Steam - temat ogólny

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Armin pisze:
DirtyMac pisze: ja czekam na spadek cen kart świątecznych (za jakies 2 dni powinno byc ok) i robie odznake dla itemow tf2
a jaka szansa że item do tf2 Ci wyleci?
pewnie mała, ale to tym lepiej dla tych którym się uda

rzeczywiście odpalam moje inne konta, spróbuje tam szybko dobic ten 5lv
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

@ warhameron

Wejdź tutaj - http://store.steampowered.com/search/?c ... tegory2=29 . Trochę jest tych gier f2p z kartami. ;)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Vanes pisze: @ warhameron

Wejdź tutaj - http://store.steampowered.com/search/?c ... tegory2=29 . Trochę jest tych gier f2p z kartami. ;)
Ale w nich karty się dropi za każde X dolarów wydane na mikropłatności.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Vanes pisze: @ warhameron

Przeczytaj ze zrozumieniem mój posty na , który odpowiedziałeś.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

te karty tracą ważność 3 stycznia a dostęp do rynku będę miał 29 grudnia, na czym więcej zarobię?
sprzedając karty z głosowania czy wyrabiając odznakę ze śnieżną kulą i sprzedając przedmiot z gry na rynku?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Rasiek pisze: te karty tracą ważność 3 stycznia a dostęp do rynku będę miał 29 grudnia, na czym więcej zarobię?
sprzedając karty z głosowania czy wyrabiając odznakę ze śnieżną kulą i sprzedając przedmiot z gry na rynku?
Na kartach pewny zarobek. Za to na itemach jak ci przyfarci (szansa 0,001% or mniejsza) to może wpaść i parę setek $ :P (ja osobiście wolę pewny zarobek)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Poczekaj na spokojnie do 29 i zobacz jak sytuacja na rynku wygląda i tyle.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Ja tam teraz karty sprzedaje, a 3. stycznia licze na to, że te karty będą kosztować krocie :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

Mam takie pytanko. Zakupiłem wczoraj jako prezent Two Tribes Bundle, trafił on do mojego inventory i postanowiłem go jednak odpalić. Jako że jedną z gier miałem już, to dostałem jej kopie do inventory. Dziś wygrałem BioShock Triple Pack. Wziąłem udział w losowaniu ponieważ brakowało mi 1 i infinite. Pomyślałem że będzie tak samo i 2 część trafi do inventory i będę mógł ją rozdać komuś innemu. Niestety jak chcę rozpakować ten pakiecik to pisze że ta gra nie trafi do inventory, po prostu przepadnie. Ktoś ma pomysł dlaczego tak jest? Warto pisać do supportu w tej sprawie? W sumie szkoda aby tak gra przepadła :(
Awatar użytkownika
Członek zespołu
Podziękował: 429 razy
Podziękowania: 249 razy
Kontakt:

Tylko gry Valve + jakieś wyjątki dostają dodatkowe gifty w przypadku aktywowania paczki i posiadania jakiegoś tytułu z zestawu.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

Beznadzieja i spora nieuczciwość. Choć powinienem się przyzwyczaić w końcu żyję z Polsce :P Dzięki za wyjaśnienie ^^
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękowania: 11 razy
Kontakt:

Furrak pisze: Beznadzieja i spora nieuczciwość. Choć powinienem się przyzwyczaić w końcu żyję z Polsce :P Dzięki za wyjaśnienie ^^
Pretensje kieruj do wydawcy bo jak widać system jest, działa poprawnie i niektórzy producenci/wydawcy z niego korzystają.

Wiesz co "odwalił" Square Enix? Usunął na okres wyprzedaży należącą się każdemu posiadaczowi DEHR stałą obniżę.
Ciekawe, że producent/wydawca CubeMana nie widział problemu w tym aby posiadacz pierwszej części miał zniżkę na zakup drugiej + "standardowe" -75%.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

cFalcon pisze:
Wiesz co "odwalił" Square Enix? Usunął na okres wyprzedaży należącą się każdemu posiadaczowi DEHR stałą obniżę.
Ciekawe, że producent/wydawca CubeMana nie widział problemu w tym aby posiadacz pierwszej części miał zniżkę na zakup drugiej + "standardowe" -75%.
tez to wczoraj zauwazylem. Normalnie rece opadaja. Dwa lata temu szarpnalem sie na premierowke. Na wiosnobraniu kupilem pelna edycje, zeby miec DLC, a teraz wychodzi na to, ze mialbym kupic gre po raz trzeci... Od roku nie kupuje premierowych wydan, mam to gdzies.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

@Furrak
Lista gier, w których dostajesz dodatkowe kopie jest pod tym adresem https://support.steampowered.com/kb_art ... -TPJL-2656
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 10 razy
Podziękowania: 13 razy
Kontakt:

buri pisze: Wyglądem i powiększeniem swego e-mniemania o sobie, niczym więcej.
Apropo e-mniemania... tysiąc pięćset sto dziewięćset
Załączniki
1000 500 100 900.jpg
1000 500 100 900.jpg (99.87 KiB) Przejrzano 2673 razy
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Kontakt:

Czy przypadkiem w głosowaniu na wybór społeczności Bulletstorm nie miał -75%? Miał na pewno - przynajmniej tyle ja widziałem na kilku kontach na których głosowałem. Natomiast teraz widzę, że jest -50%. Oszukańcy.

Edit: Nawet tutaj ludzie o tym piszą: http://steamcommunity.com/app/99810/dis ... 025302561/
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

ja mam -75%
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Avaray pisze: Czy przypadkiem w głosowaniu na wybór społeczności Bulletstorm nie miał -75%? Miał na pewno - przynajmniej tyle ja widziałem na kilku kontach na których głosowałem. Natomiast teraz widzę, że jest -50%. Oszukańcy.
Jest -75%
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 16 razy
Kontakt:

Faktycznie, chyba tylko niemców oszukali.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 11 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Avaray pisze: Faktycznie, chyba tylko niemców oszukali.
Bardzo dobrze, każda polska giereczka powinna być droższa dla niemców :D
ODPOWIEDZ