Opinie o stronie

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Webmaster
Discord: rob006
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 205 razy
Kontakt:

Toxiczo pisze: 8 sie 2023, o 17:09 A swoją drogą to zawsze było takie grube? Może nigdy wcześniej nie zwróciłem na to uwagi ale teraz jak patrzę to strasznie grube i nieostre te pogrubienia
Poprawiłem, teraz powinno być lepiej. Wcześniej w tym miejscu był inny font, wtedy pogrubienie nie było aż tak widoczne. Ale tak czy siak pogrubienie nie powinno się rozmywać, u mnie to wyglądało tak:

Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali rob006 za ten post (w sumie 2):
ToxiczoPovi^
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 731 razy
Podziękowania: 206 razy
Kontakt:

I jak tam robicie coś w stronę poprawy wyglądu strony? Poprzednim razem jak Was chwalono to dość szybko zaczęliście udzielać się w komentarzach, a teraz coś ucichliście.
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

darkwind pisze: 11 sie 2023, o 08:54 I jak tam robicie coś w stronę poprawy wyglądu strony? Poprzednim razem jak Was chwalono to dość szybko zaczęliście udzielać się w komentarzach, a teraz coś ucichliście.
Działamy

Usunęliśmy reklamę z topu, poprawiając viewport
Zredukowaliśmy trochę odstępy na mobile
Usunęliśmy zduplikowane CTA - "Czytaj więcej" + "Dowiedz się więcej"

Dalej będziemy zmieniać i modyfikować, ale chcemy podejmować decyzje głównie na podstawie statystyk, które się zbierają.
Ci użytkownicy podziękowali remike za ten post (w sumie 2):
Armindarkwind
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 731 razy
Podziękowania: 206 razy
Kontakt:

remike pisze: 11 sie 2023, o 09:05
darkwind pisze: 11 sie 2023, o 08:54 I jak tam robicie coś w stronę poprawy wyglądu strony? Poprzednim razem jak Was chwalono to dość szybko zaczęliście udzielać się w komentarzach, a teraz coś ucichliście.
Działamy

Usunęliśmy reklamę z topu, poprawiając viewport
Zredukowaliśmy trochę odstępy na mobile
Usunęliśmy zduplikowane CTA - "Czytaj więcej" + "Dowiedz się więcej"

Dalej będziemy zmieniać i modyfikować, ale chcemy podejmować decyzje głównie na podstawie statystyk, które się zbierają.
To jeszcze 2 rzeczy ode mnie, spróbujcie zmniejszyć te odstępy między postami, na pc to naprawdę kiepsko wygląda. I jeśli już musicie mieć znikający pasek na samej górze to może chociaż przenieście bazar na pasek niżej. Człowiek przewija i przewija żeby obejrzeć posty i gdy chce przejść na bazar żeby porównać ceny, przycisku nagle pod ręką brak.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

Może ja zabiorę napiszę, jak ja korzystam z Łowców. Może to Wam pomoże w rozwoju strony?

Po pierwsze to odpalam tę stronę: https://lowcygier.pl/bundle/.
Za moment klikam middlemouse na logo Łowców aby na drugiej karcie pojawiła się strona główna.
Przez ten czas, jak wczytuje się 2 strona przeglądam bundle i dojeżdżam do: "ostatnio na forum".
W myślach klnę, że tylko pięć pozycji tam znajduje się i wbijam na jedną z nich czyli przenoszę się na forum.
Zmieniam kartę na 2 i przeglądam główną w szczególności skupiając się na ilości komentów pod postami. Jeżeli jest duża ilość komentów, to zerkam na fotę i czytam zajawkę klikając middlemouse na link komentów (3 karta). I tak jadę pierwszą stronę, czasem wbijam na 2 stronę głównej.
Na koniec rzuca okiem na pozycje "Gry za darmo" ale że tam bieda, ostatnimi czasami, to nic nie klikam.
Zamykam kartę i wbijam na 3, znaczy teraz 2 kartę bo poprzednia 2 karta (główna strona) zostaje przeze mnie zamknięta.
Tu znów klnę, że komenty są posortowane od najlepszego, a nie od najnowszego więc zmieniam i czytam sobie. Jak coś ciekawego tam znajduję to jadę na samą górę i czytam o co biegało piszącemu i czego tyczył się post w ogóle - tak dopiero teraz hehe.
Tę czynność wykonuję kilka razy dziennie, jak czas pozwoli.
Ja tak korzystam z Łowców ;)

PS. Mnie w ogóle nie interesuje ten główny top banner, a jak zobacze reklamę po lewej i prawej stronie klikalną, to próbuję ją adblokiem usunąć.
PS2. Z innej beczki. Prośba o usunięcie słowa buy w tytule na karcie produktu, na gg.delas. THX!
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Kuwejt pisze: 11 sie 2023, o 11:28 Może ja zabiorę napiszę, jak ja korzystam z Łowców. Może to Wam pomoże w rozwoju strony?

