Też miałem ten sam problem i jakoś udało się go rozwiązać, to znaczy, problem powraca, pewnie przez discusa, ale nie jest to sytuacja bez wyjścia - gdy klikniesz w chmurkę w widgetcie na podstronie Łowców i przeniesie Cię na stronę główną discusa spróbuj wejść do notifications (najpewniej będą tam dwie puste zakładki Most Recent i Replies) przez chmurkę ze strzałką na stronie głównej obok twojego profilu. Po tym zamknij okno i spróbuj jeszcze raz kliknąć chmurkę na Łowcach. Powinno się ustabilizować, przynajmniej u mnie na Firefoxie tak się dzieje.Tyrannei pisze: 3 lut 2024, o 15:44 Mam to samo od bardzo dawna (w Operze, innych przeglądarek nie próbowałem). Działa to poprawnie, jeśli przeglądam stronę na telefonie (i w razie czego w ten sposób obchodzę ten "błąd"), natomiast na kompie mam właśnie sytuację, którą opisałeś. Na początku było irytujące, ale już nawet o tym zapomniałem, bo chyba nie da się niczego z tym zrobić.
Modercja postów na Disqus
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 29 razy
- Kontakt:
Cześć
Mam pytanie i skargę, dlaczego moderacja od kilku miesięcy nic sobie nie robi z tym , że w komentarzach pod artykułami regularnie udziela się tam prowokujący troll Urumod jak i aktualnie jego evil wersje. Gość od długiego czasu wypisuje jaki to Epic nie jest najlepszy, steam najgorszy, tim król. Żałosne zachowanie które jak widać tutaj jest bezkarne.

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2024, o 18:42 przez Bategzxc, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 239 razy
- Kontakt:
Czy jest w planach zmiana Disqus na coś innego? Przed sekundą napisałem posta i trafił do akceptacji przez moderację. Jego pełna treść:
'Dark skin na Bazarze when?' Dodawanie kropek czy zamiana na cyfry nie pomogła.
Bez uciekania w absurdalne przytaczanie 1984 i innych- czy to naprawdę rzecz którą trzeba przeglądać i cenzorować?
Osobny post "Kiedy oficjalna ciemna skórka na Bazarze?" również trafił do akceptacji. Ktoś może wytłumaczyć który element jest wyłapywany jako kontrowersyjny?
Dlaczego dawanie linków do stron, nawet z tagiem code, to ruletka która i tak wysyła posty do akceptacji? Czemu można wstawiać linki do YT skoro takie posty są autoblokowane do akceptacji (czy cenzura na YT nie wystarcza)?
'Dark skin na Bazarze when?' Dodawanie kropek czy zamiana na cyfry nie pomogła.
Bez uciekania w absurdalne przytaczanie 1984 i innych- czy to naprawdę rzecz którą trzeba przeglądać i cenzorować?
Osobny post "Kiedy oficjalna ciemna skórka na Bazarze?" również trafił do akceptacji. Ktoś może wytłumaczyć który element jest wyłapywany jako kontrowersyjny?
Dlaczego dawanie linków do stron, nawet z tagiem code, to ruletka która i tak wysyła posty do akceptacji? Czemu można wstawiać linki do YT skoro takie posty są autoblokowane do akceptacji (czy cenzura na YT nie wystarcza)?
Pewnie

poprawność polityczna to rak współczesnego, zachodniego społeczeństwa...
i
rasisto...

poprawność polityczna to rak współczesnego, zachodniego społeczeństwa...
- Ci użytkownicy podziękowali Black Seraph za ten post (w sumie 3):
- bolesna prawda • sempie44 • axahus
temat rzeka...kaloryfer pisze: 21 sie 2024, o 19:39Ta i to ciągle balkfejsowanie postaci w grach i filmach, w sensie ze oryginalnie byl bialy, to w nowej wersji jest czarny, bo tak musi byc xD

oczywiście, w drugą stronę to nie działa... bo jak powszechnie wiadomo (i rozpowszechniają to również białe osoby...

