PingwinPL pisze: Już byłem zadowolony, że kupię grę u Was na zimobraniu, a tu *zad*...
Paypal wyrzuca mi takim błędem i z gry nici.
Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności
Niestety, w tej chwili nie możemy przetworzyć płatności za pośrednictwem Twojego konta PayPal. Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności (o ile jest dostępna).
I niestety tylko płatność paypal'em wchodzi w grę w tym przypadku. Gdybym wiedział, że takie problemy z tym będą to bym przelał kasę gdzieś indziej, a nie na paypal....
Oj, zgłoszę sprawę. Ale PP ma takie zadyszki. A później wszystko zacczyna działać, jak trzeba.
MDA pisze: Narzekacze są jak wszędzie, to typowe. Ja mam z Muve w zasadzie same pozytywne kontakty i najchętniej u nich kupuję. To chyba jedyny w Polsce sklep z dobrymi cenami, często niższymi jak na zachodzie. Szybka i miła obsługa a co najważniejsze, w przeciwieństwie do innych sklepów, w Muve zamawia się zawsze towar z magazynu. Jak jest niedostępny w magazynach to to opisują a nie ściemniają jak Empik czy Komputronik, że kiedyś tam domówią. Darmowysyłka to kolejny plus. Fakt KG jest beznadziejna tu pełna zgoda. Do dziś nie wykorzystałem ani 1 pkt z KG bo po prostu nie ma na co. Tak na przyszłość zatrudnijcie kogoś do rozkręcenia KG (zgłaszam swoją kandydaturę

) albo po prostu zamknijcie to bo w obecnym kształcie nie ma racji bytu Kompania Graczy.
Dzięk iza dobre słowo. A co do KG - to my to wszystko wiemy. Na razie program stoi w miejscu, bo czeka go obowiązkowa i gruntowana modernizacja. W tej chwili wszystko tam trzeba robić ręcznie... Ale plany są na naprawdę dobry program.
buck pisze: Misiekh pisze:
W ustawie o szczególnych warunkach sprzedaży masz odpowiedź na wszystkie swoje pytania. Nie licząc gwarancji, bo to zupełnie inna para kaloszy, sprzedawca odpowiada przez 24 miesiące od sprzedania towaru w ramach jego niezgodności z umową. Resztę możesz sobie doczytać w ustawie. Radziłbym tylko zwrócić uwagę, że po upływie 6 miesięcy ową niezgodność musi wykazać nabywca towaru, wiec nie jest to też automatyczne zabezpieczenie na 24 miesiące jak to niektórzy klienci mają w zwyczaju rozumieć.
dzieki za wyklad, ale nie urodzilem sie wczoraj. Zadaje pytanie w watku o muve, bo licze na odpowiedz przedstawiciela sklepu. I wyjasnienie, dlaczego -pomimo tego, co wypisales- w opisie konsoli jest podkreslone, ze gwarancja trwa tylko 12 miesiecy. Ceny maja dobre, ale... Chcialbym znac ich punkt widzenia, bo jesli mam sie potem uzerac ze sklepem to wole po prostu kupic konsole na Amazonie.
Btw, support Sony tez radzi sie zglosic do sklepu w drugim roku od zakupu...
Wiesz, my tutaj koła nie wymyślimy. Swojej gwarancji nie dajemy, także obowiązuje ta fabryczna. Oczywiście jest prawo do rękojmi, ale w tym przypadku sprawa jest tak skomplikowana, że konsument stoi właściwie na przegranej pozycji.
Kronk pisze: Planujecie wprowadzenie płatności Paysafecardem?
Na pewno nie w najbliższym czasie. Tutaj niestety nie doszło do podpisania umowy biznesowej.