Program do ruszania postacią w Robloxie
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowania: 63 razy
- Kontakt:
Czasami gram w Tycoony w Robloxie i jak wiadomo trzeba czekać, aby pieniądze zarobić z tym nie mam problemu, ale gdy postać się nie rusza to po jakimś czasie zostaje wyrzucona z gry. Jakie polecacie programy, aby postać sama chodziła.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Jedyne co mi przychodzi na myśl to coś ciężkiego na spacji, tylko nie jestem pewien czy to zadziała. Ewentualnie jakieś macro co będzie klikać klawisz "W" co np. 2min, tylko po paru godzinach byłbyś na drugim końcu mapy. XD
Przypomniałem sobie jeszcze, że kiedyś było coś takiego jak anty AFK - czyli taki mały programik który blokował to wyrzucenie z gry za AFK ale nie mam pojęcia czy to działa jeszcze.
Przypomniałem sobie jeszcze, że kiedyś było coś takiego jak anty AFK - czyli taki mały programik który blokował to wyrzucenie z gry za AFK ale nie mam pojęcia czy to działa jeszcze.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Zaznajom się z AutoITv3, możesz użyć tego skryptu (copy paste bo składnia poprawna dla jezyka).
Niektóre antywiry mogą dać false positive z racji jak AutoIT współdziała z WinAPI.
Niektóre antywiry mogą dać false positive z racji jak AutoIT współdziała z WinAPI.
Kod: Zaznacz cały
While 1 ;nieskonczona petla
Send("{UP}") ;wcisnij strzalke w gore
Sleep(1000) ;poczekaj sekunde
Send("{DOWN}") ;wciskij strzalke w dol
Sleep(60000) ;poczekaj minute
WEnd ;koniec petli
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 25 razy
- Kontakt:
Proszę iść gdzieś indziej, to temat ocierający się o bana.
Do bieda gier jest AutoClicker polecam tego z sourceforge z ponad milionem pobrań.
Roblox nie wiem jak dziś, ale do niedawna. Dziurawy jak nóż do sera
Synapsy się widzę wypaliły. Jądro chyba nie.
A sprawdź mi czy to jakieś tam murgee ogarnie click without mouse, mi się nie chce
No i beka, artykuł na oficjalnej stronie Microsoftu https://www.msn.com/en-us/news/technolo ... ps_enabled
Do bieda gier jest AutoClicker polecam tego z sourceforge z ponad milionem pobrań.
Roblox nie wiem jak dziś, ale do niedawna. Dziurawy jak nóż do sera

A sprawdź mi czy to jakieś tam murgee ogarnie click without mouse, mi się nie chce

No i beka, artykuł na oficjalnej stronie Microsoftu https://www.msn.com/en-us/news/technolo ... ps_enabled