To jest tylko opłata weryfikacyjna dla sposobu płatności. Ona nie jest w ogóle pobierana bo odbiorca ją odrzuca, a nawet jak ci pobierze to po chwili jest zwracana.RedEvil pisze: 7 maja 2025, o 20:00 Pobrało mi 1$ gdybym wiedział, to bym nie zakładał tam konta, i widzę, że nie można usunąć przypisanej opcji płatności, tylko anulować sub. Trochu lipa, chyba trzeba usunąć konto.
Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowania: 44 razy
- Kontakt:
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
A niby skąd ta pewność?yairobe pisze: 7 maja 2025, o 19:34 Niby wraz z nowa cena abonamentu, kazdy ma miec IGN plusa w tej cenie - czyli kody wrócą... ja bym tam się tym nie martwił. Jak nie wrócą to zawsze możesz napisać by ci oddali za ten "benefit"

Właśnie na tym polega piękno tegoż "upgrejdu" że jedyne co ci gwarantują to abonament IGN plus. No i ten abonament będziesz miał.
Ale kody do gier to są tylko dodatkowe "rewards" czyli nagrody. Które są w ograniczonych ilościach i wyczerpują się z definicji. Potem... może wrócą, może nie a nawet jeśli to znów w ograniczonych ilościach i bozia wie kiedy.
Mówię z doświadczenia, jak już raz kiedyś rozdawali te nagrody w czojsie. Ale ponieważ był to tylko jednorazowy wyskok, więc akurat udało mi się coś zwędzić bo przetrzymałem kodzik przez 2 czy trzy miesiące do aktywacji i ludzi wtedy na tym IGN plusie nie wisiało już tyle co zaraz po.
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 43 razy
- Kontakt:
Mi pobrało wczoraj i póki co nie wróciło.Noir pisze: 7 maja 2025, o 20:54To jest tylko opłata weryfikacyjna dla sposobu płatności. Ona nie jest w ogóle pobierana bo odbiorca ją odrzuca, a nawet jak ci pobierze to po chwili jest zwracana.RedEvil pisze: 7 maja 2025, o 20:00 Pobrało mi 1$ gdybym wiedział, to bym nie zakładał tam konta, i widzę, że nie można usunąć przypisanej opcji płatności, tylko anulować sub. Trochu lipa, chyba trzeba usunąć konto.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 34 razy
- Kontakt:
no niestety czyli trzeba bedzie znowu pauzowac i czekac na kupon zmizkowy a w uzasadnieniu pisac ze ta subskrypcja ign plus jest zbedna, moze jak duzo ludzi im to napisze to sie opamietaja i wroca do dawnej ceny ?Noir pisze: 6 maja 2025, o 20:40Obecna, majowa paczka jest ostatnia z tym kuponem.Angrenbor pisze: 6 maja 2025, o 20:34 Czy jak miałem tę poprzednią obniżkę wakacyjną na pół roku i w grudniu już po odebraniu paczki wykupiłem kolejną subskrypcję z kodem (DEC24 bodajże, pobrało mi kasę już za styczeń) to przecena skończy mi się teraz w maju czy czerwcowy zestaw też będzie taniej?
oby to było prawdą, bo wole 5$ niż gierkę z rozdawnictwa, którą pewnie nigdy nie uruchomięMis776 pisze: 5 maja 2025, o 21:01Jak coś meadow jest ale tylko dla tych co kupili. Dla tych co mają z darmorozdawnictwa to jak się pomarudzi dają 5$ravanlike pisze: 5 maja 2025, o 20:30 nie żebym was straszył czy coś, ale na takiego meadow czekam od września 2018, family man od maja 2021 a prodeusa od listopada 2023.

