[PC] Borderlands (seria)
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
I ja również bym z przyjemnością w B1 pograł na multi od początku. Według steama nie grałem prawie od roku a chętnie bym dobił do 200 godzin gry( zostało mi 17h
). Pasuje mi w weekendy po 18tej.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Zgłaszam chęć gry w trybie kooperacji w Borderlands 2. Mój Steam ID Antypata. Zainteresowanych zapraszam do wysyłania PW ze stosownymi informacjami przed uprzednim zaproszeniem do znajomych na platformie Steam.
Ktoś chętny do gry Borderlands 2 w to PW lub steam http://steamcommunity.com/id/GTR34/
Takie pytanko da się grać jak ktoś na różne dodatki? Ja mam wszystko oprócz postaci, i takie pytanie jak by kumpel kupił GOTY i paczkę do zwiększa lvl cap można by było grac we 2? Rozumiem że nie mielibyśmy dostępu do Headhunter ale grać by można normalnie?
EDIT.
Dobra już przetestowane działa normalnie nie może tylko przenieść się do lokacji z DLC których nie ma kolega.(headhunter 1 & 2 ).
EDIT.
Dobra już przetestowane działa normalnie nie może tylko przenieść się do lokacji z DLC których nie ma kolega.(headhunter 1 & 2 ).
Z racji braku znajomych grających w Borderlands 2 szukam kogoś kto pomoże mi w zrobieniu achievementa "Challenge Accepted". Teoretycznie brakuje mi tylko tego, także chwila moment:
1. Trade with 1 other player
2. Kill 1 enemy while riding as a passenger
3. Revive a co-op partner 5 times
4. Win 1 duel
Steam ID: tablis_
1. Trade with 1 other player
2. Kill 1 enemy while riding as a passenger
3. Revive a co-op partner 5 times
4. Win 1 duel
Steam ID: tablis_