Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Teoretycznie powinno, w praktyce ciężko powiedzieć, bo wprowadzając nowy klucz do tej samej gry steam chyba go nie zamienia tylko po prostu przepada.
Teraz sobie w sumie uświadomiłem, że steam nie pozwoli ci kupić na wyprzedaży, bo już masz tę grę!

Zawsze możesz usunąć Skyrim z biblioteki na zawsze i wtedy kupić Skyrim podczas wyprzedaży. Wtedy na pewno będzie PL
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 5 razy
Kontakt:

Mogę kupić jako prezent - tylko czy pozwoli mi go użyć zamieniając istniejącą wersję kupioną na GMG na tą Steam-ową po polsku?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

lukecz pisze: Mogę kupić jako prezent - tylko czy pozwoli mi go użyć zamieniając istniejącą wersję kupioną na GMG na tą Steam-ową po polsku?
No to kup prezent, usuń grę i aktywuj gifta. Tylko nie wiem czy Special edition Ci się zmieni skoro już masz w bibliotece. (: Ja całe szczęście miałem podstawkę po PL i dokupiłem tylko DLC i mam język PL. (:
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

To, że steam pokazuje wersję polską w aplikacji to norma. Pytanie czy masz te dodatki w wersji pl w samej grze?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

lukecz pisze: Ja swojego Skyrim SE zakupiłem na GMG i aktywowało się jako Elder Scrolls V: Skyrim Legendary Retail - czyli bez języka polskiego.
Jeśli w przyszłości podczas jakiejś wyprzedaży Steam zakupię Skyrim, to wskoczy mi język polski do całego pakietu?
Nie. Musisz kupić całe Legendary.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Wie ktoś może, jak nazywał się programik, który porządkował bibliotekę steam? Robił kategorie, dodawał do nich gry.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Nie jestem pewien bo nigdy nie korzystałem, ale może chodzi Ci o Depressurizer ?
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Shalespine pisze: Wie ktoś może, jak nazywał się programik, który porządkował bibliotekę steam? Robił kategorie, dodawał do nich gry.
Dobre pytanie, przydaloby sie takie cos, choc niektorych gier nie da si9e sklasyfikowac do 1 tylko worka...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

pelikulas pisze:
Shalespine pisze: Wie ktoś może, jak nazywał się programik, który porządkował bibliotekę steam? Robił kategorie, dodawał do nich gry.
Dobre pytanie, przydaloby sie takie cos, choc niektorych gier nie da si9e sklasyfikowac do 1 tylko worka...
depressurizer
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 41 razy
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

pelikulas pisze:
Masz relacje wiele do wiele przeciez :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 10 razy
Kontakt:

pawel100g pisze: Nie jestem pewien bo nigdy nie korzystałem, ale może chodzi Ci o Depressurizer ?
mariohyper pisze:
pelikulas pisze:
depressurizer
O to właśnie chodziło, dzięki.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Ale ten nowy Batman od Telltale jest kiepsko zoptymalizowany. Myślałem, że od czasu premiery to już gruntownie go połatali a jest wciąż bardzo słabo. Jest o tyle absurdalne, że nowy silnik wcale nie wygląda wyraźnie lepiej od starszego. Ba, jakby porównać screeny z wcześniejszych ładniejszych gier Telltale do Batmana to nawet bym nie zauważył jakiejkolwiek różnicy w silniku i doznaniach wizualnych.
Z tego co widać na steamie to ten darmowy 1 epizod spowodował jedynie nawał kiepskich opinii o grze.
A chyba nie taki jest cel marketingu i wypuszczania dema.
Jak dla mnie ten nowy silnik to strzał w stopę -> w znaczący sposób ogranicza graczy, którzy odpalą to płynnie a nie przełożyło się to też na doznania graficzne.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Skyrim Steam Special Edition jest po polsku mimo kupienia legendarki bez polskiego języka... Miodzio :). BTW., ktoś wie, czy jeśli usunę z biblioteki tę nie special edition to czy ta special wyparuje też?
pst
Awatar użytkownika
pst
Robin Hood
Podziękował: 124 razy
Podziękowania: 40 razy
Kontakt:

WileTheBest pisze: Skyrim Steam Special Edition jest po polsku mimo kupienia legendarki bez polskiego języka... Miodzio :). BTW., ktoś wie, czy jeśli usunę z biblioteki tę nie special edition to czy ta special wyparuje też?
Przy usuwaniu będziesz miał pokazane jakie tytuły zostaną usunięte. Też tak chciałem usunąć bioshocki ale niestety z remasterami chciało usunąć.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 74 razy
Podziękowania: 116 razy
Kontakt:

Przed chwilą usunąłem nie remastera i mogę powiedzieć, że remaster nadal jest jakby ktoś chciał wiedzieć :). Pzdr.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 32 razy
Kontakt:

Revan pisze: Ale ten nowy Batman od Telltale jest kiepsko zoptymalizowany. Myślałem, że od czasu premiery to już gruntownie go połatali a jest wciąż bardzo słabo. Jest o tyle absurdalne, że nowy silnik wcale nie wygląda wyraźnie lepiej od starszego. Ba, jakby porównać screeny z wcześniejszych ładniejszych gier Telltale do Batmana to nawet bym nie zauważył jakiejkolwiek różnicy w silniku i doznaniach wizualnych.
Z tego co widać na steamie to ten darmowy 1 epizod spowodował jedynie nawał kiepskich opinii o grze.
A chyba nie taki jest cel marketingu i wypuszczania dema.
Jak dla mnie ten nowy silnik to strzał w stopę -> w znaczący sposób ogranicza graczy, którzy odpalą to płynnie a nie przełożyło się to też na doznania graficzne.
Potwierdzam,a wymagania minimalne i zalecane to nie wiem kto je tam pisał,na lepszym kompie po 10fpsów
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

to co, dzisiaj podobno rusza sejl halołinowy
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 19 razy
Kontakt:

Jak dziś to słabo, bo neta mam tylko na telefonie. :(
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 15 razy
Kontakt:

Walking Dead Michonne za 3.74€. Jak myslicie, opłaca sie?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

super gra na halołin za 22centy i ma karty:

http://store.steampowered.com/app/448440/
ODPOWIEDZ