Assassin's Creed Mirage wreszcie pojawi się na Steamie. W przeciwieństwie do Valhalli, gra dostanie osiągnięcia.

No proszę, proszę. A tak długo się zapierali, tak się tłumaczyli, że się "nie da", że tytuł "nie wspiera" (choć poprzednie, starsze części jakoś wspierały tę niesamowicie zaawansowaną funkcję, z którą radzą sobie nawet jednoosobowe studia od indyków).KeeRay pisze: 8 paź 2024, o 00:34 https://steamdb.info/app/2208920/history/
Assassin's Creed Valhalla wreszcie dostał osiągnięcia na Steamie. Nie są jeszcze widoczne, ale pewnie niedługo to się zmieni.
Przeszedłem ją na 100%, gdy jeszcze była dostępna tylko w Ubisoft Connect i nie wiem czy zagram jeszcze raz. Wtedy zrobienie absolutnie wszystkiego zajęło mi prawie 270h.
Nie będziesz musiał grać. Jak masz absolutnie wszystkie osiągnięcia, to wystarczy, że odpalisz grę i po chwili załaduje się profil Ubiconnect po czym nastąpi transfer aczików i magicznie w 0 godzin zrobisz calaka na Steamie. Ja tak mam z Avatarem czy nowym POPem, że po odpaleniu załadowało mi wszystkie zdobyte wcześniej osiągnięcia. Calaków nie mam, ale to było przed dodatkami.KeeRay pisze: 8 paź 2024, o 00:34 https://steamdb.info/app/2208920/history/
Assassin's Creed Valhalla wreszcie dostał osiągnięcia na Steamie. Nie są jeszcze widoczne, ale pewnie niedługo to się zmieni.
Przeszedłem ją na 100%, gdy jeszcze była dostępna tylko w Ubisoft Connect i nie wiem czy zagram jeszcze raz. Wtedy zrobienie absolutnie wszystkiego zajęło mi prawie 270h.
Teraz weź tu się tym wszystkim obrońcom osiągnięć tłumacz, że wszystko legit..loginnuss pisze: 8 paź 2024, o 02:16 Nie będziesz musiał grać. Jak masz absolutnie wszystkie osiągnięcia, to wystarczy, że odpalisz grę i po chwili załaduje się profil Ubiconnect po czym nastąpi transfer aczików i magicznie w 0 godzin zrobisz calaka na Steamie. Ja tak mam z Avatarem czy nowym POPem, że po odpaleniu załadowało mi wszystkie zdobyte wcześniej osiągnięcia. Calaków nie mam, ale to było przed dodatkami.
z the crew 2 tak nie było, musiałem użyć apki do odblokowania osiągnieć, bo nie dało się zacząć nowej gryloginnuss pisze: 8 paź 2024, o 02:16Nie będziesz musiał grać. Jak masz absolutnie wszystkie osiągnięcia, to wystarczy, że odpalisz grę i po chwili załaduje się profil Ubiconnect po czym nastąpi transfer aczików i magicznie w 0 godzin zrobisz calaka na Steamie. Ja tak mam z Avatarem czy nowym POPem, że po odpaleniu załadowało mi wszystkie zdobyte wcześniej osiągnięcia. Calaków nie mam, ale to było przed dodatkami.KeeRay pisze: 8 paź 2024, o 00:34 https://steamdb.info/app/2208920/history/
O, to nawet nie wiedziałem, że jest taka opcja. Ale to i tak będę musiał przejść przynajmniej początek gry, bo nie mam osiągnięcia za rozbudowanie wioski do pierwszego poziomu czy jakoś tak. Jak grałem na premierę to nie było osiągnięć na PC nawet tam, a jak dodali chyba dwa tygodnie później to nie dostałem wszystkich, które powinienem do tej pory. Na pewno nie mam tego, ale nie pamiętam czy jeszcze jakiegoś mi nie przyznali.loginnuss pisze: 8 paź 2024, o 02:16Nie będziesz musiał grać. Jak masz absolutnie wszystkie osiągnięcia, to wystarczy, że odpalisz grę i po chwili załaduje się profil Ubiconnect po czym nastąpi transfer aczików i magicznie w 0 godzin zrobisz calaka na Steamie. Ja tak mam z Avatarem czy nowym POPem, że po odpaleniu załadowało mi wszystkie zdobyte wcześniej osiągnięcia. Calaków nie mam, ale to było przed dodatkami.KeeRay pisze: 8 paź 2024, o 00:34 https://steamdb.info/app/2208920/history/
Brawo Ubiszaft, w koncu!KeeRay pisze: 8 paź 2024, o 00:34 https://steamdb.info/app/2208920/history/
Jest język polski z napisamiIn collaboration with Double Eleven, this new version adds PC-specific enhancements including native 4K resolution at up to 144hz on compatible hardware, monitor support for both Ultrawide (21:9) and Super Ultrawide (32:9), HDR10 support, and full keyboard and mouse functionality.
There’s also support for NVIDIA DLSS 3.7 and AMD FSR 3.0 upscaling technologies, NVIDIA DLSS Frame Generation, adjustable draw distances, shadow quality settings, and more.
Wiesz, to jest gra ery Uplay. Ubisoft Connect wszedł w 2020 roku, ale wyjątkowo załapały się do niego gry z 2019 roku jak TC: Division 2 czy TC: Breakpoint, więc zapewne od tego roku można liczyć te możliwość przenoszenia zapisów i aczikow między uconnect a steamem. Poprzednich gier dla Ubisoftu "jakby nie ma"wojtas011 pisze: 8 paź 2024, o 10:23 z the crew 2 tak nie było, musiałem użyć apki do odblokowania osiągnieć, bo nie dało się zacząć nowej gry
Przyzwyczajajmy się!kaloryfer pisze: 10 paź 2024, o 00:03 Kolejny smiec dev trafia do ignorowanych... smieć usuwa ludziom "City of Beats" z kont, kupiona w fanatical w sierpniu 2023.
Cena w końcu bliżej normalnej ale poczekam na lepsza.lewriczin pisze: 11 paź 2024, o 16:42 Można dokupić w bundlu na steamie wszystkie pozostałe DLC do EUIV wreszcie w jakiejś w miarę normalnej przecenie
https://store.steampowered.com/bundle/2 ... te_Bundle/
Przyznam się że wczoraj w nocy szarpnąłem niczym Reksio szynkę, bo byłem święcie przekonany że to - jak na standardy sknerodoksu - jest jakiś price bug z podwójną przeceną bundla, ale najwyraźniej nie - to tylko planowane najpewniej ogłoszenie końca EU IV i oficjalna zapowiedź EU V.