Poza tym, skoro jest bundle the bundle to po co dublować jego funkcjonalność?
Ze Śledziem to ma sens na tyle, że mamy 2 polskie sklepy (już niedługo 3), polskie waluty, konwerter na złotówki. Tutaj byłaby to kopia 1:1 strony która już istnieje.
Oprócz tego, tak jak pisał Hemiq, nic nie jest za darmo.
Twój pomysł na ŁowcyGier.pl
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
O tym mówisz (link poniżej)? Jak tak to morze beki

http://www.afan.pl/
A tak pół żartem, pół serio - za rejestrację można za darmo zdobyć grę Farma
U mnie dostają plusa na starcie za dodawanie okładek do wydrukowania.Hemiq pisze:O tym mówisz (link poniżej)? Jak tak to morze beki
http://www.afan.pl/
A tak pół żartem, pół serio - za rejestrację można za darmo zdobyć grę Farma
Jakoś nie wpadł na to ani muve, ani cdp.pl
Ale serio - czy tak trudno dodawać do elektronicznego wydania gry okładki w wysokiej rozdzielczości do wydrukowania?
EDYCJA:
Wypróbowałem tę promocję i zonk - nie mogłem pobrać okładki do tej darmowej gry, wyświetlany jest jakiś błąd. Serwis jest póki co w wersji beta, więc takie wpadki mogą się chyba trafiać
EDYCJA:
Wypróbowałem tę promocję i zonk - nie mogłem pobrać okładki do tej darmowej gry, wyświetlany jest jakiś błąd. Serwis jest póki co w wersji beta, więc takie wpadki mogą się chyba trafiać

- Podziękował: 370 razy
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
@upperi - mi się coś takiego marzy na gog-u, z niektórych tytułów to bym sobie bardzo chętnie sam zrobił wersję pudełkową (np KKND 2 czy Eadora:Genesis). Cd-labele, okładki/nadruki "pudełkowe", do tego instrukcja w pdf, i za równowartość kilku/kilkunastu złotych (zależnie od tego czy samemu by się coś takiego zrobiło, czy zamówiło) wersja pudełkowa, jak się patrzy. Kiedyś napisałem do goga z taką sugestią, to stwierdzili, że fantastyczny pomysł, że pomyślą... I koniec.
Pytałem na tym forum przedstawiciela muve o okładki do Legendy Złotego Żółwia (wydali ją po polsku tylko w wersji elektronicznej) - niestety okazało się, że przy takim wydaniu polska okładka nie jest tworzona. Mam nadzieję, że to się w przyszłości zmieni - przecież i tak tworzony jest projekt okładki wykorzystywany do celów marketingowych.
Wprowadziłbym ranking ofert, każdy gracz móglby zagłosować na swoją grę, coś w stylu "kupuje to!". O ile w małych wyprzedażach łatwo się polapać, to w przypadku takich jak amazon, i innych masowych, fajnie byłoby mieć wgląd do najlepszych ofert, wiadomo że nie każda oferta jest tą najlepszą:)
Dodatkowo pozwalaloby to odkrywać nowe tytuły, wchodze na strone patrze że w coś gra XXXX osób, i też się skusze by zobaczyć czy nie jest to jakaś super gra.
Dodatkowo pozwalaloby to odkrywać nowe tytuły, wchodze na strone patrze że w coś gra XXXX osób, i też się skusze by zobaczyć czy nie jest to jakaś super gra.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Fajny pomysl, na pewno byloby to przydatne. Do tego moglby dojsc jakis pulap po ktorym dana promocja wskakiwalaby na poczatek strony albo dostawala wieksza czcionke.drake29a pisze: Wprowadziłbym ranking ofert, każdy gracz móglby zagłosować na swoją grę, coś w stylu "kupuje to!". O ile w małych wyprzedażach łatwo się polapać, to w przypadku takich jak amazon, i innych masowych, fajnie byłoby mieć wgląd do najlepszych ofert, wiadomo że nie każda oferta jest tą najlepszą:)
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
super pomysł.drake29a pisze: Wprowadziłbym ranking ofert, każdy gracz móglby zagłosować na swoją grę, coś w stylu "kupuje to!". O ile w małych wyprzedażach łatwo się polapać, to w przypadku takich jak amazon, i innych masowych, fajnie byłoby mieć wgląd do najlepszych ofert, wiadomo że nie każda oferta jest tą najlepszą:)
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Proponuję oprócz daty newsów z promocjami dodać godzinę pojawienia się newsa/aktualizacji. O ile zwykłe bundle można zapamiętać że się już przeglądało o tyle jesienna wyprzedaż robi chaos i nie wiadomo czy było się już w danym newsie. Widziałem że ktoś już tutaj o tym napisał, ale zostało to przemilczane.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Tapatalk będzie lepszy od mobile w każdym stopniu - można w nim przeglądać i portal i forum wygodniej niż w wersji mobile i generalnie jest mniej ramożerny niż przeglądarka, do tego wiele opcji forumowych. Do tego można w ten sposób zdobyć nowych fanow przez promocję w tapatalku, chyba, że to będzie osobna apka mobilna, na razie sam próbuję jakąś stworzyć