Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Ktoś wie jak się skontaktować z supportem Steam, jakiś czas czy coś?
Wchodzę tutaj https://support.steampowered.com/newticket.php przepisuje kod z obrazka i dostaje info "Nie wprowadzono poprawnego kodu weryfikacyjnego z obrazka. " mimo ze wpisuje prawidłowo już chyba z dziesiąty raz.
Jakieś pomysły?
Wchodzę tutaj https://support.steampowered.com/newticket.php przepisuje kod z obrazka i dostaje info "Nie wprowadzono poprawnego kodu weryfikacyjnego z obrazka. " mimo ze wpisuje prawidłowo już chyba z dziesiąty raz.
Jakieś pomysły?
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Wydaje mi się ,że musisz po prostu założyć konto na "steam support", a nie logować się na dane z normalnego "steam".Demikelis pisze: Ktoś wie jak się skontaktować z supportem Steam, jakiś czas czy coś?
Jakieś pomysły?
Miałem podobny problem.
Chyba tak zrobię.Pawko pisze:Wydaje mi się ,że musisz po prostu założyć konto na "steam support", a nie logować się na dane z normalnego "steam".Demikelis pisze: Ktoś wie jak się skontaktować z supportem Steam, jakiś czas czy coś?
Jakieś pomysły?
Miałem podobny problem.
Próbowałem zakupić sobie CS-a, przez przypadek wybrałem opcje webmony i kliknąłem dalej. Następnie wróciłem do koszyka i wybrałem opcje płatności karta mastercard podałem dane i zatwierdziłem, po czym pojawiła się informacja, że jakaś transakcja jest w toku i że jeśli zakupie drugi raz towar to będę płacił drugi raz. Problem w tym, ze nie wiem jaka transakcja, ta z webmoney raczej nie, bo bym musiał się tam najpierw zarejestrować i podać jakieś dane, a nic takiego nie robiłem. Jedyne dane jakie podałem to te przy transakcji kartą mastercard.
W zakładce transakcje w sklepie mam tylko jedna transakcje z dzisiaj CS: GO i w opisie jest oczekiwanie i teraz nie wiem czy czekac czy anulować.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Ja akurat głosowałem na Super Dom Martwych Ninja, ale też jestem zawiedziony brakiem przecen na DLC do The Pit :/ Pewnie Red Faction: Guerilla też nie wejdzie, bo wszyscy mają z bundla, poza mną..
Teraz transakcja Counter-Strike: Global Offensive zmieniła status na błąd, a pod razem pisze niedostępny.
Napisałem juz steam support i poczekam na odpowiedź zanim spróbuje zakupić ponownie. Pieniędzy z konta mi nie pobrało w każdym razie.
Napisałem juz steam support i poczekam na odpowiedź zanim spróbuje zakupić ponownie. Pieniędzy z konta mi nie pobrało w każdym razie.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Red Faction: Guerilla NIE BYŁO w bundlu za rozsądną kasę (BYŁ COMPLETE, ALE ZA 6 CZY 10$). Sots The Pit jest w GG za 2,5 ojro wersja gold (klucz steam). Właśnie wtopiłem wojownikiem(the hive rasa ?) na 6 levelu (jest trudniej z dlc). W każdym bądź razie The Pit to najfajniejszy "indyk" z tego gatunku ostatnimi czasy.
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
ejj dobiłem wczoraj do tych magicznych 200 itemów na markecie i już nic dalej nie mogę zrobić
tą całą ankietę uzupełnilem dawno temu i myslałem że to tyle na ten temat ale wyświetla się "You've provided the necessary information, but it requires verification first.". Coś można z tym teraz zrobić??

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Ja po podaniu swoich danych od razu mogłem sprzedawać na markecie. Automatycznie mi zweryfikowało dane. Więc może podałeś dane niezgodne np z twoim ip i jakiś pracownik valve musi się temu przyjrzeć.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
ja kiedys jak bylo te losowanie do otrzymania steam boxow podalem dane i jak mialem 200 transakcji na rynku steam to nic mi nie wyskoczyloDirtyMac pisze: ejj dobiłem wczoraj do tych magicznych 200 itemów na markecie i już nic dalej nie mogę zrobićtą całą ankietę uzupełnilem dawno temu i myslałem że to tyle na ten temat ale wyświetla się "You've provided the necessary information, but it requires verification first.". Coś można z tym teraz zrobić??