[PC] Borderlands (seria)
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Zmieniłem nazwę tematu. Tak powinno być bardziej przystępnie, bo widzę że większość w jedyneczkę chce pograć. Ja osobiście jedynkę mam już całą ogarniętą wraz ze wszystkimi dodatkami (chociaż nigdy w pełni nie ukończyłem areny Moxxi. Jakoś samemu ciężko mi było trochę to ogarnąć). No i nie miałem max poziomu, więc nie pokonałem wielkiego robala.
I tak, co-op i singiel to to samo. Po prostu wykonujesz zadanka wspólnie z kimś.
I tak, co-op i singiel to to samo. Po prostu wykonujesz zadanka wspólnie z kimś.
- Podziękował: 32 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Ok. to widzę że jest pełna czwórka chętnych. Spróbowałbym zaaranżować pierwsze starcie i zobaczyć jak to wychodzi co wy na to?
1. Stary
2. Piecu
3. Caine
4. Sergeron
Co powiecie na jakieś dwie godzinki w tym tygodniu wieczorkiem? Zobaczymy, czy będzie się nam dobrze grało, a potem zobaczymy
1. Stary
2. Piecu
3. Caine
4. Sergeron
Co powiecie na jakieś dwie godzinki w tym tygodniu wieczorkiem? Zobaczymy, czy będzie się nam dobrze grało, a potem zobaczymy

- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Rezerwuje Mordecai.Stary pisze: Ok. to widzę że jest pełna czwórka chętnych. Spróbowałbym zaaranżować pierwsze starcie i zobaczyć jak to wychodzi co wy na to?
1. Stary
2. Piecu
3. Caine
4. Sergeron

- Podziękował: 80 razy
- Podziękowania: 317 razy
- Kontakt:
Ja też z chęcią pogram, o ile zostały jakieś wolne miejsca. Preferowałbym grę syreną, bo pozostałe postacie już ograłem, jestem dostępny w niedziele, poniedziałki i środy. Jakby brakowało komuś jednej osoby to proszę pisać na steam.
BTW. Mam wersję GOTY, więc mogę pograć również w dodatki.
BTW. Mam wersję GOTY, więc mogę pograć również w dodatki.
Nie ponieważ multi działa na serwerach gamespy a nie serwerach steama.
Chetnie moge zastapic kogos w najblizszy weekend lub w tygodniu 

ja bardzo chetnie bym pogral w borderlands 1 od poczatku, niestety czas mam tylko w weekendy praktycznie