Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Kupiłem i dodałem sobie jako gift. Najwyżej będę skipował albo puszczał w całości na bazar. Jakiś czas termu miałem plan roczny i zużycie go zajęło mi 2 lata, tyle skipowałem miesięcy xD
Już któryś raz czytam o tym dodawaniu sobie planu rocznego jako gift, niesie to za sobą jakieś benefity? Czytałem jedynie o tym, że jeżeli ktoś ma już aktywny plan, to kolejny lepiej dodać sobie jako gift, bo w przeciwnym razie będą na siebie nachodzić, ale jeśli kupuję Choice'a z miesiąca na miesiąc, to chyba nie ma dla mnie żadnej różnicy?Raffael pisze: 2 cze 2025, o 15:14 Kupiłem i dodałem sobie jako gift. Najwyżej będę skipował albo puszczał w całości na bazar. Jakiś czas termu miałem plan roczny i zużycie go zajęło mi 2 lata, tyle skipowałem miesięcy xD
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Jeśli się korzysta z miesiąca na miesiąc to nie, praktycznie nie ma żadnej różnicy i lepiej po prostu kupić go bezpośrednio, bez kombinowania.Haazheel pisze: 2 cze 2025, o 16:44 Już któryś raz czytam o tym dodawaniu sobie planu rocznego jako gift, niesie to za sobą jakieś benefity? Czytałem jedynie o tym, że jeżeli ktoś ma już aktywny plan, to kolejny lepiej dodać sobie jako gift, bo w przeciwnym razie będą na siebie nachodzić, ale jeśli kupuję Choice'a z miesiąca na miesiąc, to chyba nie ma dla mnie żadnej różnicy?
Natomiast jeśli się ma aktywny plan na więcej niż jeden miesiąc (czyli na przykład poprzedni roczny abonament) to niestety po prostu nie da się skorzystać z okazji na kolejny bez kupowania go jako gift, bo ta opcja jest po prostu niedostępna na stronie.
Jednym drobnym wyjątkiem jest potencjalnie abonament "Classic" w dolarach jeśli ktoś go jeszcze ma, bo dodanie sobie abonamentu do konta jako gift pozawala go zachować na kolejne 12 miesięcy jednocześnie korzystając ze zniżki (po prostu dodaje to 12 "kredytów" jako "Classic Annual"). Mogę się mylić, ale jeśli dobrze kojarzę to bez używania opcji gift wykupienie rocznego abonamentu wymaga przejścia z Classic Annual na domyślny abonament w €.
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
dodam tylko dla formalnosci i jako ciekawostkę, że ten abo na rok można sobie zgiftować nawet dwa razy i na max 2 razy=2 lata, wiecej sie nie da obecnie
zgiftowac 2 razy = czyli kupic 2 razy po 99€
zgiftowac 2 razy = czyli kupic 2 razy po 99€
- Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post:
- Bury Zenek
- Discord: povi
- Podziękował: 157 razy
- Podziękowania: 110 razy
- Kontakt:
"Oferta promocyjna obowiązuje jedynie do 3 czerwca 2025 roku, do godziny 8:59."
https://lowcygier.pl/bundle/ostatnia-sz ... 3-czerwca/
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Klasyczny jaPovi^ pisze: 3 cze 2025, o 10:18"Oferta promocyjna obowiązuje jedynie do 3 czerwca 2025 roku, do godziny 8:59."
https://lowcygier.pl/bundle/ostatnia-sz ... 3-czerwca/
No nic albo mnie zaskoczą albo się przygoda skończyła
- Podziękował: 402 razy
- Podziękowania: 838 razy
I bardzo dobrze, może w końcu się nauczycie, żeby nie pisać tytułu gryForman08 pisze: 3 cze 2025, o 20:03 nie wpisujcie "boltgun" w przelewie jak kupujecie na bazarku, zblokowało mi kartę![]()

- Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 2):
- MDA • Quoyque
- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
XD to jeszcze nalot ABW i wakacjeForman08 pisze: 3 cze 2025, o 20:03 nie wpisujcie "boltgun" w przelewie jak kupujecie na bazarku, zblokowało mi kartę![]()

- Ci użytkownicy podziękowali MDA za ten post (w sumie 2):
- Forman08 • bolesna prawda
- Podziękował: 86 razy
- Podziękowania: 80 razy
- Kontakt:
Nawet nie byłem zdecydowany, chciałem wyklikać i pomyśleć, a tu życie zdecydowało za mnieszymon257 pisze: 3 cze 2025, o 16:38 Z humble z doświadczenia wiem.
Nigdy nie czekaj na ostatni dzień/moment.