Po pierwsze to odpalam tę stronę: https://lowcygier.pl/bundle/.
Za moment klikam middlemouse na logo Łowców aby na drugiej karcie pojawiła się strona główna.
Przez ten czas, jak wczytuje się 2 strona przeglądam bundle i dojeżdżam do: "ostatnio na forum".
W myślach klnę, że tylko pięć pozycji tam znajduje się i wbijam na jedną z nich czyli przenoszę się na forum.
Zmieniam kartę na 2 i przeglądam główną w szczególności skupiając się na ilości komentów pod postami. Jeżeli jest duża ilość komentów, to zerkam na fotę i czytam zajawkę klikając middlemouse na link komentów (3 karta). I tak jadę pierwszą stronę, czasem wbijam na 2 stronę głównej.
Na koniec rzuca okiem na pozycje "Gry za darmo" ale że tam bieda, ostatnimi czasami, to nic nie klikam.
Zamykam kartę i wbijam na 3, znaczy teraz 2 kartę bo poprzednia 2 karta (główna strona) zostaje przeze mnie zamknięta.
Tu znów klnę, że komenty są posortowane od najlepszego, a nie od najnowszego więc zmieniam i czytam sobie. Jak coś ciekawego tam znajduję to jadę na samą górę i czytam o co biegało piszącemu i czego tyczył się post w ogóle - tak dopiero teraz hehe.
Tę czynność wykonuję kilka razy dziennie, jak czas pozwoli.
Ja tak korzystam z Łowców ;)

PS. Mnie w ogóle nie interesuje ten główny top banner, a jak zobacze reklamę po lewej i prawej stronie klikalną, to próbuję ją adblokiem usunąć.
PS2. Z innej beczki. Prośba o usunięcie słowa buy w tytule na karcie produktu, na gg.delas. THX!
-Ja to, proszę pana, mam bardzo dobre połączenie: wstaję rano, za piętnaście trzecia; latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem. Śniadanie jadam na kolację, więc tylko wstaję i wychodzę.
-No, ubierasz się pan.
-W płaszcz. Jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu?
-Aaa... fakt!
-Do pekaes mam pięć kilometry. O czwartej za piętnaście jest pekaes.
-I zdanżasz pan?
-Nie. Ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się.
-He, he, he, he.
-Przystanek idę do mleczarni -- to jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa (mleko, widzi pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada). W Szymanowie zsiadam, znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w elektryczny i do Stadionu, a potem to już mam z górki. Bo tak: 119, przesiadka w trzynastkę, przesiadka w 345 i jestem w domu, znaczy -- w robocie. I jest za piętnaście siódma! To jeszcze mam kwadrans -- to sobie obiad jem w bufecie. To po fajrancie już nie muszę zostawać żeby jeść, tylko prosto do domu. I góra dwudziesta druga pięćdziesiąt jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i id ę spać.
Ci użytkownicy podziękowali MDA za ten post (w sumie 13):
RedEvilArminbolesna prawdaQuoyqueHaazheelArdasilNileGrzybcioscigantNosterex i jeszcze 3 użytkowników
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Kolejne zmiany:
- Poszerzyliśmy kontener w pojedynczym newsie - jednocześnie redukując pasy po bokach
- zmniejszyliśmy fonty na mobile w pojedynczym newsie
- powiększyliśmy tagi kategorii oraz tagi "czas - autor - komentarze"

Będziemy dalej rzeźbić. Dziękujemy za każdy konstruktywny feedback.
Povi^jobjoxPL
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 258 razy
Kontakt:

remike pisze: 16 sie 2023, o 15:20 Kolejne zmiany:
- Poszerzyliśmy kontener w pojedynczym newsie - jednocześnie redukując pasy po bokach
- zmniejszyliśmy fonty na mobile w pojedynczym newsie
- powiększyliśmy tagi kategorii oraz tagi "czas - autor - komentarze"

Będziemy dalej rzeźbić. Dziękujemy za każdy konstruktywny feedback.
Gdyby jeszcze DIV miał ID stosowne do contentu, jak np.: post o keyshopach... id="keyshop", to bym mógł za pomocą stylusa wyciąć ze strony to, co mnie nie interesuje. Wiele osób zaczęłoby używać stylusa ;)

div.jpg
div.jpg (22.17 KiB) Przejrzano 5447 razy
Ci użytkownicy podziękowali Kuwejt za ten post:
jobjoxPL
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Przyspieszyliśmy dzisiaj działanie searcha + sprawiliśmy, ze wyniki są nieco dokładniejsze.

