Anuluj i kliknij "Wystaw ponownie"Hardkor pisze: 11 sie 2024, o 12:55 Czy jeśli anuluję transakcję to potem mogę ponownie wystawić grę? Dobrze pamiętam, że jest limit 2 ogłoszenia na tytuł? Harcik standardowo nie płaci, a mi się nie chce czekać
Bazar - Q&A
- Podziękował: 40 razy
- Podziękowania: 91 razy
- Podziękował: 1287 razy
- Podziękowania: 391 razy
- Kontakt:
https://bazar.lowcygier.pl/offer/856308
Czy to nie jest proszenie się o guza?
Regulamin:
§10 ZAMIESZCZANIE OFERT W BAZARZE
8. Zabrania się publikacji opisu Oferty sprzecznego z ustawionymi parametrami oferty. W szczególności niedozwolone jest wskazywanie w opisie Oferty, że:
- oferta dotyczy innego przedmiotu, niż podany w procesie dodawania ogłoszenia
Czy to nie jest proszenie się o guza?
Regulamin:
§10 ZAMIESZCZANIE OFERT W BAZARZE
8. Zabrania się publikacji opisu Oferty sprzecznego z ustawionymi parametrami oferty. W szczególności niedozwolone jest wskazywanie w opisie Oferty, że:
- oferta dotyczy innego przedmiotu, niż podany w procesie dodawania ogłoszenia
- Podziękował: 263 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Hmm... gra nie jest jeszcze dostępna. W każdym opisie jest wyraźnie zaznaczone, że klucz testowy. Btw to nie pierwszy raz w ostatnim czasie gdy ludzie wystawiają ofertę z opisem korygującym sprzeczność.
Jest tam też moja oferta i przyznam się szczerze nie pomyślałem, że to łamie regulamin. Ja nie widzę problemu, żebyśmy te oferty wycofali, jeśli taki będzie werdykt. Swoją drogą wątpię, że i tak się ktoś skusi, bo te klucze w różnych miejscach chyba się rozdaje. Ja nawet specjalnie wystawiłem lekko zawyżoną ofertę, żeby sobie ew. jednak samemu aktywować w marcu
Skoro już jestem przy głosie. To co mnie drażni to oferty na darmowe gry :O Ja rozumiem, że ktoś ma klucz, ale czy to jest OK?
Jest tam też moja oferta i przyznam się szczerze nie pomyślałem, że to łamie regulamin. Ja nie widzę problemu, żebyśmy te oferty wycofali, jeśli taki będzie werdykt. Swoją drogą wątpię, że i tak się ktoś skusi, bo te klucze w różnych miejscach chyba się rozdaje. Ja nawet specjalnie wystawiłem lekko zawyżoną ofertę, żeby sobie ew. jednak samemu aktywować w marcu

Skoro już jestem przy głosie. To co mnie drażni to oferty na darmowe gry :O Ja rozumiem, że ktoś ma klucz, ale czy to jest OK?
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
No jest tu na bazarze paru "klientów" z zagranicy. A czemu nie za bardzo ci się to podoba? Zawsze możesz te euro potem wydać płacąc za bundle paypalem z tego konta. Tylko załóż sobie subkonto w euro jesli nie masz, bo w przeciwnym wypadku paypal faktycznie zedrze z ciebie na przewalutowaniu
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
akurat bo my EUR na paypalu do niczego nie potrzebne, i wydaje mi się, że powinienem się każdorazowo zgadzać na płatności inne niż w PLNlewriczin pisze: 22 lut 2025, o 23:27 No jest tu na bazarze paru "klientów" z zagranicy. A czemu nie za bardzo ci się to podoba? Zawsze możesz te euro potem wydać płacąc za bundle paypalem z tego konta. Tylko załóż sobie subkonto w euro jesli nie masz, bo w przeciwnym wypadku paypal faktycznie zedrze z ciebie na przewalutowaniu
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
No to przekonwertuj sobie w paypalu na złotówki. No chyba że po konwersji wyszło za mało to mu o tym napisz zanim wyślesz klucz. Naprawdę w czym problem?CebulowyKrol pisze: 23 lut 2025, o 16:49 akurat bo my EUR na paypalu do niczego nie potrzebne, i wydaje mi się, że powinienem się każdorazowo zgadzać na płatności inne niż w PLN
BTW, mnie taki gościu co euro płacił wysyłał zawsze nawet z lepszym kursem niż bankowy. Podejrzewam że jakbym skonwertował na paypalu to bym się wciąż zmieścił. Ale nigdy tego nie robiłem bo po co. Eurosy zawsze gdzieś wydam.
- Ci użytkownicy podziękowali lewriczin za ten post (w sumie 4):
- joshep666 • oLiardi • TheLastJedi • Quoyque