Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 95 razy
Kontakt:

Kupiłem i dodałem sobie jako gift. Najwyżej będę skipował albo puszczał w całości na bazar. Jakiś czas termu miałem plan roczny i zużycie go zajęło mi 2 lata, tyle skipowałem miesięcy xD
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 184 razy
Podziękowania: 307 razy

Raffael pisze: 2 cze 2025, o 15:14 Kupiłem i dodałem sobie jako gift. Najwyżej będę skipował albo puszczał w całości na bazar. Jakiś czas termu miałem plan roczny i zużycie go zajęło mi 2 lata, tyle skipowałem miesięcy xD
Już któryś raz czytam o tym dodawaniu sobie planu rocznego jako gift, niesie to za sobą jakieś benefity? Czytałem jedynie o tym, że jeżeli ktoś ma już aktywny plan, to kolejny lepiej dodać sobie jako gift, bo w przeciwnym razie będą na siebie nachodzić, ale jeśli kupuję Choice'a z miesiąca na miesiąc, to chyba nie ma dla mnie żadnej różnicy?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 16 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Haazheel pisze: 2 cze 2025, o 16:44 Już któryś raz czytam o tym dodawaniu sobie planu rocznego jako gift, niesie to za sobą jakieś benefity? Czytałem jedynie o tym, że jeżeli ktoś ma już aktywny plan, to kolejny lepiej dodać sobie jako gift, bo w przeciwnym razie będą na siebie nachodzić, ale jeśli kupuję Choice'a z miesiąca na miesiąc, to chyba nie ma dla mnie żadnej różnicy?
Jeśli się korzysta z miesiąca na miesiąc to nie, praktycznie nie ma żadnej różnicy i lepiej po prostu kupić go bezpośrednio, bez kombinowania.

Natomiast jeśli się ma aktywny plan na więcej niż jeden miesiąc (czyli na przykład poprzedni roczny abonament) to niestety po prostu nie da się skorzystać z okazji na kolejny bez kupowania go jako gift, bo ta opcja jest po prostu niedostępna na stronie.

Jednym drobnym wyjątkiem jest potencjalnie abonament "Classic" w dolarach jeśli ktoś go jeszcze ma, bo dodanie sobie abonamentu do konta jako gift pozawala go zachować na kolejne 12 miesięcy jednocześnie korzystając ze zniżki (po prostu dodaje to 12 "kredytów" jako "Classic Annual"). Mogę się mylić, ale jeśli dobrze kojarzę to bez używania opcji gift wykupienie rocznego abonamentu wymaga przejścia z Classic Annual na domyślny abonament w €.
Ci użytkownicy podziękowali Jahman za ten post:
Haazheel
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

dodam tylko dla formalnosci i jako ciekawostkę, że ten abo na rok można sobie zgiftować nawet dwa razy i na max 2 razy=2 lata, wiecej sie nie da obecnie

zgiftowac 2 razy = czyli kupic 2 razy po 99€
Ci użytkownicy podziękowali Armin za ten post:
Bury Zenek
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 86 razy
Podziękowania: 80 razy
Kontakt:

Już po? Nie mogę aktywować kodu.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: povi
Podziękował: 157 razy
Podziękowania: 110 razy
Kontakt:

pawelt pisze: 3 cze 2025, o 10:13 Już po? Nie mogę aktywować kodu.
"Oferta promocyjna obowiązuje jedynie do 3 czerwca 2025 roku, do godziny 8:59."
https://lowcygier.pl/bundle/ostatnia-sz ... 3-czerwca/
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Povi^ pisze: 3 cze 2025, o 10:18
pawelt pisze: 3 cze 2025, o 10:13 Już po? Nie mogę aktywować kodu.
"Oferta promocyjna obowiązuje jedynie do 3 czerwca 2025 roku, do godziny 8:59."
https://lowcygier.pl/bundle/ostatnia-sz ... 3-czerwca/
Klasyczny ja 😅

No nic albo mnie zaskoczą albo się przygoda skończyła 🙂
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 166 razy
Podziękowania: 214 razy
Kontakt:

