Epic Games - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 91 razy
- Podziękowania: 259 razy
- Kontakt:
Sytuacja adekwatna jak z Metro Exodus, kiedy to CEO nie chciał komentować sprzedaży na PC
https://twitter.com/DarkDetectiveNL/sta ... 2512846848
https://twitter.com/DarkDetectiveNL/sta ... 9699194880
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 15 razy
- Kontakt:
https://www.epicgames.com/store/pl/prod ... story/home Epic zaczal flirtowac z Techlandem?
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 114 razy
doją graczy jak mogą, tym razem STEAM z miesięcznym poślizgiemRed Dead Redemption 2 for PC will also be available to pre-order at the Epic Games store, Greenman Gaming, the Humble Store, GameStop and additional digital retailers starting October 23rd with a pre-order bonus of 25 Gold Bars for Red Dead Online. Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to purchase on Steam this December.
https://rsg.ms/b584ca8
- Podziękował: 123 razy
- Podziękowania: 478 razy
- Kontakt:
Na epikowym kramiku sprzedaż RDR2 z pewnością będzie mizerna. Zwłaszcza że u nich cena gry nie będzie niższa. Tylko poszczególne jednostki zdecydują się na zakup u nich. Większość niecierpliwych łyknie bezpośrednio rockstarową wersję, a pozostali odczekają aż wyjdzie na Steamie. A najbardziej cierpliwi poczekją 3 lata na dobrą obniżkę xD
Ciekawi mnie ile zapłacili Rockstarowcom za miesięczne opóźnienie wydania na Steamie. Kiedyś krążyły ploty, że są gotowi zapłacić pół miliarda za wyłączność, ale to raczej było z góry wiadome że taki gigant jak Rockstar, nie odda swojej gry całkowicie na odsprzedawanie takiej nędzy jak epik. Ani Gabenowi, ani nikomu innemu.
Ciekawi mnie ile zapłacili Rockstarowcom za miesięczne opóźnienie wydania na Steamie. Kiedyś krążyły ploty, że są gotowi zapłacić pół miliarda za wyłączność, ale to raczej było z góry wiadome że taki gigant jak Rockstar, nie odda swojej gry całkowicie na odsprzedawanie takiej nędzy jak epik. Ani Gabenowi, ani nikomu innemu.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 303 razy
Dobrze, że Rockstar jest takim gigantem i się grubo wypiął na pieniądze Epic, oferując miesięczną obsuwę za dodatkowy szmal na GTA VI. R* wie, gdzie hajs się będzie zgadzać najbardziej, a gra przecież już zarobiła na siebie dzięki graczom konsolowym.robart_ pisze:doją graczy jak mogą, tym razem STEAM z miesięcznym poślizgiemRed Dead Redemption 2 for PC will also be available to pre-order at the Epic Games store, Greenman Gaming, the Humble Store, GameStop and additional digital retailers starting October 23rd with a pre-order bonus of 25 Gold Bars for Red Dead Online. Red Dead Redemption 2 for PC will also be available to purchase on Steam this December.
https://rsg.ms/b584ca8
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Się szczekacze jeszcze zdziwicie i to mocno
Łowców wśród gier jest mało i każdy kto czekał na grę, kupi ją niezależnie, gdzie ona będzie
Nikt nie zauważył, że remik już nie jęczy na epic? Ale pierwszy przekaz w główkach został...

Nikt nie zauważył, że remik już nie jęczy na epic? Ale pierwszy przekaz w główkach został...
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
I gratulacje

A tu same męczybuły...
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
viper218 pisze:I gratulacjeTylko ile masz gier do ogrania, siedząc na lowcach? Dla gracza niedzielnego, który oprócz aaa niczego nie zna nie ma różnicy, gdzie kupi grę. Tak trudno to wyłapać? Kupuj na steamie (jak ja).Nie miałem żadnego wyboru, gdzie kupię gre...i zobacz ile "mam" na steamie gierek..
A tu same męczybuły...
Tia, tylko ten gracz niedzielny najprawdopodobniej zakupi na Rockstarluncher a nie na epicu. Wedle mnie to bardzo ciekawe jak duża będzie tu sprzedaż, a jaka na steam. Obawiam się tylko że Rockstar może nie podać oficjalnych cyferek...
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
Jeżeli wszędzie będą klucze do RSC (czy jak to tam się teraz nazywa), to niemal wszyscy niedzielniacy kupią klucze w swoich ulubionych sklepach (i pewnie ja bo większa konkurencja cenowa między kluczami obniży cenę oraz nie lubię dublować drm-ów a na stemie pewnie i tak będzie wymagać ich lunchera), ale na pewno znajdzie się ogromną grupa graczy która wyczeka miesiąc na sztimową wersję.