Steam - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
mogliby wreszcie zdjąć blokadę z Fallout'a New Vegas
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Mnie Dungeon Defenders wkręciło strasznie w grudniu ale nie miałem z kim grać. ;/ Może znajdzie się ekipa na nowym forum.Dungeon Defender ma co-opa (mnie ta gra osobiście odrzuca, ale na ogół ludziom się podoba), może jeszcze Magicka (to już może ciut bardziej skomplikowane, ale i IMO fajniejsze).
- Podziękował: 79 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Gdzie w ustawieniach steama wprowadzić proxy, bo szukam i szukam, ale nie widzę takiej opcji - czyżby nie było? W jednej z lokalizacji jestem za proxy z loginem/hasłem i steam nie może się podłączyć.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
@mru
Z tego co mi wiadomo, to na Steamie nigdy nie znajdziesz opcji proxy. Jest tak z prostego powodu - proxy/vpn jest w tym wypadku często używane do barier regionalnych, a co za tym idzie kupowania gier po tańszych cenach (np. gdybyś chciał sięgnąć do ruskich cen), a tego panowie z Valve nie lubią. I jak wykryją, to dostaniesz za to po łapach. Takim ban(an)em, lub po prostu usunięciem gry z konta.
Z tego co mi wiadomo, to na Steamie nigdy nie znajdziesz opcji proxy. Jest tak z prostego powodu - proxy/vpn jest w tym wypadku często używane do barier regionalnych, a co za tym idzie kupowania gier po tańszych cenach (np. gdybyś chciał sięgnąć do ruskich cen), a tego panowie z Valve nie lubią. I jak wykryją, to dostaniesz za to po łapach. Takim ban(an)em, lub po prostu usunięciem gry z konta.