Plus przestroga, żeby pudełko z pierwszym aktywowanym kluczem trzymać zamknięte w sejfie, a na pewno pod żadnym pozorem nie sprzedawać dalej

O ile mi wiadomo, steam wymaga(ł) dowodu w postaci zdjęcia pudełka z widocznym kodem gry i z kartką, na której odręcznie należy wpisać podany numer zgłoszenia. W ten sposób parę lat temu odzyskałem konto, na którym była gra od nieistniejącej już firmy, zarejestrowana z mailem od nieistniejącego już providera. Twój mail jest nic nie wart dla Steam.
http://www.steamcardexchange.net
Sie nie da, to juz jest na stałe wprowadzone. Bez Mobilnego tokena trade/wystawienie itemu jest na 15 dni wstrzymane, a z tokenem i tak trzeba potwierdzać wystawienie/trade (mega upierdliwe).
A o mojej stronie to już się zapomniało
U mnie nie ma takiego czegoś, oferta wisi aż potwierdze. Natomiast wczoraj i przedwczoraj były w pewnych godzinach problemy z ofertami bo steam znowu coś kombinował, może przez to zniknęło.FotelSkrzypi pisze: Wczoraj sobie utworzyłem kilka ofert sprzedaży na rynku i teraz wchodzę w potwierdzenia żeby zobaczyć, że nic nie ma... od samego początku było tak, że po 24 godzinach oferta znika i trzeba ją tworzyć ponownie, czy coś się zmieniło w tej sprawie? Dałbym sobie rękę uciąć, że gdzieś na początku wprowadzenia tego dziadostwa miałem w potwierdzeniach "oferta utworzona 2 dni temu" i nie było problemu :/