G2A.com - oficjalny temat

Okazyjne ceny gier na PC z dystrybucji elektronicznej. Klucze Steam, GOG, Origin, Uplay itd
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 371 razy
Podziękowania: 455 razy

greyman pisze: 23 sty 2024, o 13:06 https://guseppewciaga.pl/promocja-g2a
Jadł już ktoś ten kod?
Ta, pisałem do łowców, żeby dodali newsa, w temacie z promocjami cyfrowymi też coś napisałem, ale nie zwrócili uwagi. Kodzik śmiga, ale jak gra jest poniżej 10zł to pobiera z konta ~50gr. Poza tym wszystko śmiga, już z 10 kodów wykorzystałem. W razie gdyby Wam nie przeszła transakcja z jakiegoś powodu to piszcie do supportu i wyślą nowe kody :tak:
Ci użytkownicy podziękowali pioytyr za ten post:
Takelot
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Dzięki za info, jeden kod mi wszedł, a dwa nie, skrobnę do supportu.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 2 razy

już kilka takich kodów wykorzystałem,tylko troche szkoda że na g2a jest drogo czasem lepiej sie oplaci kupic gre na instant gaming bez żądnego kodu.,chociaż ostatnio trafiła sie fajna promocja na figment 2 creed valley 3zł z groszami (dzisiaj kupiłem)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 49 razy
Kontakt:

Ja kupiłem Moonlighter Complete i River City Girls, oba tytuły po jakieś 5zł.
Awatar użytkownika
Predator

Jak ktoś jeszcze gdzieś je trzyma, to za tydzień (dokładnie to za 8 dni) kończy się termin ważności kodów z G2A.
Awatar użytkownika
Predator

Z tego co widzę G2A w końcu dodało możliwość zamiany kasy w ich "portfelu" na zniżkę do zakupu w ich sklepie. Ktoś się orientuje czy potem taka zniżka będzie działać z kodem zniżkowym 10zł z Inpostu? Oraz czy nie ma jakichś dodatkowych reguł przy zakupie gier używając zniżki, np. nie wiem - minimalna wartość zamówienia albo brak możliwości dopłaty reszty kasy inną formą płatności?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 26 razy

pioytyr pisze: 19 maja 2025, o 13:12 Ktoś się orientuje czy potem taka zniżka będzie działać z kodem zniżkowym 10zł z Inpostu?
Chciałem kolege poprosić o te kody, bo on ma dużo punktów w aplikacji inpost, i niestety jest minimalna kwota chyba 50 zł to sobie darowałem.
O ile pamiętam to tylko kody z Guseppe nie wymagały minimalnej kwoty, ale było jeden kod na jeden zakup limit do użycia.
Co do kodów to chyba można jeden wpisać/ użyć jednocześnie w zamówieniu, ewentualnie kod + kwota z portfela, nie da rady dwa kody wpisać.
Ci użytkownicy podziękowali darkhulk za ten post:
pioytyr
Awatar użytkownika
Predator

darkhulk pisze: 19 maja 2025, o 21:21
pioytyr pisze: 19 maja 2025, o 13:12 Ktoś się orientuje czy potem taka zniżka będzie działać z kodem zniżkowym 10zł z Inpostu?
Chciałem kolege poprosić o te kody, bo on ma dużo punktów w aplikacji inpost, i niestety jest minimalna kwota chyba 50 zł to sobie darowałem.
O ile pamiętam to tylko kody z Guseppe nie wymagały minimalnej kwoty, ale było jeden kod na jeden zakup limit do użycia.
Co do kodów to chyba można jeden wpisać/ użyć jednocześnie w zamówieniu, ewentualnie kod + kwota z portfela, nie da rady dwa kody wpisać.
Ta, kodów niestety nie da się łączyć. A co do portfela to na G2A był właśnie taki problem, że do niedawna ta kasa była jedynie zamrożona i nie można było jej użyć na gry w ich sklepie. Jedyna opcja wypłaty wymagała podania im dowodu (z dwóch stron, bez zamazywania danych) i jakichś tam potwierdzeń z banku. Dlatego napisałem, że w końcu to zmienili, bo można sobie z portfela wygenerować zniżkę na x € i kupować za to gry. Nie ma żadnych dodatkowych reguł przy tym, poza faktem, że nie można tego portfela łączyć z innymi kodami. No ale nie narzekam, przynajmniej w końcu coś sobie kupiłem za tę kasę.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 26 razy

pioytyr pisze: 20 maja 2025, o 16:58 Nie ma żadnych dodatkowych reguł przy tym, poza faktem, że nie można tego portfela łączyć z innymi kodami. No ale nie narzekam, przynajmniej w końcu coś sobie kupiłem za tę kasę.
Pomyliłem sie, to dotyczyło Kinguin a nie G2A, ale ogólnie zasada sklepów ta sama.
To jaki sens robienia portfela skoro tam się coś odkłada ale nie da się użyć ? W Kinguinie własnie sobie odkładało się jakiś % przy zakupach w ten portfel, i później normalnie się używało w zamówieniu jako zniżka.
Troszke jak Steam - raz wpłacone = kasa stracona :)
ODPOWIEDZ