Difmark.com - nie polecam

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 0
Kontakt:

Gusiol pisze: 11 paź 2024, o 16:33 zlodzieje sprzedaja "dostep do kont" ukrywając to skrzętnie w opisach. Podła strona, sprzedająca nielegalne buble.
Cześć Gusiol

Wszystkie przedmioty, które oferujemy na GG.deals to wyłącznie klucze (kody).
Mamy sprzedawców, którzy sprzedają konta z już zakupioną grą, ale te przedmioty nigdy nie są reklamowane na GG.deals.
Prosimy o niewprowadzanie w błąd użytkowników GG.deals

Z poważaniem zespół Difmark
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Gusiol pisze: 12 paź 2024, o 23:34
remike pisze: 11 paź 2024, o 18:30 Gusioł, jakiego produktu dotyczy ten problem? Jeśli taka sytuacja rzeczywiście miała miejsce to chętnie usunę takie produkty z GG.deals i im to zgłoszę.
Kupowałem klucz do gry diablo 4 vessel od Hatered Xbox . Niby aktywacja globalna a w nagrodę dostajesz dzielone konto. Nie oddadzą kasy bo obsługa twierdzi że ich regulamin taki jest. Zgłosiłem ich do Microsoftu i co European Consumer Center że pchają shared conta i manipulują w opisach.
Cześć Gusiol

Tak jak odpowiedzieliśmy wcześniej, towary na koncie nie są sprzedawane na GG.deals
Ponadto przedmioty na koncie mają wszystkie informacje w szczegółach i opisie od sprzedawcy.
Jeśli nie chcesz kupować konta, nie kupuj go.
Posiadamy większy asortyment kluczy i kart doładowujących

Dziękujemy za zrozumienie
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Greed pisze: 13 paź 2024, o 04:02 Sprawdzałem i w przypadku dodatku do Diablo IV wyświetla się "Wraz z Nową Grą natychmiast otrzymasz konto na konsoli" - po dodaniu do koszyka wyskakuje taka informacja. Więc wychodzi na to, że kupując produkt kupujesz konto nie samą grę.
Drogi Greed

Konta towarowe nie są reklamowane na stronie GG.deals.

Nasi sprzedawcy posiadają konta handlowe, ale ta informacja nigdy nie była ukrywana na stronie. W samej nazwie produktu, opisie produktu i opisie oferty u sprzedawcy.
Ale powtarzam, nie jest to związane z reklamą na GG.deals.
Wchodząc w link GG.deals trafisz na stronę z kluczami aktywacyjnymi, a nie z kontami.

Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

maklo99 pisze: 13 paź 2024, o 14:30 ja kupilem tr remastered 1-3 i mialem status weryfikacja długi czas, ale dzis zostala platnosc przyjeta i klucz aktywowany na steam
Cześć maklo99.

Etap weryfikacji jest przeprowadzany ręcznie przez nasz dział obsługi klienta. Może to zająć nie więcej niż 15 minut w godzinach pracy. Jednak w nocy nasza pomoc techniczna nie działa, więc będziesz musiał poczekać do następnego ranka, aby uzyskać zaakceptowany status.
Niestety, ten środek jest niezbędny dla bezpieczeństwa transakcji.

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0

Aktualizuje mój problem. 10 dni od założenia ticketu na zwrot pieniędzy - brak odezwy ze strony administratora strony. Dziś założyłem nowy ticket.
Myślałem żeby coś tam kupić, żeby zamknąć temat, ale wszystkie karty do xboxa, steama dużo drożej niż normalnie(np za 70 zl na xboxa chcą 93,68 - dramat).
W 100% odradzam zakupy na tej stronie.

difmark:
moj mail :sharx7@gmail.com
tickety :179872, 176555
telegram i skype nie używam. Skoro macie stronę to chyba możemy się tam skontaktować?

Aktualizacja kolejna :D
Administratorzy skontaktowali się ze mną i odesłali całą kwotę. Chwile to trwało ale jednak zakończenie pozytywne.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2024, o 11:58 przez Sharx, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 18 razy
Kontakt:

Difmark pisze: 20 paź 2024, o 21:25
spamslovic pisze: 19 wrz 2024, o 14:31
Difmark pisze: 17 wrz 2024, o 16:13 - Skype (live:difmarkcontact)
- Telegram (https://t.me/Difmark_marketplace)
A gdzie legitny email / tel? Nie ufam ludzim którzy by default odsyłają do telegrama!
Cześć spamslovic.

To są kontakty naszego zespołu wsparcia, aby uzyskać szybką odpowiedź na Twoje zapytanie.
Oczywiście mamy pocztę do kontaktu, ale uzyskanie odpowiedzi zajmie więcej czasu niż przez telegram lub skype.
Nasz kontaktowy adres e-mail to support@difmark.com.

