Możliwe że będzie i mobilka i taptalk - jedno drugiego nie wyklucza. Ale jedno i drugie jest dość inwazyjne i nie da się tego wprowadzić just like that.
A taptalk o tyle nie jest rewelacyjnym wyjściem, że wymaga instalacji płatnej aplikacji i nie każdemu się to uśmiecha. Wersja mobilna działa zawsze i od razu. I przede wszystkim działa tak jak my chcemy aby działała :>.
Twój pomysł na ŁowcyGier.pl
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
https://play.google.com/store/apps/deta ... o.activity
tapatalk jest darmowy
Mówisz o wersji mobilnej jako osobnej apce dedykowanej portalowi czy wersji mobilnej strony w przeglądarce? W sumie mobilka byłaby fajna z powiadomieniami o nowych promocjach
tapatalk jest darmowy

- Discord: rob006
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 205 razy
- Kontakt:
Musiałem przegapić moment, w którym taptalk stał się darmowy. 
Chodzi o mobilną wersję strony. W kwestii powiadomień trzeba się na razie posiłkować jakimś klientem RSS.

Chodzi o mobilną wersję strony. W kwestii powiadomień trzeba się na razie posiłkować jakimś klientem RSS.
- Kontakt:
Twitter to głupie wyjście jeśli ktoś chce mieć i forum i powiadomienia i portal. Rozdzielanie tego na kilka apek mija się z celem i jest bardzo niewygodne, o to chodzi, by połączyć to w jedno.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
No i forum byłoby wystarczające, a o wygodzie przeglądania forum przez tapatalk chyba nie muszę mówić.
Chwilowo i tak częściej korzystam z komputera aniżeli z komórek itp. więc wielkiej różnicy mi to nie zrobi ale... zawsze to lepiej jak ma się kilka opcji dostępu do ulubionej strony. 

- Kontakt:
Może by nawiązać "współpracę" z jakimś jutuberem/twitcherem/znanym esportowcem? Tak mnie naszło jak widzę jak często sporo z nich wrzuca linki do wielu promocji i nie zawsze są to reflinki do g2a. Generalnie sam pomysł twitchowego profilu łowców gier nie byłby głupi gdyby znalazł się ktoś z "wyższych" który robiłby streamy z gier w stylu "zagraj z adminem" 

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Nie wiem czy taki pomysł był już(jak pobieżnie przejrzałem forum nie widziałem)
Na stronie jestem zaaresjtrowany jakiś czas ale nie udziałem się.
Ostatnio szukam ludzi go gry Monaco aby pograć razem.
Chciałem napisać posta, że szukam chętnych graczy.Chciałem to napisać w temacie ogólnym ale topic mógłby szybko zniknąć wśród innych.
Może by stworzyć dział/temat ,,Szukam ludzi do wspólnej gry,,Wiele gier ma teraz różnego typu kooperacje i fajnie jest zagrać z kimś konkretnym a nie z jakimiś randomami
Temat/dział miał by jakiś may regulamin czy zasady.
Pozdrawiam
Chciałem napisać posta, że szukam chętnych graczy.Chciałem to napisać w temacie ogólnym ale topic mógłby szybko zniknąć wśród innych.
Może by stworzyć dział/temat ,,Szukam ludzi do wspólnej gry,,Wiele gier ma teraz różnego typu kooperacje i fajnie jest zagrać z kimś konkretnym a nie z jakimiś randomami
Pozdrawiam
- Kontakt:
Tutej szukasz: http://lowcygier.pl/forum/viewforum.php?f=14 

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 19 razy
- Kontakt:
A czy przypadkiem od tego nie jest ten dział?PapuT pisze: Nie wiem czy taki pomysł był już(jak pobieżnie przejrzałem forum nie widziałem)
Pozdrawiam

- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Proponuje utworzyć nowy dział spolszczenia. Pomogło by to łowcą kupującym gry na gamersgate, gog. Schemat mógłby wyglądać tak:
Nazwa tematu: "Nazwa gry [skąd np. gamersgate]"
Pierwszy post byłby kompletnym poradnikiem. A kolejne to dyskusja, uwagi, sugestie dotycząca poradnika.
Nazwa tematu: "Nazwa gry [skąd np. gamersgate]"
Pierwszy post byłby kompletnym poradnikiem. A kolejne to dyskusja, uwagi, sugestie dotycząca poradnika.
- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Przed sugerowaniem działu "spolszczenia" proponowałbym nauczyć się j. polskiego.

A tak serio - nie wiem do końca o co ci chodzi. Chcesz wiedzieć, które gry w sklepach są dostępne po polsku? Chcesz temat ze spolszczeniami znalezionymi w necie? O co chodzi z poradnikami?
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Sorki, pierwotnie miałem graczom, ale zmieniłem(usuwając tylko początek). Pomyślałem, że takie określenie będzie lepiej określać użytkowników naszego forum.
Dział miałby kilka celów:
Pokazanie jak instalować fanowskie spolszczenia.
Wiadomo, każdy poszukuje gier DRM free. Dzięki ich brakowi zabezpieczeń i ograniczeń terytorialnych. Niestety często występują tylko w angielskich sklepach(polskich wersji językowych).
Czyli ma wytłumaczyć - aby spolszczyć grę z gog.com Świątynia pierwotnego zła, co mam zrobić?

Dział miałby kilka celów:
Pokazanie jak instalować fanowskie spolszczenia.
Wiadomo, każdy poszukuje gier DRM free. Dzięki ich brakowi zabezpieczeń i ograniczeń terytorialnych. Niestety często występują tylko w angielskich sklepach(polskich wersji językowych).
Czyli ma wytłumaczyć - aby spolszczyć grę z gog.com Świątynia pierwotnego zła, co mam zrobić?