Teraz sobie w sumie uświadomiłem, że steam nie pozwoli ci kupić na wyprzedaży, bo już masz tę grę!
Zawsze możesz usunąć Skyrim z biblioteki na zawsze i wtedy kupić Skyrim podczas wyprzedaży. Wtedy na pewno będzie PL
No to kup prezent, usuń grę i aktywuj gifta. Tylko nie wiem czy Special edition Ci się zmieni skoro już masz w bibliotece. (: Ja całe szczęście miałem podstawkę po PL i dokupiłem tylko DLC i mam język PL. (:
Potwierdzam,a wymagania minimalne i zalecane to nie wiem kto je tam pisał,na lepszym kompie po 10fpsówRevan pisze: Ale ten nowy Batman od Telltale jest kiepsko zoptymalizowany. Myślałem, że od czasu premiery to już gruntownie go połatali a jest wciąż bardzo słabo. Jest o tyle absurdalne, że nowy silnik wcale nie wygląda wyraźnie lepiej od starszego. Ba, jakby porównać screeny z wcześniejszych ładniejszych gier Telltale do Batmana to nawet bym nie zauważył jakiejkolwiek różnicy w silniku i doznaniach wizualnych.
Z tego co widać na steamie to ten darmowy 1 epizod spowodował jedynie nawał kiepskich opinii o grze.
A chyba nie taki jest cel marketingu i wypuszczania dema.
Jak dla mnie ten nowy silnik to strzał w stopęw znaczący sposób ogranicza graczy, którzy odpalą to płynnie a nie przełożyło się to też na doznania graficzne.