Może ja zabiorę napiszę, jak ja korzystam z Łowców. Może to Wam pomoże w rozwoju strony?
Po pierwsze to odpalam tę stronę:
https://lowcygier.pl/bundle/.
Za moment klikam middlemouse na logo Łowców aby na drugiej karcie pojawiła się strona główna.
Przez ten czas, jak wczytuje się 2 strona przeglądam bundle i dojeżdżam do: "ostatnio na forum".
W myślach klnę, że tylko pięć pozycji tam znajduje się i wbijam na jedną z nich czyli przenoszę się na forum.
Zmieniam kartę na 2 i przeglądam główną w szczególności skupiając się na ilości komentów pod postami. Jeżeli jest duża ilość komentów, to zerkam na fotę i czytam zajawkę klikając middlemouse na link komentów (3 karta). I tak jadę pierwszą stronę, czasem wbijam na 2 stronę głównej.
Na koniec rzuca okiem na pozycje "Gry za darmo" ale że tam bieda, ostatnimi czasami, to nic nie klikam.
Zamykam kartę i wbijam na 3, znaczy teraz 2 kartę bo poprzednia 2 karta (główna strona) zostaje przeze mnie zamknięta.
Tu znów klnę, że komenty są posortowane od najlepszego, a nie od najnowszego więc zmieniam i czytam sobie. Jak coś ciekawego tam znajduję to jadę na samą górę i czytam o co biegało piszącemu i czego tyczył się post w ogóle - tak dopiero teraz hehe.
Tę czynność wykonuję kilka razy dziennie, jak czas pozwoli.
Ja tak korzystam z Łowców
PS. Mnie w ogóle nie interesuje ten główny top banner, a jak zobacze reklamę po lewej i prawej stronie klikalną, to próbuję ją adblokiem usunąć.
PS2. Z innej beczki. Prośba o usunięcie słowa buy w tytule na karcie produktu, na gg.delas. THX!