Xbox Game Pass - temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Hej wiecie może dlaczego po zakupieniu 6 kodów z eneby każdy na 6 miesięcy i aktywowaniu ich przez VPN na indie pokazuje mi przed konwersją tylko rok zamiast 3 lat ?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz

Witam serdecznie. Jestem tu nowy. A że względu na swój starczy wiek i nieco głupi. :D
Pomoże ktoś?
Kupiłem Xboxa "S", do tego dokupiłem za 119zł na trzy miechy game pass i po wprowadzeniu kodu z paragonu do konsoli okazało się, że mało ogarnięci sprzedawcy wcisnęli mi kod na PC. I nie mam dostępu do połowy gier.
A chciałem Ultimate, żeby mieć na konsoli bezpośredni dostęp do wszystkich cudeniek
Moje pytanie brzmi. Jak dokupię osobno przez konsolę, załóżmy na miesiąc, Ultimate, to co się stanie z tą trzymiesięczną subskrypcją na peceta?
Przepadnie? I GPU zwyczajnie zastąpi PC Game Pass?
Z góry wielkie dzięki. :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 4 razy

Witam, Panowie kończy mi się za parę dni PC GAME PASS, chcę sobie przedłużyć na kolejne 3 miesiące

https://gg.deals/subscription/xbox-game ... -3-months/

czy ta oferta będzie działać na moim koncie? chcę bez VPN i kombinacji, chcę kupić, wpisać kod i tyle
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

Będzie działać. Kod nie jest oznaczony jako trial (tych nie można aktywować na koncie, które już GP nie miało) ani non-stackable (te nie działają na kontach z aktywnym GP, trzeba czekać, aż się skończy), więc ma działać wszędzie. Jest też na region europejski, więc aktywujesz go bez VPN-ów.
Ci użytkownicy podziękowali Seyonne za ten post:
Gebels
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

pablovsky68 pisze: 7 lis 2024, o 21:59 Witam serdecznie. Jestem tu nowy. A że względu na swój starczy wiek i nieco głupi. :D
Pomoże ktoś?
Kupiłem Xboxa "S", do tego dokupiłem za 119zł na trzy miechy game pass i po wprowadzeniu kodu z paragonu do konsoli okazało się, że mało ogarnięci sprzedawcy wcisnęli mi kod na PC. I nie mam dostępu do połowy gier.
A chciałem Ultimate, żeby mieć na konsoli bezpośredni dostęp do wszystkich cudeniek
Moje pytanie brzmi. Jak dokupię osobno przez konsolę, załóżmy na miesiąc, Ultimate, to co się stanie z tą trzymiesięczną subskrypcją na peceta?
Przepadnie? I GPU zwyczajnie zastąpi PC Game Pass?
Z góry wielkie dzięki. :P
Nie przepadnie, dokona się konwersja. Kupując Ultimate w momencie, gdy masz PCGP całość przekonwertuje się do Ultimate w stosunku 3:2, a więc z trzech miesięcy PCGP zrobi się 2 miesiące Ultimate, do tego będziesz mieć miesiąc Ultimate, który kupiłeś, co da Ci łącznie 3 miesiące abonamentu.
Współczynnik konwersji w ramach subskrypcji PC Game Pass: Pozostały czas zostanie przeliczony na czas subskrypcji Xbox Game Pass Ultimate w stosunku 3:2 i zaokrąglony w górę do następnego pełnego dnia. Na przykład 90 dni pozostałych do końca subskrypcji PC Game Pass zostanie zamienione na 60 dni subskrypcji Xbox Game Pass Ultimate.
https://support.xbox.com/pl-PL/help/sub ... onversions
Ci użytkownicy podziękowali Seyonne za ten post (w sumie 2):
Gebelspablovsky68
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz

Rzeczywiście, dokupiłem i tak się stało.
Serdecznie dziękuję za szybką odpowiedź, szacun. 👍😉
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0

Witam

Jestem nowy na forum i potrzebuję porady i wyjaśnienia.
Syn miał kiedys pakiet Ultimate na Xboxa ale od paru miesięcy wygasł(nie był opłacany) i musze odnowić.

Pytanie: Czy gry które pobrał za darmo w ramach tego pakietu będą działały teraz w pakiecie Standard albo Core ? i jak to sprawdzić.

Nie wiem czy też opłaca się brać najwyższy pakiet bo gramy razem w NBA a tak to on ma tylko samochodówki Forza i Dirt i jeździ sobie na kierownicy.

Z drugiej strony w ultimate z tego co rozumiem mogę grać we wszystkie tytuły na XBOX oraz na PC w ramach pakietu ?
Tylko musze ściągnąć aplikację jakąś na PC ?

Pozdrawiam

Adrian
ODPOWIEDZ