Wszystko jest dobrze tylko do czasu, aż właśnie gierka nie zniknie albo konta nie zablokują

Odpowiem tobie tak - Cudze chwalicie, Swego nie znacie, Sami nie wiecie, Co posiadacie.
Mi zablokowali konto bez powodu i włsnie też miałem ten sam błąd czyli " Your account has been blocked due to suspicious activity" tyle, że mi zablokowali na ponad pół roku i miałem tam 20€ w walucie. Po odblokowaniu zobaczyłem na swoim saldzie całe 2€ bo co miesiac sobie zabierali kilka € za ochrone kupującego, której nawet nie używałem i nie mogłem wyłączyć bo miałem zablokowane kontoHardkor pisze: Wytłumaczy mi ktoś co się odwala z moim kontem. Zakupiłem na promocji skiny do cs na 70 zł prawie. Kupione, zapłacone i chce odebrać. Wylogowało mnie, że jakiś błąd. Dobra o loguje się i info, że jakieś podejrzane transakcje na moim koncie + za dużo autoryzacji i za 10 min dostane unblocka. No ok dziwne, bo raz się logowałem i dobrze było, ale poczekam. Minęło. chce się logować i chce bym podał numer z SMS. OK podaje i informacja, że moje konto nie ma włączonego mobilnego tokenu czy coś takiego. Wtf.. próbuje się logować i nic, ciągle to samo, a za którymś razem info, że blok znowu + wykorzystałem limi logowania przez mobilny token...
EDit: teraz jak chcę się zalogować to mam " Your account has been blocked due to suspicious activity.
Due to 7 incorrect attempts, your account has been locked for 30 minutes.". Przypominam, że na koncie mam do odebrania rzeczy za 70 zł :v
Dokładnie tak, możesz o tym napisać w njusach na Markolfie.