Ubishop sobie jaja robi

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 114 razy

a ja przeciwnie bardzo sobie chwalę UBISOFT, kiedyś było kiepsko m.in. mieli koszmarne serwery i ściąganie z nich gier to była katorga ale teraz jest bardzo dobrze i leci tak jak ze STEAMa

druga sprawa wszystkie gry z tego co kojarzę są spolszczone, promocje też mają fajne, dla mnie firma jest OK
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 113 razy
Podziękowania: 76 razy
Kontakt:

spqpl pisze:
ToXic pisze: Firma Ubisoft już taka jest, że gdzieś mają klientów i nie wiem jakim cudem w ogóle udało im się aż tak wybić... Kupiłem kiedyś 3 gry Ubisoftu, lecz już z pierwszą miałem problem, gdyż przy odpalaniu się UplayLaunchera wyskakiwało mi "program nie odpowiada", więc nawet zalogować się nie mogłem. Trochę pograłem, ale w końcu mi się znudziło użeranie z błędami i na rok odpuściłem sobie granie na Uplayu. Po jakimś czasie coś mnie naszło, żeby dać im drugą szansę, pobrałem Uplaya, instalacja przebiegła gładko, zalogowałem, ale na tym moje zadowolenie się skończyło... okazało się, że wszystkie moje gry i znajomi zniknęli, magia..!!?? Znów rzuciłem to w cholerę... Ostatnio siedziałem i pomyślałem, że zagrałbym sobie w Far Cry'a 3 i znów spróbowałem. Tym razem nawet nie udało mi się zalogować, ponieważ zapomniałem hasła, a mail do zmiany/przypomnienia (nie pamiętam już) nie przyszedł jeszcze, a czekam gdzieś już od miesiąca. Także, pozdrowienia dla Ubi, obyście zbankrutowali!
Ja podobnie jak Ty, chciałem dać szanse Uplayowi. Kupiłem Far Cry 3 Potem z Cd Action dodałem Blood Dragon myślę fajnie zrobię sobie kolekcję Far Cry. po dwóch dniach chciałem zagrać w Far Cry 3 lecz tego już na liście nie było. Czemu? Nie wiem może kupiłem kradziony klucz może coś... Ja tez dziękuje tej firmie.
I nie masz przy okazji żadnych pretensji do siebie, że kupowałem klucze, które mogły być zdobyte w mało legalny sposób, obwiniasz za to Ubisoft, że Ci takie klucze zablokował? :lol: Nie myślałeś może o kontakcie ze sprzedawcą takiego klucza, tudzież o kontakcie z supportem?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

taniec_chochola pisze:
spqpl pisze: Ja podobnie jak Ty, chciałem dać szanse Uplayowi. Kupiłem Far Cry 3 Potem z Cd Action dodałem Blood Dragon myślę fajnie zrobię sobie kolekcję Far Cry. po dwóch dniach chciałem zagrać w Far Cry 3 lecz tego już na liście nie było. Czemu? Nie wiem może kupiłem kradziony klucz może coś... Ja tez dziękuje tej firmie.
I nie masz przy okazji żadnych pretensji do siebie, że kupowałem klucze, które mogły być zdobyte w mało legalny sposób, obwiniasz za to Ubisoft, że Ci takie klucze zablokował? :lol: Nie myślałeś może o kontakcie ze sprzedawcą takiego klucza, tudzież o kontakcie z supportem?
A nie pomyślał ubisoft, żeby łaskawie poinformować, że grę usunął z konta.. i podać powód takiej decyzji?
Użytkownik ma się domyślać co się stało?
Hmm.. Może mam codziennie sprawdzać całą listę gier na uplay, origin i steam (łącznie kilkaset pozycji), czy czasem któraś nie została usunięta?.. i dopytywać się supportu "dlaczego" (najczęściej tylko po to, żeby otrzymać odpowiedź z automatu "ze względu na złamanie regulaminu")?

Jeśli usunęli bez poinformowania o tym (a wiem, że w ubi ma w zwyczaju takie postępowanie), to spqpl jak najbardziej ma prawo mieć do nich pretensje, a nie do siebie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 100 razy
Podziękowania: 43 razy

taniec_chochola pisze:
spqpl pisze:
ToXic pisze: Firma Ubisoft już taka jest, że gdzieś mają klientów i nie wiem jakim cudem w ogóle udało im się aż tak wybić... Kupiłem kiedyś 3 gry Ubisoftu, lecz już z pierwszą miałem problem, gdyż przy odpalaniu się UplayLaunchera wyskakiwało mi "program nie odpowiada", więc nawet zalogować się nie mogłem. Trochę pograłem, ale w końcu mi się znudziło użeranie z błędami i na rok odpuściłem sobie granie na Uplayu. Po jakimś czasie coś mnie naszło, żeby dać im drugą szansę, pobrałem Uplaya, instalacja przebiegła gładko, zalogowałem, ale na tym moje zadowolenie się skończyło... okazało się, że wszystkie moje gry i znajomi zniknęli, magia..!!?? Znów rzuciłem to w cholerę... Ostatnio siedziałem i pomyślałem, że zagrałbym sobie w Far Cry'a 3 i znów spróbowałem. Tym razem nawet nie udało mi się zalogować, ponieważ zapomniałem hasła, a mail do zmiany/przypomnienia (nie pamiętam już) nie przyszedł jeszcze, a czekam gdzieś już od miesiąca. Także, pozdrowienia dla Ubi, obyście zbankrutowali!
Ja podobnie jak Ty, chciałem dać szanse Uplayowi. Kupiłem Far Cry 3 Potem z Cd Action dodałem Blood Dragon myślę fajnie zrobię sobie kolekcję Far Cry. po dwóch dniach chciałem zagrać w Far Cry 3 lecz tego już na liście nie było. Czemu? Nie wiem może kupiłem kradziony klucz może coś... Ja tez dziękuje tej firmie.
Support nie odpowiada a czekam już z 5 dni. Założyłem "spór" sprzedawcy (na stronie sklepu na którym nabyłem owy klucz) z prośbą o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji lecz bez odzewu. I tak mam pretensje do Siebie, że nie posłuchałem znajomych oraz innych słów pozostałych użytkowników odradzających mi tą platformę. Pretensje mam tylko do Siebie, że dałem się Sam namówić na ową platformę.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

wybierz uplay mówili, będzie fajnie mówili, a tak wg mnie niestetty ale ubisoft i jej platforma jest słaba, nawet origin jest lepszy, nie próbowaółem gog galaxy jeszcze ale próbowałem uplay, steam i origin, uplay wg mnei jest taki tandetny jak firma którą reprezentuje że nie zasługuję nawet na to by być na moim kompie, nei zasługuje nawet bym ściągał od nich darmówki,
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

Rasiek pisze: tu https://club.ubi.com/#!/pl-PL/shop-rewards
(musisz być zalogowany, jak nie wejdzie to kliknij u góry "nagrody w sklepie" :dziadek: )
Dzięki znalazłem.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

W życiu nie kupiłem gry na uplay z g2a albo kinguina. Nic z mojej kolekcji nie zostało usunięte, wszystko działa jak należy. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękowania: 11 razy

wstyd się przyznać, mam jak Jerry.

Nawet udało mi się ostatnio wysępić zwrot kasy od Ubisoftu. A podobno się nie da...
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Czemu wstyd? Ja się nie wstydzę nieodwiedzania takich sklepów. Jeśli to można nazwać "sklepem" ;) Może kiedyś się do nich przekonam, ale wątpię.
Mi co najwyżej z konta znikały free weekendy.
Zablokowany