Modercja postów na Disqus

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 29 razy
Kontakt:

Tyrannei pisze: 3 lut 2024, o 15:44 Mam to samo od bardzo dawna (w Operze, innych przeglądarek nie próbowałem). Działa to poprawnie, jeśli przeglądam stronę na telefonie (i w razie czego w ten sposób obchodzę ten "błąd"), natomiast na kompie mam właśnie sytuację, którą opisałeś. Na początku było irytujące, ale już nawet o tym zapomniałem, bo chyba nie da się niczego z tym zrobić.
Też miałem ten sam problem i jakoś udało się go rozwiązać, to znaczy, problem powraca, pewnie przez discusa, ale nie jest to sytuacja bez wyjścia - gdy klikniesz w chmurkę w widgetcie na podstronie Łowców i przeniesie Cię na stronę główną discusa spróbuj wejść do notifications (najpewniej będą tam dwie puste zakładki Most Recent i Replies) przez chmurkę ze strzałką na stronie głównej obok twojego profilu. Po tym zamknij okno i spróbuj jeszcze raz kliknąć chmurkę na Łowcach. Powinno się ustabilizować, przynajmniej u mnie na Firefoxie tak się dzieje.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Cześć :D Mam pytanie i skargę, dlaczego moderacja od kilku miesięcy nic sobie nie robi z tym , że w komentarzach pod artykułami regularnie udziela się tam prowokujący troll Urumod jak i aktualnie jego evil wersje. Gość od długiego czasu wypisuje jaki to Epic nie jest najlepszy, steam najgorszy, tim król. Żałosne zachowanie które jak widać tutaj jest bezkarne.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2024, o 18:42 przez Bategzxc, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Obrazek

Po wpisaniu frazy "brawo epiczek" na jego Disqusie w ciągu ostatniego miesiąca 12 wyników. Jak widać olewanie na pełnej
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 28 razy
Podziękowania: 239 razy
Kontakt:

Czy jest w planach zmiana Disqus na coś innego? Przed sekundą napisałem posta i trafił do akceptacji przez moderację. Jego pełna treść:
'Dark skin na Bazarze when?' Dodawanie kropek czy zamiana na cyfry nie pomogła.
Bez uciekania w absurdalne przytaczanie 1984 i innych- czy to naprawdę rzecz którą trzeba przeglądać i cenzorować?
Osobny post "Kiedy oficjalna ciemna skórka na Bazarze?" również trafił do akceptacji. Ktoś może wytłumaczyć który element jest wyłapywany jako kontrowersyjny?

Dlaczego dawanie linków do stron, nawet z tagiem code, to ruletka która i tak wysyła posty do akceptacji? Czemu można wstawiać linki do YT skoro takie posty są autoblokowane do akceptacji (czy cenzura na YT nie wystarcza)?
Ci użytkownicy podziękowali Gottwald za ten post:
jobjoxPL
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 83 razy
Podziękowania: 56 razy

Pewnie
Gottwald pisze: 21 sie 2024, o 19:03Dark skin
i
Gottwald pisze: 21 sie 2024, o 19:03ciemna skórka
rasisto... :trollface: :lol:
poprawność polityczna to rak współczesnego, zachodniego społeczeństwa...
Ci użytkownicy podziękowali Black Seraph za ten post (w sumie 3):
bolesna prawdasempie44axahus
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 83 razy
Podziękowania: 56 razy

kaloryfer pisze: 21 sie 2024, o 19:39Ta i to ciągle balkfejsowanie postaci w grach i filmach, w sensie ze oryginalnie byl bialy, to w nowej wersji jest czarny, bo tak musi byc xD
temat rzeka... :lol:
oczywiście, w drugą stronę to nie działa... bo jak powszechnie wiadomo (i rozpowszechniają to również białe osoby... :shock: ), nie da się przecież być rasistowskim względem białego... :trollface:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 402 razy
Podziękowania: 838 razy

Dobrze, że usuwacie i banujecie nieprzychylnych i niepokornych okrutników za tak wywrotowe i wulgarne komentarze. Widać trafiłem w sedno :piwo:
Obrazek
Awatar użytkownika
Administrator
Discord: remike#9022
Podziękował: 576 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Komentarz został przywrócony. W tym temacie dajemy się wypowiedzieć każdemu, są komentarze obu stron. Nie wiem co się stało, że dostałeś bana, który powoduje usunięcie komentarzy, ale była to pomyłka i właśnie ją naprawiłem. I oczywiście przepraszam za tę sytuację.
Ci użytkownicy podziękowali remike za ten post (w sumie 2):
bolesna prawdaMDA
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 246 razy
Kontakt:

