1. Jeśli kupię Xbox Game Pass na PC za 4 zł, a potem wersję Ultimate za 4 zł to w efekcie będę miał 2 miesiące za 8 zł?
2. Kupienie tych abonamentów w odwrotnej kolejności, a więc Ultimate, a po nim zwykły Xbox Game Pass sprawi, że użyty będzie ten przelicznik i dostanę tylko 1 miesiąc i 20 dni?
3. Jeśli kupię abonamenty Xbox Game Pass i po nim Ultimate za pomocą PayPala z podpiętą kartą to czy wtedy mam aktywne dwie subskrypcje odnawiające się co miesiąc (w sumie o o dwa, bo w końcu się kumulują), czy tylko tę droższą? A jeśli dwie (nie potrzebuję Golda - gram na PC) to czy mogę zrezygnować z abonamentu Ultimate i dajmy na to 10 sierpnia pobierze mi tylko 18,99 zł za zwykły Pass? I gdzie ewentualnie się z tego rezygnuje?
4. Czy zanim skorzystam z tych dwóch ofer po 4 zł to czy mogę kupić Xbox Live Gold albo Xbox Game Pass na XOne w postaci klucza na jeden miesiąc? Wtedy jak rozumiem doda mi się miesiąc z kodu, miesiąc z Passa za 4 zł i miesiąc z Ultimate za 4 zł i razem będę miał 3 miesiące Ultimate?
5. Jeśli w 4 odpowiedź brzmi "Tak", to czy znacie jakieś miejsce, gdzie można tanio kupić miesiąc Golda lub Passa na XOne?
6. Czy orientuje się ktoś, do kiedy trwa promocja na te 4 zł?
Z góry dziękuję za odpowiedzi