- Discord: povi
- Podziękował: 157 razy
- Podziękowania: 110 razy
- Kontakt:
https://www.humblebundle.com/membership ... ?gift=trueBury Zenek pisze: 30 maja 2025, o 19:36 Posiadam plan z Stycznia 2018, aktualnie z kuponem. Chciałbym kupić na rok w promo "MAY2025". Muszę wyłączyć całkowicie plan i kupić na nowo z kodem, tak? Stracę wtedy cokolwiek?
Plan roczny

Sposób z anulowaniem nie wiem czy tutaj też działa, ale ten z giftem na pewno.
- Ci użytkownicy podziękowali Povi^ za ten post:
- Bury Zenek
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
Gierki super, może nie AAA, ale wszystkie znam z podcastów o grach więc fajna dawka jakościowych produkcji. Pytanie mam jedno. Mam półroczny kupon zbijający cenę do 6,5€ i w sumie nie wiem kiedy się kończy. jeśli kupię roczniaka teraz, nie będę miał zdublowanego miesiąca?
- Podziękował: 342 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Kup jako gift i wtedy dostaniesz link na maila i aktywujesz go sobie później.
kamil_999666 pisze: 1 cze 2025, o 12:17 Gierki super, może nie AAA, ale wszystkie znam z podcastów o grach więc fajna dawka jakościowych produkcji. Pytanie mam jedno. Mam półroczny kupon zbijający cenę do 6,5€ i w sumie nie wiem kiedy się kończy. jeśli kupię roczniaka teraz, nie będę miał zdublowanego miesiąca?
- Ci użytkownicy podziękowali joshep666 za ten post (w sumie 2):
- kamil_999666 • szymon257
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
Chyba będzie trzeba tak zrobić. mógłby wejść na konto liczyć miesiące, sprawdzać kiedy się kończy, w tym, następnym, czy się zazębia na styk, czy dubluje miesiąc. Ale jestem leniwy i zrobię tak jak piszesz.joshep666 pisze: 1 cze 2025, o 12:45 Kup jako gift i wtedy dostaniesz link na maila i aktywujesz go sobie później.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Można sobie samemu wysłać gifta, czy trzeba z innego konta?kamil_999666 pisze: 1 cze 2025, o 12:49Chyba będzie trzeba tak zrobić. mógłby wejść na konto liczyć miesiące, sprawdzać kiedy się kończy, w tym, następnym, czy się zazębia na styk, czy dubluje miesiąc. Ale jestem leniwy i zrobię tak jak piszesz.joshep666 pisze: 1 cze 2025, o 12:45 Kup jako gift i wtedy dostaniesz link na maila i aktywujesz go sobie później.
- Podziękował: 166 razy
- Podziękowania: 214 razy
- Kontakt:
Można samemu sobieFantos pisze: 1 cze 2025, o 14:19Można sobie samemu wysłać gifta, czy trzeba z innego konta?kamil_999666 pisze: 1 cze 2025, o 12:49Chyba będzie trzeba tak zrobić. mógłby wejść na konto liczyć miesiące, sprawdzać kiedy się kończy, w tym, następnym, czy się zazębia na styk, czy dubluje miesiąc. Ale jestem leniwy i zrobię tak jak piszesz.joshep666 pisze: 1 cze 2025, o 12:45 Kup jako gift i wtedy dostaniesz link na maila i aktywujesz go sobie później.
- Podziękował: 45 razy
- Podziękowania: 134 razy
- Kontakt:
FAQ mówi, że nie ma terminu ważności, ale wszyscy wiemy jak to u Humbla bywa z giftlinkamilewriczin pisze: 1 cze 2025, o 15:40 A ten kupiony gift, to ma jakiś termin ważności realizacji? Znaczy się, czy mogę kupić gifta a potem przypisać go np. miesiąc albo dwa później i nic się nie stanie?

Tylko po co kombinować i przypisać za miesiąc czy rok? Przecież można skipować, te przypisane miesiące nie przepadają.
Jedyny powód jaki widzę, to gdy ktoś nie chce obecnego miesiąca, a nie miał spauzowanej albo aktywnej subskrybcji - bo wtedy chyba mu przypisze obecny. Więc lepiej poczekać.
W każdym innym przypadku aktywujesz, dostajesz 12 "creditów" i z nimi skipujesz kolejne miechy.
Jak tam nastroje wśród subskrybentów, planujecie zakupić roczny plan?
Sam od lat lecę na kuponach, ale obecnie mocno rozważam zakup rocznego planu za 99 euro. Średnio wychodzi po 8,25 euro na miesiąc, bardzo wątpię, żeby udało się zbić cenę ewentualnymi kuponami do podobnej wartości. A nawet jeśli, to według wątku na Reddicie support potwierdził, że roczny plan będzie można normalnie pauzować, więc w razie potrzeby będzie można wrzucić pauzę i kupić bardziej opłacalny zestaw na drugim koncie.