyle czasu na Borderlands 3 i co? Jakoś nie poleciałem kupić na Epicu tylko cierpliwie czekam. Zrobię "preorder" na Steamie jak wyjdzie.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 231 razy
Podziękowania: 142 razy
Kontakt:

Popieram przedmówców. To będzie walka steam vs Rockstar Launcher.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

segrand pisze: No ciekawe. Czekałem tyle czasu na Borderlands 3 i co? Jakoś nie poleciałem kupić na Epicu tylko cierpliwie czekam. Zrobię "preorder" na Steamie jak wyjdzie.
I gratulacje :) Tylko ile masz gier do ogrania, siedząc na lowcach? Dla gracza niedzielnego, który oprócz aaa niczego nie zna nie ma różnicy, gdzie kupi grę. Tak trudno to wyłapać? Kupuj na steamie (jak ja).Nie miałem żadnego wyboru, gdzie kupię gre...i zobacz ile "mam" na steamie gierek..
A tu same męczybuły...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

viper218 pisze:
segrand pisze: No ciekawe. Czekałem tyle czasu na Borderlands 3 i co? Jakoś nie poleciałem kupić na Epicu tylko cierpliwie czekam. Zrobię "preorder" na Steamie jak wyjdzie.
I gratulacje :) Tylko ile masz gier do ogrania, siedząc na lowcach? Dla gracza niedzielnego, który oprócz aaa niczego nie zna nie ma różnicy, gdzie kupi grę. Tak trudno to wyłapać? Kupuj na steamie (jak ja).Nie miałem żadnego wyboru, gdzie kupię gre...i zobacz ile "mam" na steamie gierek..
A tu same męczybuły...

Tia, tylko ten gracz niedzielny najprawdopodobniej zakupi na Rockstarluncher a nie na epicu. Wedle mnie to bardzo ciekawe jak duża będzie tu sprzedaż, a jaka na steam. Obawiam się tylko że Rockstar może nie podać oficjalnych cyferek...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 96 razy
Podziękowania: 306 razy
Kontakt:

Jeżeli wszędzie będą klucze do RSC (czy jak to tam się teraz nazywa), to niemal wszyscy niedzielniacy kupią klucze w swoich ulubionych sklepach (i pewnie ja bo większa konkurencja cenowa między kluczami obniży cenę oraz nie lubię dublować drm-ów a na stemie pewnie i tak będzie wymagać ich lunchera), ale na pewno znajdzie się ogromną grupa graczy która wyczeka miesiąc na sztimową wersję.
aRo
Awatar użytkownika
aRo
Predator
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 46 razy
Kontakt:

Jedna rzecz: ludzie jojczący w komentach w necie to mniejszość. To się sprzeda na Epicu, czy tego chcecie czy nie :P
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

EPIC dorzuci jeszcze jakąś ekstra skórkę do Fortnite'a i sprzedaż będzie
ODPOWIEDZ