Rozmowy o steamgifts
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 50 razy
- Podziękowania: 78 razy
- Kontakt:
Chyba nie.Takie promocje są wciąż ok, jako bundlowe liczą się pomyłki typu Just cause swego czasu na steam. Ostatnio na wyprzedaży był Payday the Heist na -90% i wciąż gwiazdki nie ma. Raczej musi być 95% i więcej czyli albo typowe bundle albo jakieś pomyłki cenowe, bądź po prostu za free.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Przez niedociągnięcia w systemie "zabezpieczenia przed bundlami" chyba nigdy nie doczekam się możliwości zarejestrowania na steamgifts...
Nie ma dla nich znaczenia, że takie np. Jagged Alliance - Back in Action posiadałem na swoim Steamie na długo przed pojawieniem się tej gry w bundlu. Tylko czekać aż do bundlów trafią GoT: Genesis, M&B: Warband i Red Faction: Guerilla, a wg. steamgifts będę posiadał konto o wartości 0$
Nie ma dla nich znaczenia, że takie np. Jagged Alliance - Back in Action posiadałem na swoim Steamie na długo przed pojawieniem się tej gry w bundlu. Tylko czekać aż do bundlów trafią GoT: Genesis, M&B: Warband i Red Faction: Guerilla, a wg. steamgifts będę posiadał konto o wartości 0$
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Mam kolejne pytanko, tym razem na temat prywatnych giftów. Czy mogę stworzyć gifta z przykładowo 2 grami i zaprosić tylko 2 osoby, czy są jakieś zasady do tego? Minimalna ilosć osób itd itp...?
- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
Nie ma jakiś zasad, ale aby dostać CV do giba musi wejść jedna osoba więcej niż rozdajesz gier. Czyli dajesz 2 kopie gry to muszą wejść 3 osoby aby dostać za nie CV.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 26 razy
Widać twórcy strony założyli, że jeśli ktoś ma na koncie same bundlówki to raczej nie przyjdzie rozdawać gier więc nie ma go po co rejestrowaćMichał#18 pisze: Przez niedociągnięcia w systemie "zabezpieczenia przed bundlami" chyba nigdy nie doczekam się możliwości zarejestrowania na steamgifts...

- Kontakt:
Ale ja absolutnie rozumiem ideę "niewliczania" bundlówek. Chodzi o to, że powinna się liczyć data aktywacji gry na Steam i jeśli byłoby to przed trafieniem gry do bundla, dla danego użytkownika, dany tytuł nie powinien być liczony jako bundlowy.nerka99 pisze:Widać twórcy strony założyli, że jeśli ktoś ma na koncie same bundlówki to raczej nie przyjdzie rozdawać gier więc nie ma go po co rejestrowaćMichał#18 pisze: Przez niedociągnięcia w systemie "zabezpieczenia przed bundlami" chyba nigdy nie doczekam się możliwości zarejestrowania na steamgifts...
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
To dlaczego nie kupisz jakichś normalnych gier ?Michał#18 pisze:nerka99 pisze:Michał#18 pisze: Przez niedociągnięcia w systemie "zabezpieczenia przed bundlami" chyba nigdy nie doczekam się możliwości zarejestrowania na steamgifts...
4-5pln miesiecznie i doczłapiesz.
Tyle gier za grosze a tu jeszcze narzekaja.
- Kontakt:
Powiedzcie mi proszę co mam zrobić:
Otóż stworzyłem 2 dni temu swojego pierwszego Giveaway'a, chodzi o Dungeon Siege'a III z CD-Action którego nie lubie i nie chce w niego grać. Wygrał go jeden gościu któremu wysłałem kod, okazał się on jednak wykorzystany, juz wiem co się stało, dostałem prezent ale z wykorzystanym kodem 'bo ojciec chciał sobie zagrać i wbił na swoje konto' .....
Teraz pytanie, czy jedyna opcją wyjścia z tej sytuacji jest kupno na steamie DS III ?
Nie wysłanie gry to automatyczny ban? Można jakoś dogadywać się ze zwycięzcą?
Ehh, a chciałem dobrze.. :/
Do supportu pisałem ale narazie zero odpowiedzi.
Otóż stworzyłem 2 dni temu swojego pierwszego Giveaway'a, chodzi o Dungeon Siege'a III z CD-Action którego nie lubie i nie chce w niego grać. Wygrał go jeden gościu któremu wysłałem kod, okazał się on jednak wykorzystany, juz wiem co się stało, dostałem prezent ale z wykorzystanym kodem 'bo ojciec chciał sobie zagrać i wbił na swoje konto' .....
Teraz pytanie, czy jedyna opcją wyjścia z tej sytuacji jest kupno na steamie DS III ?
Nie wysłanie gry to automatyczny ban? Można jakoś dogadywać się ze zwycięzcą?
Ehh, a chciałem dobrze.. :/
Do supportu pisałem ale narazie zero odpowiedzi.
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Supportu to akurat nie interesuje że dałeś wykorzystany kod.
Najlepiej zakupić keya na allegro itp niż na steamie. Na alledrogo zakupisz key poniżej 10zł. Możesz też nie wysyłać klucza, ale to już jest nie fair wobec szczęśliwego zwyciężcy, no i możesz (acz nie musisz) zostać zbanowany na SG.
Najlepiej zakupić keya na allegro itp niż na steamie. Na alledrogo zakupisz key poniżej 10zł. Możesz też nie wysyłać klucza, ale to już jest nie fair wobec szczęśliwego zwyciężcy, no i możesz (acz nie musisz) zostać zbanowany na SG.
- Kontakt:
Raczej nie ma za wiele "gier za grosze", które nie były wcześniej w bundlach, to po pierwsze.
Zanim "doczłapię" gry , które kupiłem mogłyby już trafić do bundla, to po drugie.
Po trzecie, mnie to na szczęście już nie wiele interesuje, podłączenie Just Cause 2 z CDA, zakup Maxa Payne 3 i aktywacja prezentu od Valve (L42D) spowodowało przekroczenie 100$