Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 342 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Żeby potwierdzić że Fanatical wygrał to trzeba by mieć wiedzę ile tego sprzedają. Oczywiście są jeszcze nowi gracze i dla nich czasami są jakieś bundle gdzie taniej wychodzi na Fanatical, ale niestety często u nich są takie bundle że każdą pojedynczą grę idzie taniej kupić gdzie indziej 

Nie ma czego porównywać. Humbel opiera się na założeniu, że gracze będą wspierać "czariti", natomiast fanatical na tym, że uzależnieni będą kupować gruz w "misteri" pudełkach. Wg mnie nie ma żadnej wojny bo inny targetpioytyr pisze: 31 sty 2025, o 10:53 Mówicie, że Fanatical robi gorsze paki, a jednak wydają je nadal regularnie, więc to oni wygrali tę wojnę![]()
![]()
- Discord: Ejdrien.#8595
- Podziękował: 2416 razy
- Podziękowania: 330 razy
- Kontakt:
W zeszłym miesiącu dostałem Choice jeszcze z poprzedniej zniżki, odebrałem gry, później zrezygnowałem, wziąłem jeszcze raz, żeby użyć kolejny kupon, pobrało mi kasę i miała być na poczet tego Choica. Czemu pokazuje mi teraz, że mam jeszcze raz zapłacić?
- Podziękował: 218 razy
- Podziękowania: 362 razy
- Kontakt:
Nie mogłeś kupić w zeszłym miesiącu Choicea z poprzedniej zniżki.Ejdrien. pisze: 4 lut 2025, o 21:26 W zeszłym miesiącu dostałem Choice jeszcze z poprzedniej zniżki, odebrałem gry, później zrezygnowałem, wziąłem jeszcze raz, żeby użyć kolejny kupon, pobrało mi kasę i miała być na poczet tego Choica. Czemu pokazuje mi teraz, że mam jeszcze raz zapłacić?
Poprzednia zniżka kończyła się w grudniu, można było co najwyżej zapłacić dwa razy choica w grudniu i potem odebrać "nadwyżkę" w styczniu z nowej zniżki.
A w tym miesiącu już normalnie.
https://www.steamgifts.com/discussion/D ... hree-years
https://lestrades.com/trading/319/humbl ... y-go-poof/
Nie wiem czy ktoś tu to wklejał, ale jak ktoś trzyma latami kluczyki na Humble to niech lepiej sobie je szybko wklei do notatnika
Btw, jeśli dobrze rozumiem, to humble umywa sobie ręce w razie gdyby nie dostarczyli kluczy out of stock (co się im przecież nagminnie zdarza)? Na Fanatical może bieda, ale jak im się kończy gra, to usuwają bundel/grę z bundla i po problemie
https://lestrades.com/trading/319/humbl ... y-go-poof/
Nie wiem czy ktoś tu to wklejał, ale jak ktoś trzyma latami kluczyki na Humble to niech lepiej sobie je szybko wklei do notatnika

Btw, jeśli dobrze rozumiem, to humble umywa sobie ręce w razie gdyby nie dostarczyli kluczy out of stock (co się im przecież nagminnie zdarza)? Na Fanatical może bieda, ale jak im się kończy gra, to usuwają bundel/grę z bundla i po problemie

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
newsletter masz włączony ?kaloryfer pisze: 16 lut 2025, o 14:19 Parszywy ściek to humble bundle... od 2013r żadnego kodu na czojsa nie dostałem do tego 2/3 kluczy teraz jest, że brakuje ich tymczasowo... Mam nadzieje, że zbankrutują oszuści.

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 139 razy
- Kontakt:
musisz miec specyficzny newsletter na choica wlaczony , najlepiej wlacz wszystkiekaloryfer pisze: 16 lut 2025, o 16:58Nie wiem, ale mam pełno spamu na mailu od humbla ale nigdy zadnego kodu nie dostałem...
Miałem tak z Roboquest, napisałem do steama i powiedziali, że kod został zdeaktywowany (miałem go odkrytego kiedyś), poszedł na bazarku. Po napisaniu do humbla, wysłali nowy kod.lewriczin pisze: 15 lut 2025, o 22:57 Tak, ale jak odkryjesz od razu to ten trzyletni okres gwarancji ze strony HB na to że klucz działa tak samo obowiązuje.
Choć tyle lepiej że przynajmniej masz go w ręce a sytuacje dezaktywacji zdarzają się mimo wszystko wciąż rzadko
- Kontakt:
No to miałeś szczęście (wróć: kiedyś to była norma), zresztą podejrzewam że tak naprawdę wszystko zwyczajnie zależy od tego czyyairobe pisze: 17 lut 2025, o 10:09 Miałem tak z Roboquest, napisałem do steama i powiedziali, że kod został zdeaktywowany (miałem go odkrytego kiedyś), poszedł na bazarku. Po napisaniu do humbla, wysłali nowy kod.
1. HB ma potwierdzone informacje o tym że jest smród (ktoś coś zdezaktywował) a jeśli tak to czy
2. HB dostalł/wciąż ma pulę dobrych kluczy na ewentualną wymianę
Jeśli tak to nie robią problemów, jeśli nie to zaczynają się fikołki z dużą szansą pozostania z niczym.
Prywatnie jako człowiek jestem w stanie to zrozumieć (bo niby skąd mają wziąć nowe klucze jak publiszer ich olewa albo np. zbankrutował), ale jako konsumenta wielkie g mnie to obchodzi kto to sp****lił że teraz nie mam należnego klucza a jeśli nie mogą dać od niego to niech fundują mi gierkę w zamian z własnych środków, może być nawet gift na steamie whatever
Właśnie zacząłem odkrywać kody wszystkich gier, zaraz się okaże jak z humblem jest, póki co widzę, że: Railroad Corporation (October 2022) i Friends vs Friends (November 2023) trzeba było odebrać do grudnia - żadnego maila od humbla nie dostałem o tym...
//////////
Sprawdziałem ostatnie 3 lata humbla, z 20 kodów brakuje... Chyba stworzę osobny post, w którym będzie można to zgłosić, żeby znów się nie powtarzała sytuacja na bazarku, gdzie kodu nie ma, bu humbel w kulki poleciał...
//////////
Sprawdziałem ostatnie 3 lata humbla, z 20 kodów brakuje... Chyba stworzę osobny post, w którym będzie można to zgłosić, żeby znów się nie powtarzała sytuacja na bazarku, gdzie kodu nie ma, bu humbel w kulki poleciał...
- Kontakt:
Aha, żeby nie było za dobrze to ZDAJE SIĘ że jeśli odkryjesz kluczyk ale nie zużyjesz go do notatnika...
...to jeśli potem, gdy sobie on tylko w tym notatniczku leży a HB dołoży mu - retroaktywnie! - dopisek że trzeba zużyć przed jakąś tam datą to nie zostaniemy o tym nijak mailem powiadomieni i możemy żyć w błogiej nieświadomości...
...to jeśli potem, gdy sobie on tylko w tym notatniczku leży a HB dołoży mu - retroaktywnie! - dopisek że trzeba zużyć przed jakąś tam datą to nie zostaniemy o tym nijak mailem powiadomieni i możemy żyć w błogiej nieświadomości...