Nad searchem będziemy jeszcze dalej pracować, żeby go dodatkowo przyspieszyć i umieścić w nim podpowiedzi wyszukiwania.
McSnakeNatan
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Czy możecie do zablokowanej górnej belki dokleić odnośniki do bazaru i gg.deals?
Ci użytkownicy podziękowali nurz za ten post (w sumie 3):
Xsawbialy111swidarkwind
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Przerobiliśmy głównego searcha. Od teraz:
- pojawiają się podpowiedzi z artykułami
- pojawiają się podpowiedzi z tagami
- można szukać zarówno po występowaniu frazy w całym newsie (domyślnie) lub po występowaniu frazy tylko w tytułach (checkbox)
game-pass.png
game-pass.png (287.61 KiB) Przejrzano 4644 razy
Ci użytkownicy podziękowali remike za ten post:
Armin
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

No dosyć fajnie jest to zrobione tylko widzę pewną wadę - jak wpisalem w szukajke "starfield" to wyszukalo mi tylko jakies 5 linkow/newsow mozliwych do klikniecia powiedzmy że 5 najnowszych a nie moge nic zrobić żeby zobaczyć więcej niż te 5 artykułow powiedzmy starszych.

Oczywiscie jesli bym sie uparł to bym sie poslużył odpowiednim zapytaniem w google, tak tylko piszę jak to teraz wygląda.
Awatar użytkownika
Webmaster
Discord: rob006
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 205 razy
Kontakt:

Armin pisze: 8 wrz 2023, o 13:42 No dosyć fajnie jest to zrobione tylko widzę pewną wadę - jak wpisalem w szukajke "starfield" to wyszukalo mi tylko jakies 5 linkow/newsow mozliwych do klikniecia powiedzmy że 5 najnowszych a nie moge nic zrobić żeby zobaczyć więcej niż te 5 artykułow powiedzmy starszych.

Oczywiscie jesli bym sie uparł to bym sie poslużył odpowiednim zapytaniem w google, tak tylko piszę jak to teraz wygląda.
To są tylko wstępne podpowiedzi, jeśli chcesz więcej wyników, możesz wcisnąć enter albo kliknąć "szukaj".
Ci użytkownicy podziękowali rob006 za ten post:
Armin
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

rob006 pisze: 8 wrz 2023, o 19:33
Armin pisze: 8 wrz 2023, o 13:42 No dosyć fajnie jest to zrobione tylko widzę pewną wadę - jak wpisalem w szukajke "starfield" to wyszukalo mi tylko jakies 5 linkow/newsow mozliwych do klikniecia powiedzmy że 5 najnowszych a nie moge nic zrobić żeby zobaczyć więcej niż te 5 artykułow powiedzmy starszych.

To są tylko wstępne podpowiedzi, jeśli chcesz więcej wyników, możesz wcisnąć enter albo kliknąć "szukaj".
ok teraz widzę dzieki

entera nie wciskalem, a "szukaj" zapewne jest na samym dole ale ja tego nie widze z racji tego że mam otwartych okolo 90 kart teraz w przegladarce w rzadkach po 12 kart jedne pod drugimi i pewnie dlatego zaslania ten przycisk "szukaj"

no nie wazne, zwracam honor, działa jak talalalalala :)
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

Czy tylko mi strona Łowców, forum i bazar działają dziś jak krew z nosa?...
EDIT: Forum i strona jakby się odetkały, ale bazar dalej muli...
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Rano też miałem podobny problem, główna mi się w ogóle nie ładowała :P Bazar stoi na innym serwerze i jemu się akurat dość często to przydarza.
Awatar użytkownika
Administrator
Kontakt:

Wprowadziliśmy kolejne zmiany na ŁG:

- Zakładki "tylko promocje" oraz "polecane". Ta pierwsza jest dedykowana wszystkim tym, którzy narzekali na newsy typu aktualności, publicystyka, recenzje. Używajcie tej zakładki aby przeglądać tylko newsy poświęcone promocjom
- Pasek na skróty jest teraz pod menu i agreguje najciekawsze tagi na stronie
- Zmieniliśmy styl filtrów
Ci użytkownicy podziękowali remike za ten post (w sumie 3):
MDAsitek4hQuoyque
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Mam pytanie, dlaczego nie promujecie youtuberów, u których wykupiliście czas reklamowy gg.deals? Na przykład tu:
https://www.youtube.com/watch?v=SADVJVQGOvo

Polecajcie innych
Ci użytkownicy podziękowali MDA za ten post (w sumie 2):
bolesna prawdaBoberek00
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

redakcja łowcow jest tak zajęta wymyślaniem coraz to nowszych klikbejtowych tytułow newsow oraz debilnych artykulow o grach, że w tym roku nawet nie złożyła życzeń na Boże Narodzenie

dla mnie tam *wyplumplum*, tak tylko zwracam uwagę ;]
Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post (w sumie 5):
RoyKeaneGreedBoberek00bolesna prawdaHaazheel
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Armin pisze: 29 gru 2023, o 02:32 redakcja łowcow jest tak zajęta wymyślaniem coraz to nowszych klikbejtowych tytułow newsow oraz debilnych artykulow o grach, że w tym roku nawet nie złożyła życzeń na Boże Narodzenie

dla mnie tam *wyplumplum*, tak tylko zwracam uwagę ;]
Nie wiedziałem, że składanie życzeń to obowiązek. Niemniej, jak co roku, życzyliśmy naszym użytkownikom wszystkiego co najlepsze w naszych social mediach - na Fb oraz X.
ODPOWIEDZ