- Czy z forum zniknie dział wspólne zakupy umożliwiający zapisywanie się na wspólny zakup bundli (bundle split)?
Nie zniknie.
- Czy będzie jakiś limit ilości wystawionych gier/kluczy (różnych tytułów)?
Sky is the limit. Nie wystawisz więcej gier, niż występują na Steamie/GOGu/Originie, to na pewno
- Czy będzie możliwość zakupu/sprzedaży większej ilości kluczy/gier w pojedynczej transakcji?
nie
- Czy wystawianie przedmiotów będzie tylko "klikalne" ?
Nie rozumiem pytania
- Czy będzie zaimplementowany jakiś system rabatowy?
nie ma czegoś takiego
- Czy będzie jakiś limit czasowy wystawionej oferty, np. ważna przez miesiąc?
Nie ma limitu. Oferta pozostanie w Bazarze dopóki jej nie usuniesz lub dopóki ktoś nie kupi gry.
- Czy można będzie wystawić "w szybki sposób" więcej niż jeden klucz/grę? (może jakiś import csv?)
Póki co nie.
- Czy "system rezerwacji" jest opcjonalny czy obowiązkowy? Czy rezerwacje będą jakoś ograniczane czasowo (1h, 12h, 24h) ?
Obowiązkowy. Jeśli kupujący chce kupić grę i za nią zapłacić, to rezerwuję grę. PRzechodzicie do widoku transakcji i się dogadujecie.
- Czy "system wiadomości" jest obowiązkowy? Czy będzie można alternatywnie "dogadywać" się np. za pomocą steam czata?
Musisz przeklikać wszystkie statusy (wysłałem dane, zapłaciłem, wysłałem klucz itd), żeby wystawić komentarz i zamknąć transakcję
- Czy możliwe będzie anulowanie wystawionych ofert?
Pytasz o anulowanie transakcji? Jeśli tak, to owszem, istnieje taka opcja, acz obie strony będą miały opcjonalną możliwość wystawienia negatywa
Jeśli zaś pytasz o usuwanie ofert, to można to łatwo zrobić w każdej chwili.
- Czy będą komentarze neutrealne?
Tak