Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Tutaj masz wszystko wyjaśnione http://store.steampowered.com/promotion/snowglobefaq
No to teraz czekam na dodatki do Skyrim w dobrej cenie.
No to teraz czekam na dodatki do Skyrim w dobrej cenie.

- Podziękował: 200 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
http://store.steampowered.com/sub/31547/ przeczuwam bundla niedługo :>
Jeżeli to sen, to ciągle mi się śni.
Aktualnie 82 Euro i jeszcze cztery karty mi zostały. Wystawiłem wcześniej, więc były już w markecie, a teraz chodzą nawet po kilka euro sztuka

- Podziękował: 380 razy
- Podziękowania: 518 razy
- Kontakt:
http://steamdb.info/sub/36077/
Widzę, że Steam zaczyna wprowadzać ograniczenia w giftach, szczególnie ze wschodniej Europy i Brazylii...
Widzę, że Steam zaczyna wprowadzać ograniczenia w giftach, szczególnie ze wschodniej Europy i Brazylii...
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Myślicie, że jest szansa na Max Payne'a 3 na -80%?
I druga sprawa, jak to jest z tymi kartami od wyprzedaży i snow globe'ami? Warto to sprzedawać od razu po otrzymaniu czy np. po kilku miesiącach ich wartość wzrasta?
I druga sprawa, jak to jest z tymi kartami od wyprzedaży i snow globe'ami? Warto to sprzedawać od razu po otrzymaniu czy np. po kilku miesiącach ich wartość wzrasta?
Nie płacz za tym za bardzo, bo prawda jest taka, że te karty chodzą po kilkadziesiąt centów. Kilka euro to tylko sporadycznie i musiałbyś wystawić dużo wcześniej. Co nie zmienia faktu, że jeżeli wykraftowałeś trzy odznaki, równie dobrze mogłeś dostać około 15-30 euro.Avaray pisze: Rozpoczęła się wyprzedaż, czekam kilka minut, patrze na market a tam karty z ~20 centów wskoczyły na ~60.
Stwierdziłem, że wyżej już nie skoczą i zrobiłem trzy crafty odznaki, bo na tyle miałem (30 kart).
Patrzę na market po 20 minutach, a tam ceny 1-3 euro za kartę.
Patrzę po kolejnych 10 minutach, a tam 11 euro za #1............
Czuję się jakbym zgubił portfel...
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Nie rozumiem, wystawiam folie i jej nie widać na markecie, u mnie w zakładce niby że jest wystawiona, ale już w tabelce z cenami innych za dany produkt jej nie ma, to normalne ?