Widzę, że dramy łowcowe przybrały formę z wewnętrznego serwisu do dram o skali między serwisowych.
Obserwowałem sobie to z boku i powiem szczerze, że niektórzy redaktorzy pokroju spooklevskiego czy venom nigdy nie powinny mieć możliwości wypowiadania się w internecie. Spooklevskiego osobiście złapałem na 3 kłamstwach, które zostały poparte screenshotami. Jeszcze przed dramą z "polskimi cenami" widziałem prowokujące posty spooklevskiego czy venoma na kanałach innych youtuberów bo zły youtuber nie zgadza się z oceną lub opinią o jakiejś grze.
Serio dorośnijcie, każdy ma inna opinie, nie podoba się? Witam w rzeczywistości.
Ci użytkownicy podziękowali exoixonar za ten post:
Boberek00
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 235 razy
Podziękowania: 219 razy
Kontakt:

remike pisze: 26 sie 2024, o 21:51 W tym temacie dajemy się wypowiedzieć każdemu,
Jak każdemu skoro ja się wypowiedzieć nie mogę.
Zresztą nie tylko ja: jak można przeczytać poza Łowcami blokujecie każdego kto chce zamieścić jakąś krytykę.
Jak to się mówi: dla płatków śniegu wszystko jest hejtem.
Ci użytkownicy podziękowali MerlinPL za ten post:
spqpl
Awatar użytkownika
Administrator
Podziękował: 289 razy
Podziękowania: 459 razy
Kontakt:

MerlinPL pisze: 27 sie 2024, o 17:10
remike pisze: 26 sie 2024, o 21:51 W tym temacie dajemy się wypowiedzieć każdemu,
Jak każdemu skoro ja się wypowiedzieć nie mogę.
Nie mam w tym momencie żadnego oczekującego postu w tym wątku, więc rozumiem przez to, że jakoś wcześniej wyłapałeś bana, tak?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 81 razy
Podziękowania: 206 razy

Seyonne pisze: 27 sie 2024, o 18:29 Nie mam w tym momencie żadnego oczekującego postu w tym wątku, więc rozumiem przez to, że jakoś wcześniej wyłapałeś bana, tak?
Ta, już od dłuższego czasu
Obrazek
Ci użytkownicy podziękowali GoodLuke za ten post:
MerlinPL
Awatar użytkownika
Predator
Discord: Boberek00
Podziękował: 372 razy
Podziękowania: 157 razy

mogę wiedzieć dlaczego dostałem zbanowany na disqusie?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 10 razy
Kontakt:

Boberek00 pisze: 11 wrz 2024, o 11:02 mogę wiedzieć dlaczego dostałem zbanowany na disqusie?
Obrażanie Redakcji. Czarę goryczy przelała twoja aktywność pod artykułem dot. napędów optycznych PS5.
Awatar użytkownika
Predator

spooklevski pisze: 11 wrz 2024, o 13:44
Boberek00 pisze: 11 wrz 2024, o 11:02 mogę wiedzieć dlaczego dostałem zbanowany na disqusie?
Obrażanie Redakcji. Czarę goryczy przelała twoja aktywność pod artykułem dot. napędów optycznych PS5.
rozumiem, przyznaje i przepraszam bo faktycznie przegiąłem
można chociaż zmienić czas bana z zawsze na jakiś czas
mimo wszystko nie chciałem nikogo z redakcji obrazić
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Boberek00 pisze: 11 wrz 2024, o 14:32
Niestety na Disqusie nie ma czegoś takiego jak upomnienie. Postaram się zdjąć Ci bana, niemniej na przyszłość zastanów się zanim coś napiszesz.
Awatar użytkownika
Predator

spooklevski pisze: 11 wrz 2024, o 14:39
Niestety na Disqusie nie ma czegoś takiego jak upomnienie. Postaram się zdjąć Ci bana, niemniej na przyszłość zastanów się zanim coś napiszesz.
rozumiem, dziękuje i jeszcze raz przepraszam
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Boberek00 pisze: 11 wrz 2024, o 14:41
spooklevski pisze: 11 wrz 2024, o 14:39

rozumiem, dziękuje i jeszcze raz przepraszam
Ban zdjąłem. Postów z ostatniego miesiąca tak łatwo nie przywrócę - są w spamie. Nie wiem czemu nie mogę wymusić ich ponownej publikacji.
Awatar użytkownika
Predator

spoko, tych postów nawet nie trzeba
Awatar użytkownika
Predator

niestety moje komentarze dalej są oznaczone jako spam