Hi, na steamie pojawiły się darmowe DLC o motywie świątecznym:
Europa Universalis 4 i Crusader Kings 2, Songs of Yuletide:
http://store.steampowered.com/app/24137 ... 1_7_15__13 (EU4)
http://store.steampowered.com/app/226671/ (CK2)
Might & Magic: Duel of Champions, Christmas Alternate Art Cards Pack
http://store.steampowered.com/app/267712/
Alan Wake, Bonus Materials(niekoniecznie motywy świąteczne ale udostępnione 17.12.2013)
http://store.steampowered.com/app/268560/
Pozdrawiam
Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
witam
mam pytanko:
Na steamie kilka moich gier co instalowałem pojawiały się cd-keye i możliwość ich skopiowania do schowka.
Teraz mam pytanie czy jak ich gdzieś nie skopiowałem to lipa czy raczej jest mi to nie potrzebne w przyszłości np. jakbym chciał znowu pograć.
pozdrawiam
mam pytanko:
Na steamie kilka moich gier co instalowałem pojawiały się cd-keye i możliwość ich skopiowania do schowka.
Teraz mam pytanie czy jak ich gdzieś nie skopiowałem to lipa czy raczej jest mi to nie potrzebne w przyszłości np. jakbym chciał znowu pograć.
pozdrawiam
Raczej nie o ten klucz pytał.
Nic się nie stało. Jak wejdziesz na stronę gry w swojej bibliotece, z menu po prawej możesz w dowolnej chwili znów sobie wyświetlić ten klucz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Czy nie było mowy o tym, że pudełkowe wersje Bioshock i Bioshock 2 klucze ponownie przypisują się na steam w związku z deaktywacją GFWL? Chciałem przypisać pierwszą część do konta lecz wyskakuje błędny klucz.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Mam pytanie dotyczące kart ze świątecznej wyprzedaży. Pisze przy nich coś takiego: "Assassin's Creed IV Snow Globe
Ważne do Fri Jan 03 2014 20:00:00 GMT+0100 (Środkowoeuropejski czas stand.)" Czyli po tamtym czasie już nie będę mógł ich sprzedawać ani nic? Bo mam blokadę za usunięcie steam guarda do 6 stycznia.
Ważne do Fri Jan 03 2014 20:00:00 GMT+0100 (Środkowoeuropejski czas stand.)" Czyli po tamtym czasie już nie będę mógł ich sprzedawać ani nic? Bo mam blokadę za usunięcie steam guarda do 6 stycznia.
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Włączam dzisiaj steama a tu nagle wyskoczył mi przedmiot Duke Nukem 3D: Megaton Edition - Pakiet kart. Oprócz pakietu mam 4 karty z tej gry. Czy to znaczy że społeczność mnie wylosowała że dostałem pakiet kart z tej gry?
Bo nie wiem o co chodzi, mogę sprzedać ten pakiet czy lepiej rozpakować i sprzedać? na czym lepiej wyjdę?
Bo nie wiem o co chodzi, mogę sprzedać ten pakiet czy lepiej rozpakować i sprzedać? na czym lepiej wyjdę?
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Czy ktoś oprócz mnie ma problemy z wyświetlaniem/edycją profilu steam?
Problem zaczął się u mnie jakoś pół godziny temu i chcę wiedzieć czy to tylko u mnie
Sprawdzałem na kilku kontach.
Problem zaczął się u mnie jakoś pół godziny temu i chcę wiedzieć czy to tylko u mnie

Sprawdzałem na kilku kontach.
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Wystarczy trochę poczytać o kartach na Steamie. Pakiety kart, tzw. boostery dostaje się za wydropienie wszystkich możliwych kart z danej gry oraz bycie zalogowanym w ostatnim tygodniu. Czy rozpakować czy nie, to twoja decyzja. Zbieranie do odznaki i lvlu, czy na handel. Duke ma 6 kart do odznaki, więc domyślam się, że odznaka. Jeśli dubli nie masz to potrzebujesz 2 szt. Pakiet daje 3 losowe karty. Więc albo obejdzie się bez kupowania kart do odznaki, albo będą duplikaty. Cena pakietu kart to przeważnie ~3xcena zwykłej karty, lecz w pakiecie może być (rzadko) karta foliowa. Ja swoje pakiety w nocy ubiłem a miałem 18 szt.Rasiek pisze: Włączam dzisiaj steama a tu nagle wyskoczył mi przedmiot Duke Nukem 3D: Megaton Edition - Pakiet kart. Oprócz pakietu mam 4 karty z tej gry. Czy to znaczy że społeczność mnie wylosowała że dostałem pakiet kart z tej gry?

Mi też robił problemy z wyświetlaniem obcych... Pisało: "Ten użytkownik jeszcze nie uzupełnił swojego profilu społeczności Steam. Jeżeli to twój znajomy, zachęć go, żeby to zrobił." a po chwili wszystko było widać

- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Ok. Dzięki.
Najlepsze co mi przed chwilą wyszło to bycie zalogowanym 2w1 - czyli Steam odpalony na użytkownika X (jego Steam overlay, steamwallet itp.), a rzeczy profilowe użytkownika Y. Komentarze w dyskusjach steam także pisane przez użytkownika Y, który nie jest zalogowany, hahaha.
Teraz jeszcze dodatkowo chyba zablokowali możliwość craftowania odznak
Najlepsze co mi przed chwilą wyszło to bycie zalogowanym 2w1 - czyli Steam odpalony na użytkownika X (jego Steam overlay, steamwallet itp.), a rzeczy profilowe użytkownika Y. Komentarze w dyskusjach steam także pisane przez użytkownika Y, który nie jest zalogowany, hahaha.
Teraz jeszcze dodatkowo chyba zablokowali możliwość craftowania odznak

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
po tym czasie wszystkie te karty "snow globe" znikająBodder pisze: Mam pytanie dotyczące kart ze świątecznej wyprzedaży. Pisze przy nich coś takiego: "Assassin's Creed IV Snow Globe