Z humble z doświadczenia wiem.
Nigdy nie czekaj na ostatni dzień/moment.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Się potwierdziło, świetna paka! Takie mogą dawać.
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post:
MDA
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 60 razy
Podziękowania: 35 razy
Kontakt:

nie wpisujcie "boltgun" w przelewie jak kupujecie na bazarku, zblokowało mi kartę :D
Ci użytkownicy podziękowali Forman08 za ten post (w sumie 2):
krruk1MDA
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Forman08 pisze: 3 cze 2025, o 20:03 nie wpisujcie "boltgun" w przelewie jak kupujecie na bazarku, zblokowało mi kartę :D
I bardzo dobrze, może w końcu się nauczycie, żeby nie pisać tytułu gry :trollface:
Ci użytkownicy podziękowali bolesna prawda za ten post (w sumie 2):
MDAQuoyque
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

Forman08 pisze: 3 cze 2025, o 20:03 nie wpisujcie "boltgun" w przelewie jak kupujecie na bazarku, zblokowało mi kartę :D
XD to jeszcze nalot ABW i wakacje :trollface:
Ci użytkownicy podziękowali MDA za ten post (w sumie 2):
Forman08bolesna prawda
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

szymon257 pisze: 3 cze 2025, o 16:38 Z humble z doświadczenia wiem.
Nigdy nie czekaj na ostatni dzień/moment.
Nawet nie byłem zdecydowany, chciałem wyklikać i pomyśleć, a tu życie zdecydowało za mnie :macha:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 365 razy
Podziękowania: 180 razy
Kontakt:

Jak myślicie, w tym miesiącu wleci jeszcze kupon jakiś? Tak się zastanawiam czy brać od razu czy poczekać może troszkę. Wątpię aby kupon wleciał ale cebula mocno ciśnie :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

bolesna prawda pisze: 3 cze 2025, o 19:01 Się potwierdziło, świetna paka! Takie mogą dawać.
nie potwierdziło się

zamiast STAR WARS: Episode I: Jedi Power Battles jest Havendock :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 365 razy
Podziękowania: 180 razy
Kontakt:

Armin pisze: 3 cze 2025, o 21:35
bolesna prawda pisze: 3 cze 2025, o 19:01 Się potwierdziło, świetna paka! Takie mogą dawać.
nie potwierdziło się

zamiast STAR WARS: Episode I: Jedi Power Battles jest Havendock :)
Obstawiam, że będzie za tydzień. Czwarta gra od Aspyr pod rząd.

Tomb Raider > SW: Bounty Hunter > Legacy of Kain
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

jednak chodziło o kwotę 14.88zł, bo drugi raz mi zbanowali karte. po wysłaniu 15.00 przeszło.
PKO BP zwęszył nazistowski spisek
Hint:
Liczba 1488 to symbol wykorzystywany przez neonazistów i rasistów, w szczególności jako skrót od "Czternaście Słów" (ang. "Fourteen Words"). 14 to odniesienie do sloganu "Musimy zabezpieczyć byt naszego ludu i przyszłość dla białych dzieci.". 88 to odniesienie do "Heil Hitler!", gdzie "h" jest ósmą literą alfabetu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

Forman08 pisze: 4 cze 2025, o 15:42
jednak chodziło o kwotę 14.88zł, bo drugi raz mi zbanowali karte. po wysłaniu 15.00 przeszło.
Hint:
Liczba 1488 to symbol wykorzystywany przez neonazistów i rasistów, w szczególności jako skrót od "Czternaście Słów" (ang. "Fourteen Words"). 14 to odniesienie do sloganu "Musimy zabezpieczyć byt naszego ludu i przyszłość dla białych dzieci.". 88 to odniesienie do "Heil Hitler!", gdzie "h" jest ósmą literą alfabetu.
Ja prdlę, dziadka oszukają i całą kasę zabiorą z konta to bank nie widzi problemu, a 14,88 i wielka sprawa bo komuś coś się w cyferkach uwidzi... Jak kupisz coś za 6,66 to jesteś szatanistą i wzywasz Belzebuba na herbatkę z ciasteczkiem?
Ci użytkownicy podziękowali oLiardi za ten post (w sumie 3):
bolesna prawdalewriczinQuoyque
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

Hint:

ale oni ci tak odpisali z supportu to co zacytowales na samym dole czy poszedleś czytać w google i tak sobie wymysliłeś i dorobileś historie do faktow?
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Armin pisze: 4 cze 2025, o 16:52
Hint:

ale oni ci tak odpisali z supportu to co zacytowales na samym dole czy poszedleś czytać w google i tak sobie wymysliłeś i dorobileś historie do faktow?
poszedlem czytać w google i tak sobie wymysliłem i dorobilem historie do faktow
Ci użytkownicy podziękowali Forman08 za ten post:
pst
ODPOWIEDZ