- Podziękował: 365 razy
- Podziękowania: 180 razy
- Kontakt:
Obstawiam, że będzie za tydzień. Czwarta gra od Aspyr pod rząd.Armin pisze: 3 cze 2025, o 21:35nie potwierdziło się
zamiast STAR WARS: Episode I: Jedi Power Battles jest Havendock![]()
Tomb Raider > SW: Bounty Hunter > Legacy of Kain
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 35 razy
- Kontakt:
jednak chodziło o kwotę 14.88zł, bo drugi raz mi zbanowali karte. po wysłaniu 15.00 przeszło.Forman08 pisze: 3 cze 2025, o 20:03 nie wpisujcie "boltgun" w przelewie jak kupujecie na bazarku, zblokowało mi kartę![]()
PKO BP zwęszył nazistowski spisek
Hint:
Liczba 1488 to symbol wykorzystywany przez neonazistów i rasistów, w szczególności jako skrót od "Czternaście Słów" (ang. "Fourteen Words"). 14 to odniesienie do sloganu "Musimy zabezpieczyć byt naszego ludu i przyszłość dla białych dzieci.". 88 to odniesienie do "Heil Hitler!", gdzie "h" jest ósmą literą alfabetu.
Ja prdlę, dziadka oszukają i całą kasę zabiorą z konta to bank nie widzi problemu, a 14,88 i wielka sprawa bo komuś coś się w cyferkach uwidzi... Jak kupisz coś za 6,66 to jesteś szatanistą i wzywasz Belzebuba na herbatkę z ciasteczkiem?Forman08 pisze: 4 cze 2025, o 15:42jednak chodziło o kwotę 14.88zł, bo drugi raz mi zbanowali karte. po wysłaniu 15.00 przeszło.Forman08 pisze: 3 cze 2025, o 20:03 nie wpisujcie "boltgun" w przelewie jak kupujecie na bazarku, zblokowało mi kartę![]()
Hint:Liczba 1488 to symbol wykorzystywany przez neonazistów i rasistów, w szczególności jako skrót od "Czternaście Słów" (ang. "Fourteen Words"). 14 to odniesienie do sloganu "Musimy zabezpieczyć byt naszego ludu i przyszłość dla białych dzieci.". 88 to odniesienie do "Heil Hitler!", gdzie "h" jest ósmą literą alfabetu.
- Ci użytkownicy podziękowali oLiardi za ten post (w sumie 3):
- bolesna prawda • lewriczin • Quoyque
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Forman08 pisze: 4 cze 2025, o 15:42jednak chodziło o kwotę 14.88zł, bo drugi raz mi zbanowali karte. po wysłaniu 15.00 przeszło.Forman08 pisze: 3 cze 2025, o 20:03 nie wpisujcie "boltgun" w przelewie jak kupujecie na bazarku, zblokowało mi kartę![]()
Hint:Liczba 1488 to symbol wykorzystywany przez neonazistów i rasistów, w szczególności jako skrót od "Czternaście Słów" (ang. "Fourteen Words"). 14 to odniesienie do sloganu "Musimy zabezpieczyć byt naszego ludu i przyszłość dla białych dzieci.". 88 to odniesienie do "Heil Hitler!", gdzie "h" jest ósmą literą alfabetu.
ale oni ci tak odpisali z supportu to co zacytowales na samym dole czy poszedleś czytać w google i tak sobie wymysliłeś i dorobileś historie do faktow?
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 35 razy
- Kontakt:
poszedlem czytać w google i tak sobie wymysliłem i dorobilem historie do faktowArmin pisze: 4 cze 2025, o 16:52Forman08 pisze: 4 cze 2025, o 15:42jednak chodziło o kwotę 14.88zł, bo drugi raz mi zbanowali karte. po wysłaniu 15.00 przeszło.Forman08 pisze: 3 cze 2025, o 20:03 nie wpisujcie "boltgun" w przelewie jak kupujecie na bazarku, zblokowało mi kartę![]()
ale oni ci tak odpisali z supportu to co zacytowales na samym dole czy poszedleś czytać w google i tak sobie wymysliłeś i dorobileś historie do faktow?