Bazar - Q&A

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcowego Bazaru
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 40 razy
Podziękowania: 91 razy

Hardkor pisze: 11 sie 2024, o 12:55 Czy jeśli anuluję transakcję to potem mogę ponownie wystawić grę? Dobrze pamiętam, że jest limit 2 ogłoszenia na tytuł? Harcik standardowo nie płaci, a mi się nie chce czekać
Anuluj i kliknij "Wystaw ponownie"
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 1287 razy
Podziękowania: 391 razy
Kontakt:

https://bazar.lowcygier.pl/offer/856308
Czy to nie jest proszenie się o guza?

Regulamin:
§10 ZAMIESZCZANIE OFERT W BAZARZE
8. Zabrania się publikacji opisu Oferty sprzecznego z ustawionymi parametrami oferty. W szczególności niedozwolone jest wskazywanie w opisie Oferty, że:
- oferta dotyczy innego przedmiotu, niż podany w procesie dodawania ogłoszenia
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 263 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Hmm... gra nie jest jeszcze dostępna. W każdym opisie jest wyraźnie zaznaczone, że klucz testowy. Btw to nie pierwszy raz w ostatnim czasie gdy ludzie wystawiają ofertę z opisem korygującym sprzeczność.

Jest tam też moja oferta i przyznam się szczerze nie pomyślałem, że to łamie regulamin. Ja nie widzę problemu, żebyśmy te oferty wycofali, jeśli taki będzie werdykt. Swoją drogą wątpię, że i tak się ktoś skusi, bo te klucze w różnych miejscach chyba się rozdaje. Ja nawet specjalnie wystawiłem lekko zawyżoną ofertę, żeby sobie ew. jednak samemu aktywować w marcu ;)

Skoro już jestem przy głosie. To co mnie drażni to oferty na darmowe gry :O Ja rozumiem, że ktoś ma klucz, ale czy to jest OK?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 218 razy
Podziękowania: 362 razy
Kontakt:

W sumie nie zastanawiałem się nad tym zbytnio. Tytuł się zgadza, a klucz choć alfa nie był z żadnej darmówki tylko częścią bundla. Ale jak kogoś to tak bardzo razi to usunę, zresztą popyt jest jak widać przeogromny więc żadna strata :P
Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post:
Kingsajz
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

czołem, pierwszy raz ktoś mi zrobił przelew w EUR zamiast PLN, nie za bardzo mi się to podoba, bo z tym same problemy, ale klucz wysłałem. Miał ktoś tak?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

No jest tu na bazarze paru "klientów" z zagranicy. A czemu nie za bardzo ci się to podoba? Zawsze możesz te euro potem wydać płacąc za bundle paypalem z tego konta. Tylko załóż sobie subkonto w euro jesli nie masz, bo w przeciwnym wypadku paypal faktycznie zedrze z ciebie na przewalutowaniu
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

lewriczin pisze: 22 lut 2025, o 23:27 No jest tu na bazarze paru "klientów" z zagranicy. A czemu nie za bardzo ci się to podoba? Zawsze możesz te euro potem wydać płacąc za bundle paypalem z tego konta. Tylko załóż sobie subkonto w euro jesli nie masz, bo w przeciwnym wypadku paypal faktycznie zedrze z ciebie na przewalutowaniu
akurat bo my EUR na paypalu do niczego nie potrzebne, i wydaje mi się, że powinienem się każdorazowo zgadzać na płatności inne niż w PLN
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Kontakt:

CebulowyKrol pisze: 23 lut 2025, o 16:49 akurat bo my EUR na paypalu do niczego nie potrzebne, i wydaje mi się, że powinienem się każdorazowo zgadzać na płatności inne niż w PLN
No to przekonwertuj sobie w paypalu na złotówki. No chyba że po konwersji wyszło za mało to mu o tym napisz zanim wyślesz klucz. Naprawdę w czym problem?
BTW, mnie taki gościu co euro płacił wysyłał zawsze nawet z lepszym kursem niż bankowy. Podejrzewam że jakbym skonwertował na paypalu to bym się wciąż zmieścił. Ale nigdy tego nie robiłem bo po co. Eurosy zawsze gdzieś wydam.
Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post (w sumie 4):
joshep666oLiardiTheLastJediQuoyque
ODPOWIEDZ