Nie zrozumiałeś - w dzisiejszym świecie komunikatory to podstawa, a telegram obecnie najbardziej śmierdzi rosyjskimi wpływami. Nie mam problemu że świadczycie pomoc przez telegrama, ale że jest to wasza domyślna forma komunikacji (skype... cóż, M$ zadbał aby ludzie o nim zapomnieli więc akurat w tym kontekście traktuję go jako dodatek). Jak szukając pracy widzisz ludzi zatrudniających na "słupa" lub do innych nielegalnych/podejrzanych działań to telegram jest często jedyną przedstawianą opcją. Nie Signal, nie WhatsApp, nie Messanger, nie Discord ale telegram.

Na zachodzie telegram jest daleko od popularnej opcji i jest używany w dość hermetycznych grupach. Większość ludzi używa jednak innych komunikatorów a wy odsyłacie do... telegrama.
Ci użytkownicy podziękowali spamslovic za ten post (w sumie 2):
jobjoxPLGreed
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 29 razy
Kontakt:

Też mam właśnie przygodę z tym sklepem. Powiedzieć amatorszczyzna to nic nie powiedzieć. Kupiłem Pacific Drive w wersji Deluxe, klucz dali do wersji podstawowej. Zdziwiło mnie, że po zakupie sprzedawca odezwał się z pytaniem, czy wszystko jest w porządku. No to piszę, że klucz się nie zgadza.

Wtedy zaczął się taniec z supportem, miałem przesłać im screeny z kluczem w kliencie, po użyciu, listę licencji aktywowanych na koncie, region i historię zakupów. Oczywiście wszystko bez przycinania i z datą. Historii im nie dałem, bo praktycznie mieliby wszystko (poza numerem telefonu), żeby przejąć moje konto a tyle ryzykować nie zamierzam. Zresztą nie sądzę, by historia była im do czegokolwiek potrzebna, na liście licencji Pacific Drive pokazuje się jako licencja spoza sklepu Steam a gdybym kupił PD na Steamie to byłoby to widać. A nawet jeśli klucz mógłby jakoś nadpisać grę zakupioną na Steamie to i tak jest dowód, że klucza użyłem i aktywował tylko wersję podstawową.

W każdym razie, support przesłał screeny, sprzedawca powiedział, że procedura potrwa 2-3 dni. Upomniałem się po tygodniu, że sprawa stoi i sprzedawca odpisał mi dziś, że jest jakiś problem. Jako, że byłem dziś w pracy, dopiero teraz mogłem odpisać. Aż się nie mogę doczekać, by dowiedzieć się jaki mają problem :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 29 razy
Kontakt:

IFlame pisze: 9 lis 2024, o 23:47 Też mam właśnie przygodę z tym sklepem.
(...)
W każdym razie, support przesłał screeny, sprzedawca powiedział, że procedura potrwa 2-3 dni. Upomniałem się po tygodniu, że sprawa stoi i sprzedawca odpisał mi dziś, że jest jakiś problem. Jako, że byłem dziś w pracy, dopiero teraz mogłem odpisać. Aż się nie mogę doczekać, by dowiedzieć się jaki mają problem :)
I przygoda doszła do finału - klucz był sprzedawany jako Deluxe Edition przez pomyłkę sprzedawcy, zaoferowali zwrot połowy środków na portfel sklepu, nie chciało mi się z nimi szarpać o zwrot na konto, bo płaciłem Blikiem więc wziąłem. Pacific Drive za ok. 25 zł to też nie najgorszy deal ;) A za resztę kupiłem z dopłatą Ace Combat 7 w Edycji Top Gun Ultimate i gra gitara 8-)

Ostatecznie daję Difmarkowi takie 6/10 ale często tam kupować nie będę.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

Działa Wam płatność Blikiem albo Przelewy24? Chciałem coś kupić i przenosi mnie na Skrilla, a nie pamiętam jak się z niego korzysta nawet

Edit: wpłaciłem specjalnie kasę na skrilla i mam error... O co chodzi?
Obrazek
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 2 razy

maklo99 pisze: 13 paź 2024, o 14:30 ja kupilem tr remastered 1-3 i mialem status weryfikacja długi czas, ale dzis zostala platnosc przyjeta i klucz aktywowany na steam
no ciekawe ja nie odrzymałem kodu :dziadek:
Awatar użytkownika
Łowca

Potwierdzam, zostałem oscamowany na 70zł. Chciałem kupić konto z grą marvel ultimate alliance na ps4, taki cyrk z tym się dział... oszust mówi że gry nie ma a co ciekawe grę dalej oszust "oferuje" na stronie. Wymienił mi na inne gry Bo oczywiście gierkę masz, no masz.a to że nie możesz grać w nią na innych profilach w konsoli to co innego i nawet ci nie zwrócą (support z telegrama). Niezła logika tej stronki, a sprzedawca się nazywał globalgames
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0

Od wczoraj czekam na klucz do VPN .
Założyłem już spór ze sprzedaży sprawcą, czekam na odzew supportu.
Tak z ciekawości kupiłem bo tanio ale z tyłu głowy miałem alert że ta strona to scamm
Przwertowale. sprzedawców (scammerow) na tej stronie i myślę że to wylęgarnia ruski onucy
ODPOWIEDZ