Zasady: Wygranemu wysyłam kod(ewentualnie gifta) przez PW lub na jego profilu Steam w cagu 24 h od napisania dobrej odpowiedzi,zagadki będą wymyślane co tydzień w niedziele

P.S.:Jeśli macie problem z odpowiedzią Filmweb zawsze pomoże

Oto pierwsza z tych zagadek:(narazie to jest łatwiutkie ;P)
"Do you wanna know how I got these scars? My father was a drinker... and a fiend. And one night, he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not... one... bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. He turns to me, and he says, "Why so serious?" He comes at me with the knife – "Why so serious?" Sticks the blade in my mouth – "Let's put a smile on that face!" And... why so serious?"
Podpowiem:diabeł tkwi w szczegółach

Do wygrania w te zagadce jest na początku kodzik do Fairy bloom Freesia na Desure
P.S.2:Pamietajcie tutaj nie liczy sie wygrana tylko zabawa ze zgadywania,a nagroda to tylko dodatek

****************************************************************************************************
Aktualizacja nr 5(24.06.2015)
Wprowadzam teraz zasady zagadek:
1.Zagadki będą odbywać się co tydzień w niedzielę o 21:00. Jeśli będą jakieś zmiany to napisze,
2.W niedzielę będą zawsze 2 zagadki: 2 póki co z grami na Steama póki mi kodów starczy.Jeśli odbędzie się jakiś dodatkowy event to będę zapowiadał z parodniowym wyprzedzeniem.
3.Osoba która już zgadła w danym dniu,nie może zgadywać na kolejne by dać innym szanse(lecz następna niedziele już może),chyba,że dam coś bonusowego to o tym ówcześnie poinformuje.
4.To ogółem ma być zabawa zatem niech nikt się nie złości,że nagrody cienkie
5. Jeśli ktoś chce podarować keya lub gifta do konkursu to może na maila michussj07@wp.pl lub na PW. Po takowej darowiźnie poinformuje przy najbliższy zagadkach i podziękuje danej osobie oficjalnie i w najbliższym czasie dam jako nagrody(lub dam repa jak będzie taka możliwość

6.Jeśli ktoś ma sugestie i uwagi to można pisać na PW lub w komentarzach jak widać w poprzednich komentarzach nie jestem typem obrażającego się

7.O każdej zmianie będę uprzednio informował
Kuniec

Podpisuje Maikeru