Zaakceptowałem je ręcznie. Zapewne Disqus nałożył na Ciebie "ochronkę". Po kilku akceptacjach powinna zejść.
Modercja postów na Disqus
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
- Ci użytkownicy podziękowali spooklevski za ten post:
- Boberek00
Co jest nie tak w tym co napisałem, nie chodzi o treść, że wyłapał to disqus i oczekuję na weryfikacje?
I kolejny wpis poszedł do moderacji:Jak to połączyłeś, że jak są gry drogie to firmy zwalniają developerów? To znaczy jakby taniały to by nie było zwolnień? Chyba jakiś skrót myślowy został użyty. A jak chciałeś powiedzieć, że przez gry używane są zwalniani developerzy to robi się jeszcze dziwniej, tym bardziej, że gier cyfrowych więcej się sprzedaję niż pudełkowych. A na PC już w ogóle fizycznych wydań nie ma. I jak rynek używanych gier wpływa na rynek cen cyfrowych gier? Co powiesz na keyshopy czy na zakup pozaregionalną przez VPN?
Nie rozumiem. Słowo "VPN" jest problematyczny?Cyfrowe wydania są tańsze na PC, ale to wynika z dużej konkurencji. Raz masz 3 duże sklepy, które sprzedają u siebie gry i mnóstwo sklepów, które sprzedają klucze na ich platformy. Nie wspominając o keyshopach. A jeszcze jest kwestia używania VPN-ów to już w ogóle. Gry używane jak generują stratę, to nie taką jak keyshopy, albo kupowanie gier z tańszych regionów.
- Podziękowania: 37 razy
Z wątku odnośnie nintendo music:
czy ktoś powie mi co ja źle napisałem, nieważne co edytowałem, nic nie chce przejść. nawet finalna forma:bo raczej niewiele osób chce tylko słuchać muzyczki od nintendo, a ich katalogu nie ma na spotify a na youtubie copyright strikują. Jest to najbardziej bezużyteczna aplikacja jaką widziałem, i chyba te youtuberowe tapetki od mkbhd miały więcej sensu
nie przeszła, i nie mam pojęcia co piszę źlebo raczej niewiele osób chce tylko słuchać muzyki od nintendo, a ich katalogu nie ma na spoti a na yt ją ściągają. Jest to kompletnie bezsensowna aplikacja i chyba te ytberowe tapetki miały więcej sensu
Czy tylko ja mam od jakiegoś tygodnia taki problem z Disqusem, że nie jestem w stanie odczytać żadnych powiadomień? Jak sobie kliknę w przycisk z liczbą powiadomień, to zamiast rozwinąć mi menu z nimi po prawej stronie, jestem przenoszony na stronę Disqusa, gdzie otrzymuję coś takiego:

Najdziwniejsze jest to, że problem występuje na dwóch różnych komputerach, każdym posiadającym inną przeglądarkę, a także na telefonie (ponownie inna od pozostałych przeglądarka).
Gdy kliknę w swoją nazwę użytkownika, to z kolei normalnie otwiera mi się mój profil, gdzie widoczne są wszystkie komentarze, no ale średnio wygodne jest wchodzenie w kilkanaście ostatnich komentarzy celem odnalezienia tych, na które ktoś mi odpowiedział.
EDIT: Hmm, chyba udało się rozwiązać problem. Po kliknięciu na nazwę użytkownika jedną z opcji do wyboru był "Klasyczny Disqus". Kliknąłem, od strony wyglądu zaszły niewielkie zmiany, ale za to powiadomienia ładują się normalnie. No cóż, w takim razie post oraz ewentualne rozwiązanie zostawiam dla potomnych (choć nadal fajnie byłoby korzystać z "nowego" Disqusa i nie mieć problemu z powiadomieniami)
EDIT 2: Chyba za bardzo się pospieszyłem. Obecnie zarówno na klasycznym, jak i nowym Disqusie mam jedno powiadomienie, które co prawda już nie przenosi mnie na stronę Disqusa, ale za to ładuje się w nieskończoność.
EDIT 3: A teraz na obu Disqusach przenosi mnie z powrotem na ich stronkę. Tak więc problem nadal aktualny, rozwiązanie nadal mile widziane

Najdziwniejsze jest to, że problem występuje na dwóch różnych komputerach, każdym posiadającym inną przeglądarkę, a także na telefonie (ponownie inna od pozostałych przeglądarka).
Gdy kliknę w swoją nazwę użytkownika, to z kolei normalnie otwiera mi się mój profil, gdzie widoczne są wszystkie komentarze, no ale średnio wygodne jest wchodzenie w kilkanaście ostatnich komentarzy celem odnalezienia tych, na które ktoś mi odpowiedział.
EDIT: Hmm, chyba udało się rozwiązać problem. Po kliknięciu na nazwę użytkownika jedną z opcji do wyboru był "Klasyczny Disqus". Kliknąłem, od strony wyglądu zaszły niewielkie zmiany, ale za to powiadomienia ładują się normalnie. No cóż, w takim razie post oraz ewentualne rozwiązanie zostawiam dla potomnych (choć nadal fajnie byłoby korzystać z "nowego" Disqusa i nie mieć problemu z powiadomieniami)

