no właśnie tak myślalem wiec nie oczerniaj Banku swoimi z *zady* wymysłami nie popartymi dowodami i nie rob z ludzi idiotow
i idź se doczytaj definicje "bana"
;]
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
przepraszam musze do tego posta wprowadzić poprawkę - mianowicie data 30 czerwca to data kiedy pobiorą następną oplatę po zakonczeniu tego rocznego suba, a sam roczny sub jest wazny do poczatku czerwca 2026 i startu nowej paczki w tymże miesiacuArmin pisze: 1 cze 2025, o 19:22 gifta mozna przypisać juz teraz nie ma na co czekać
i jesli masz kupiony majowy czojs to gift będzie wazny od czerwcowej paczki i konczy sie 30 czerwca 2026
jesli nie masz majowej paczki to ci ją teraz zakupi
i to tyle
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
Panie Armin, zjedz snickersa.
Kolega napisał, że już drugi raz mu zbanowali kartę(?) a przynajmniej zatrzymali transakcję. I o dziwo w dwóch przypadkach kwota była ta sama (14,88), a zmienił się tytuł transakcji. Skoro wysłał 15,00 i przeszło, to logika podpowiada, że jednak chodziło o kwotę.
P.S. Jeśli jesteś klientem PKO BP to możesz spróbować i potwierdzić tezę kolegi - to będzie najlepszy sposób na jej obalenie. Mogę się przyłączyć do testu i podam Ci na priv mój nr konta bankowego. NIe obiecuję, że odeślę kasę, bo może ING też zablokuje kartę i nie będzie mi się chciało tego odkręcać
Kolega napisał, że już drugi raz mu zbanowali kartę(?) a przynajmniej zatrzymali transakcję. I o dziwo w dwóch przypadkach kwota była ta sama (14,88), a zmienił się tytuł transakcji. Skoro wysłał 15,00 i przeszło, to logika podpowiada, że jednak chodziło o kwotę.
P.S. Jeśli jesteś klientem PKO BP to możesz spróbować i potwierdzić tezę kolegi - to będzie najlepszy sposób na jej obalenie. Mogę się przyłączyć do testu i podam Ci na priv mój nr konta bankowego. NIe obiecuję, że odeślę kasę, bo może ING też zablokuje kartę i nie będzie mi się chciało tego odkręcać

Uhh update gier humblowych co nie będzie kluczy:
Terraformers
Stray Gods: The Roleplaying Musical
Jack Move
Dali mi za nie 4.32 euro - 5 dolarów. Napisałem, że to trochę mało. Rozumiem, że po podzieleniu humbla wyjdzie 1,5 euro za sztukę , ale kurde nie mogę tym zapłacić nawet za choice.
Terraformers
Jack Move
Dali mi za nie 4.32 euro - 5 dolarów. Napisałem, że to trochę mało. Rozumiem, że po podzieleniu humbla wyjdzie 1,5 euro za sztukę , ale kurde nie mogę tym zapłacić nawet za choice.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 705 razy
- Kontakt:
Nie wiem w jaki sposób wyliczają wartość zwrotu, ale z wpisów w tym wątku wynika, że kwoty są przeróżne. Na pewno najlepiej każdą grę zgłaszać osobnym ticketem i nie generować wszystkich ticketów w tym samym czasie. Ja np. pół roku temu za brak Terraformers dostałem więcej niż Ty za trzy gry: 4.88 euro.yairobe pisze: 7 cze 2025, o 00:26 Uhh update gier humblowych co nie będzie kluczy:
Terraformers
Jack Move
- Załączniki
-
- obraz_2025-06-07_004908087.png (29.72 KiB) Przejrzano 2784 razy
Czytaj, ze zrozumieniem. Napisałem o to, że za pomocą portfela nie można kupić choica ogólnie, a co do kwoty zdziwiłem się bo też wcześniej czytałem, że ludzie dostawali większe kwoty...kaloryfer pisze: 7 cze 2025, o 01:34Janusz level max... Nie ma kluczy z czojsa do 3 gier, chce zwrotu tyle, żeby kupić nowy czojs... ten kraj nie ma przyszłościyairobe pisze: 7 cze 2025, o 00:26 Uhh update gier humblowych co nie będzie kluczy:
Terraformers
Jack Move
Dali mi za nie 4.32 euro - 5 dolarów. Napisałem, że to trochę mało. Rozumiem, że po podzieleniu humbla wyjdzie 1,5 euro za sztukę , ale kurde nie mogę tym zapłacić nawet za choice.![]()
Taka ciekawostka odnośnie tej sytuacji:pioytyr pisze: 6 cze 2025, o 09:28 Jakieś jajca były chyba w nocy? Choice za darmo, ale pewnie revokują klucze.![]()
W każdym razie dziwne, że aż tak wcześnie chcieli rozsyłać kupony, no ale jakiś błędny chyba był![]()

Miło z ich strony.