- Discord: remike#9022
- Podziękował: 576 razy
- Podziękowania: 261 razy
- Kontakt:
Komentarz został przywrócony. W tym temacie dajemy się wypowiedzieć każdemu, są komentarze obu stron. Nie wiem co się stało, że dostałeś bana, który powoduje usunięcie komentarzy, ale była to pomyłka i właśnie ją naprawiłem. I oczywiście przepraszam za tę sytuację.
- Ci użytkownicy podziękowali remike za ten post (w sumie 2):
- bolesna prawda • MDA
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 246 razy
- Kontakt:
Widzę, że dramy łowcowe przybrały formę z wewnętrznego serwisu do dram o skali między serwisowych.
Obserwowałem sobie to z boku i powiem szczerze, że niektórzy redaktorzy pokroju spooklevskiego czy venom nigdy nie powinny mieć możliwości wypowiadania się w internecie. Spooklevskiego osobiście złapałem na 3 kłamstwach, które zostały poparte screenshotami. Jeszcze przed dramą z "polskimi cenami" widziałem prowokujące posty spooklevskiego czy venoma na kanałach innych youtuberów bo zły youtuber nie zgadza się z oceną lub opinią o jakiejś grze.
Serio dorośnijcie, każdy ma inna opinie, nie podoba się? Witam w rzeczywistości.
Obserwowałem sobie to z boku i powiem szczerze, że niektórzy redaktorzy pokroju spooklevskiego czy venom nigdy nie powinny mieć możliwości wypowiadania się w internecie. Spooklevskiego osobiście złapałem na 3 kłamstwach, które zostały poparte screenshotami. Jeszcze przed dramą z "polskimi cenami" widziałem prowokujące posty spooklevskiego czy venoma na kanałach innych youtuberów bo zły youtuber nie zgadza się z oceną lub opinią o jakiejś grze.
Serio dorośnijcie, każdy ma inna opinie, nie podoba się? Witam w rzeczywistości.
- Podziękował: 235 razy
- Podziękowania: 219 razy
- Kontakt:
Jak każdemu skoro ja się wypowiedzieć nie mogę.
Zresztą nie tylko ja: jak można przeczytać poza Łowcami blokujecie każdego kto chce zamieścić jakąś krytykę.
Jak to się mówi: dla płatków śniegu wszystko jest hejtem.
- Discord: Boberek00
- Podziękował: 372 razy
- Podziękowania: 157 razy
rozumiem, przyznaje i przepraszam bo faktycznie przegiąłemspooklevski pisze: 11 wrz 2024, o 13:44Obrażanie Redakcji. Czarę goryczy przelała twoja aktywność pod artykułem dot. napędów optycznych PS5.
można chociaż zmienić czas bana z zawsze na jakiś czas
mimo wszystko nie chciałem nikogo z redakcji obrazić
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Niestety na Disqusie nie ma czegoś takiego jak upomnienie. Postaram się zdjąć Ci bana, niemniej na przyszłość zastanów się zanim coś napiszesz.Boberek00 pisze: 11 wrz 2024, o 14:32rozumiem, przyznaje i przepraszam bo faktycznie przegiąłemspooklevski pisze: 11 wrz 2024, o 13:44Obrażanie Redakcji. Czarę goryczy przelała twoja aktywność pod artykułem dot. napędów optycznych PS5.
- Discord: Boberek00
- Podziękował: 372 razy
- Podziękowania: 157 razy
rozumiem, dziękuje i jeszcze raz przepraszamspooklevski pisze: 11 wrz 2024, o 14:39Niestety na Disqusie nie ma czegoś takiego jak upomnienie. Postaram się zdjąć Ci bana, niemniej na przyszłość zastanów się zanim coś napiszesz.Boberek00 pisze: 11 wrz 2024, o 14:32rozumiem, przyznaje i przepraszam bo faktycznie przegiąłemspooklevski pisze: 11 wrz 2024, o 13:44
Obrażanie Redakcji. Czarę goryczy przelała twoja aktywność pod artykułem dot. napędów optycznych PS5.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Ban zdjąłem. Postów z ostatniego miesiąca tak łatwo nie przywrócę - są w spamie. Nie wiem czemu nie mogę wymusić ich ponownej publikacji.Boberek00 pisze: 11 wrz 2024, o 14:41rozumiem, dziękuje i jeszcze raz przepraszamspooklevski pisze: 11 wrz 2024, o 14:39Niestety na Disqusie nie ma czegoś takiego jak upomnienie. Postaram się zdjąć Ci bana, niemniej na przyszłość zastanów się zanim coś napiszesz.Boberek00 pisze: 11 wrz 2024, o 14:32
rozumiem, przyznaje i przepraszam bo faktycznie przegiąłem