EDIT 2: Chyba za bardzo się pospieszyłem. Obecnie zarówno na klasycznym, jak i nowym Disqusie mam jedno powiadomienie, które co prawda już nie przenosi mnie na stronę Disqusa, ale za to ładuje się w nieskończoność.
EDIT 3: A teraz na obu Disqusach przenosi mnie z powrotem na ich stronkę. Tak więc problem nadal aktualny, rozwiązanie nadal mile widziane

- Podziękował: 1021 razy
- Podziękowania: 365 razy
- Kontakt:
Mam to od kilku dni stale i w ogóle nic nie pomaga. Disqus przestał być dla mnie używalny.Haazheel pisze: 23 sty 2025, o 14:10 Czy tylko ja mam od jakiegoś tygodnia taki problem z Disqusem, że nie jestem w stanie odczytać żadnych powiadomień? Jak sobie kliknę w przycisk z liczbą powiadomień, to zamiast rozwinąć mi menu z nimi po prawej stronie, jestem przenoszony na stronę Disqusa, gdzie otrzymuję coś takiego:
EDIT 3: A teraz na obu Disqusach przenosi mnie z powrotem na ich stronkę. Tak więc problem nadal aktualny, rozwiązanie nadal mile widziane![]()
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 239 razy
- Kontakt:
Po to, by irytować ludzi.marion695 pisze: 23 sty 2025, o 19:51 po co w ogole jest ten disqus? nie można zrobić zwykłych komentarzy?
Przed sekundą napisałem komentarz i został on zablokowany do przeglądu moderacji, ponieważ do skrótu językowego został automatycznie dodany 'link', mimo że przed publikacją go ręcznie usunąłem.
Chodzi o m. in. - https://sjp.pwn.pl/slowniki/mi%C4%99dzy%20innymi.html
Nie problem- kopiuj wklej do nowego bez błędnie interpretowanego skrótu , ale to wciąż stracony czas.
A chwilę wcześniej- zwykły link do YouTube też został zablokowany do moderacji. Po cholerę jest opcja wstawiania YT, skoro wszystko jest blokowane? Cenzura i moderacja na YouTube nie wystarczają? Trzeba trzeci raz sprawdzić czy przesiewanie AI i Hindusi w data center Google się nie pomylili?

- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Ten problem występuje od roku albo i dłużej na wszystkich stronach które wykorzystują komentarze oparte na tym samym środowisku. Stawiam że nigdy nie zostanie naprawiony.Gottwald pisze: 23 sty 2025, o 20:52 Przed sekundą napisałem komentarz i został on zablokowany do przeglądu moderacji, ponieważ do skrótu językowego został automatycznie dodany 'link', mimo że przed publikacją go ręcznie usunąłem.
Chodzi o m. in.
U mnie też discuss zaczął się wywalać w ten sposób, normalnie miał tylko problemy z załadowaniem.
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Chciałem się pytać o tego disquss ale widze, że nie ja jedyny mam problem.
. . . .
Jak rozumiem dalej nie ma fixa i nie wiadomo co się dzieje?
. . . .
Jak rozumiem dalej nie ma fixa i nie wiadomo co się dzieje?
- Ci użytkownicy podziękowali DreamerDream za ten post:
- MDA
No właśnie odpowie ktoś z ekipy, coś robicie, czekacie aż discuss coś zrobi, co się dzieje?
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Kontakt z Disqusem jest "problematyczny", szczególnie jeśli nie ma się wykupionego jednego z abonamentów, które są dość drogie i w sumie niewiele oferują.
Support Disqusa zdaje sobie sprawę z tego, że niektórzy z użytkowników mają problemy z jego działaniem i według niego jest to wina ciastek przeglądarki lub też wtyczek blokujących reklamy.
W poniedziałek jeszcze raz ponowię kontakt.
Support Disqusa zdaje sobie sprawę z tego, że niektórzy z użytkowników mają problemy z jego działaniem i według niego jest to wina ciastek przeglądarki lub też wtyczek blokujących reklamy.
- Ci użytkownicy podziękowali spooklevski za ten post:
- darkwind
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Chyba Cię zbyli po prostu.spooklevski pisze: 31 sty 2025, o 20:17 Kontakt z Disqusem jest "problematyczny", szczególnie jeśli nie ma się wykupionego jednego z abonamentów, które są dość drogie i w sumie niewiele oferują.
Próbowałem na chromie i firefoksie. Czyściłem nawet ciasteczka i mam dalej to samo. Chyba, że ja mam wielkiego pecha po prostu.