Aha, to nie miały być kupony tak jak wstępnie myślałem, po prostu mieli za darmo dorzucić miesiąc Choice do nowego bundla IGN.
Nie przejmujcie się, jeszcze będą pricebugi
A co do tego, że fajne zachowanie ze strony Humble, to weźcie pod uwagę, jak zazwyczaj zachowują się inne sklepy. Usuwają gry z błędów cenowych. Wtedy też jest źle, więc nie ma co narzekać przy takim rozwiązaniu sprawy.

A co do tego, że fajne zachowanie ze strony Humble, to weźcie pod uwagę, jak zazwyczaj zachowują się inne sklepy. Usuwają gry z błędów cenowych. Wtedy też jest źle, więc nie ma co narzekać przy takim rozwiązaniu sprawy.
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Tzn nie rozumiem co nie jest fajne? Sam się nie załapałem ale to nie była planowana akcja, dali ciała i teraz PRowo z tego ładnie wyszli. Nie rozumiem oczekiwania, że Ci co kupili to też powinni dostać albo Ci co nie mają to też by chcieli. Na SG widziałem całą ścianę żalu, a to przecież był pricebug..
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
Szkoda, że tak ładnie pijarowo nie potrafią wyjść i dostarczyć ludziom kluczy w bundlach za które ludzie zapłacili, szczególnie gdy w momencie kupna bundla kluczy już nie było... Kto by się przejmował informowaniem klienta, że płaci za coś czego nie ma i być może nie będzie?
Powinni revokować klucze, wtedy wszyscy mieliby darmowy choice po równo i wszyscy byliby szczęśl... Nieważne, byłoby po równo i sprawiedliwiepawelt pisze: 8 cze 2025, o 17:30 Tzn nie rozumiem co nie jest fajne? Sam się nie załapałem ale to nie była planowana akcja, dali ciała i teraz PRowo z tego ładnie wyszli. Nie rozumiem oczekiwania, że Ci co kupili to też powinni dostać albo Ci co nie mają to też by chcieli. Na SG widziałem całą ścianę żalu, a to przecież był pricebug..

- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
A czy ja ich chwale za to, że kluczy nie potrafią dostarczyć? Mówimy o dwóch różnych sytuacjach. I tu się zgadzam, że jest to bardzo słabe i nieprofesjonalne, że tyle się na klucz czeka, ba, że ich nie ma, a oni tego nie ogarniają.Niriles pisze: 8 cze 2025, o 17:47Szkoda, że tak ładnie pijarowo nie potrafią wyjść i dostarczyć ludziom kluczy w bundlach za które ludzie zapłacili, szczególnie gdy w momencie kupna bundla kluczy już nie było... Kto by się przejmował informowaniem klienta, że płaci za coś czego nie ma i być może nie będzie?
Ech, a wszedłem wtedy na Reddita i widziałem wspomnianego posta, który został dodany zaledwie minutę wcześniej...
No nic, jeden pricebug w tę czy we w tę 
EDIT: Okazało się, że zrobiłem nawet screena i zapisałem go sobie na pulpicie, żeby wrócić do tematu później

EDIT: Okazało się, że zrobiłem nawet screena i zapisałem go sobie na pulpicie, żeby wrócić do tematu później

Ostatnio zmieniony 10 cze 2025, o 00:49 przez Haazheel, łącznie zmieniany 1 raz.
Dostałem odpowiedź:Desolator pisze: 7 cze 2025, o 00:47Nie wiem w jaki sposób wyliczają wartość zwrotu, ale z wpisów w tym wątku wynika, że kwoty są przeróżne. Na pewno najlepiej każdą grę zgłaszać osobnym ticketem i nie generować wszystkich ticketów w tym samym czasie. Ja np. pół roku temu za brak Terraformers dostałem więcej niż Ty za trzy gry: 4.88 euro.yairobe pisze: 7 cze 2025, o 00:26 Uhh update gier humblowych co nie będzie kluczy:
Terraformers
Jack Move
"Hi Lukas,
We understand your frustration, however, that is the maximum compensation we can provide for the keys that were no longer restocking.
Your understanding is much appreciated.
Regards,
-Leigh
Humble Bundle"
a jesli klucz byl odkryty ale nie uzyty to jest ok? wymieniałem sie grami na lestrtades i gosc mi przyslal uzyty klucz ale wciska mi ze to wina HByairobe pisze: 9 cze 2025, o 21:13Dostałem odpowiedź:Desolator pisze: 7 cze 2025, o 00:47Nie wiem w jaki sposób wyliczają wartość zwrotu, ale z wpisów w tym wątku wynika, że kwoty są przeróżne. Na pewno najlepiej każdą grę zgłaszać osobnym ticketem i nie generować wszystkich ticketów w tym samym czasie. Ja np. pół roku temu za brak Terraformers dostałem więcej niż Ty za trzy gry: 4.88 euro.yairobe pisze: 7 cze 2025, o 00:26 Uhh update gier humblowych co nie będzie kluczy:
Terraformers
Jack Move
"Hi Lukas,
We understand your frustration, however, that is the maximum compensation we can provide for the keys that were no longer restocking.
Your understanding is much appreciated.
Regards,
-Leigh
Humble Bundle"