JasonTodd pisze: 9 sie 2020, o 14:57
A dostrzegasz ironie w swoim tekście
JasonTodd pisze: 9 sie 2020, o 14:57Chcesz się ograniczać, to nie komentuj wcale, bo obejdzie się bez Twoich zbędnych "trzech groszy" w temacie.
JasonTodd pisze: 9 sie 2020, o 14:57Przez takie elementy
JasonTodd pisze: 9 sie 2020, o 14:57Czy może po prostu trollujesz
JasonTodd pisze: 9 sie 2020, o 14:57Wydaje mi się, że znaczna część Łowców to nie są ludzie ograniczeni. Chcesz się ograniczać
JasonTodd pisze: 9 sie 2020, o 14:57Ok, boomer
JasonTodd pisze: 9 sie 2020, o 14:57Oczywiście, że każdy ma prawo do swojej opinii
JasonTodd pisze: 9 sie 2020, o 14:57Chcesz się ograniczać, to nie komentuj wcale, bo obejdzie się bez Twoich zbędnych "trzech groszy" w temacie.
JasonTodd pisze: 9 sie 2020, o 14:57Oczywiście, że każdy ma prawo do swojej opinii
JasonTodd pisze: 9 sie 2020, o 14:57Źle Ci? To można było temat zignorować.
Zamykam temat
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać i mam nadzieję, że przekaz jest wystarczająco jasny
Oczywiście, że to jest temat polityczny, próba wmawiania, że jest niby inaczej i chcesz tylko o giereczkach pogadać to jawny, bezczelny trolling i karma baiting.
Problem w tym, że to nie reddit i słusznie MDA zasugerował, że jak chcesz karmę, to powinieneś iść tam
Może za bardzo się uniósł i podszedł strasznie szorstko, ale to nie znaczy, że nie ma racji.
Mogłeś nawet iść na naszą rodzimą wersję reddita albo GOL, nawet tam znajdziesz żywe trupy, które może zostawią kciuka w górę czy dadzą plusika, z którego może by coś wynikło. Dlaczego tego nie zrobiłeś, można się domyślać.
Szczególnie po odpowiedzi do MDA można się tylko domyślać
Idealnym podsumowaniem tematu i po części braku świadomości jest ten oto post
nerka99 pisze: 10 sie 2020, o 10:42
twórca NIERa stworzył kobiecą bohaterkę bo jak sam przyznaje lubi patrzeć na kobiece tyłki nie dlatego, że kupa analityków stwierdziła, że to się sprzeda.
Sorry nerka99, przypuszczam, że napisałeś to nieświadomie, ale to nie może zostać zignorowane

Nawet nie wiem, czy mi wypada to tłumaczyć, co z tym zdaniem jest nie tak, bo to już młodzież wchodząca w okres dojrzewania zauważa.
Po prostu nie chcę nikogo obrażać.
Wolałbym temat o niedoborze BDSM w grach spoza Japonii, to by był znacznie ciekawszy i głębszy temat, bez spłycania czy osób zastanawiających się czy głośno mówiących, że ich podejście jest spłycone.
Co do samego tematu, mnie to ryba, dopóki gra jest dobra, ale dziwnym trafem odnoszę wrażenie, że przy grach z paniami zdarza się większy "le cringe", chyba że mówimy o grach, które celowo mają postacie niedorozwinięte społecznie, ale to w ogóle inny temat